football manager 2012

her seferinde galatasaray'ı alıp geliştirmekten sıkılıp, radikal bir kararla yeni kariyerime başladığım oyun. napoliyi aldım. kadro zaten aşmış hayvan gibi. ilk sezon üç transfer yaptım . defansa bruno ecuele manga, sol açığa daniel sturridge, oyun kurucu ihtiyacımı da sejad salihovic ile karşıladım. takım bildiğin uzay takımı oldu. sezon başında şampiyonlar ligi vizesini alırız demiştim başgana. ligde baş başa bir mücadelenin ardından milanın 2 puan önünde şampiyon oldum. italya kupasını da aldık tabi bu arada. şampiyonlar ligi hikayem ise inanılmazdı. bildiğin destan yazdık. grubumda barcelona, slb ve kobenhavn vardı. ilk maç san paolo'da barçayla. 3-1 aldım maçı inanılmaz bir şekilde. son maça kadar bütün maçları kazandım. aynı şekilde barça da kazandı. son maçta nou camp'ta verdim bekareti. 5 tane salladılar. ardından sırasıyla valencia, man utd ve man city'yi eledim. valenciadan sonra her eşleşmede aha sikecekler dememe rağmen, deplasmanlarda aldığım şok galibiyet ve beraberlikler sayesinde finale çıktım. finalde kim gelse beğenirsiniz? tabii ki barça. neyse dedim finale kadar geldik bu da bişey. başladık maça. barça akın akın geliyor. bi messi yokluyor kaleyi, bi alexis. derken 39. dakikada cavani ayısı kırmızı kart yedi. ilk yarı 0-0 bitti. devre arasında takıma verdim küsküyü, saldım sahaya. aslanlar gibi savunma yapıp planlandığı gibi kontradan golü bulduk. barçanın en az 20 gollük şutunu çıkaran de sanctis reyiz sayesinde kaldırdık kupayı. bu müthiş sezonu tabi ki yaklaşık 35-36 gol atan cavani'ye, 20 küsür gol bir o kadar da asist yapan lavezzi'ye, asistleriyle müthiş katkı yapan hamsik'e ve süpriz bir şekilde 20nin üstünde gol atan ve 10-15 asist yapan sturridge'e borçluyum. ayrıca 2. sezon gyfli sigurdsson'u aldım. adam bildiğin hagi. paşa gönlünün istediği yerden yazıyor golü. her frikik penaltı gibi. takır takır atıyor adam durduramıyorum. mc oynatıyorum şamp. liginde çeyrek final maçı öncesindeyim şu anda ve 23 golü var. şiddetle tavsiye edilir.

editovo notovo: sturridge kiralıktı ilk sezon. 2. sezon sol açığa fm 2012'de değişilmezim olan andriy yarmolenko'yu aldım. tam bir hayvan ayısı. atıyor attırıyor. özellikle çok pis attırıyor.
© copyright 2005 - 2026