1. 1.
    peacekeeper adında leziz bir parçaları vardır.
    1 -1 ... louis cyphre
  2. 2.
    bıkmaksızın dilenilecek bir amerikan muzik grubu. 60 lı yıllarda ortaya cıkmışlardır. şarkılarının neredeyse hepsini severek dinememe rağmen favorim dreams dır.
    1 ... latenfall
  3. 3.
    '60 ların sonlarında the bluesbreakers'dan kopan üç yiğidin (peter green, mick fleetwood ve john mcvie) çekirdek kadrosunu oluşturduğu britanya'lı blues-rock topluluğu. bu muhteşem üçlüye jeremy spencer'in de katılımıyla kadro tamamlanır. 1967-1970 arasında 6 albüm yaparlar; pek tutmaz. 1970'ten sonra mcvie'nin eşi christine mcvie şarkı sözü yazarı-piyanist şantör olarak; danny kirwan da üçüncü gitarist olarak gruba katılır. daha sonra yine üyeleri sürekli değişir. 1977'de yaptıkları rumours albümü müzik tarihinin en çok satan albümlerinden biri olur. benim içinse 1968 yılında eddie boyd ile birlikte yaptıkları 7936 south rhodes ve 1970 tarihli kiln house albümlerinin ayrı bir yeri vardır.

    diskografi

    * 1968 Fleetwood Mac
    * 1968 Mr. Wonderful
    * 1968 English Rose
    * 1969 The Pious Bird Of Good Omen
    * 1969 Then Play On
    * 1969 Fleetwood Mac In Chicago/Blues Jam In Chicago vols 1 & 2
    * 1970 Kiln House
    * 1971 The Original Fleetwood Mac (Black Magic Woman)
    * 1971 Future Games
    * 1971 Greatest Hits
    * 1972 Bare Trees
    * 1973 Penguin
    * 1973 Mystery To Me
    * 1974 Heroes Are Hard to Find
    * 1975 Fleetwood Mac
    * 1977 Rumours
    * 1979 Tusk
    * 1980 Live
    * 1982 Mirage
    * 1987 Tango in the Night
    * 1988 Greatest Hits
    * 1990 Behind the Mask
    * 1992 25 Years - The Chain
    * 1995 Time
    * 1997 The Dance
    * 2002 The Very Best of Fleetwood Mac
    * 2003 Say You Will
    * 2004 Live In Boston
    2 ... paperbackwriter
  4. 4.
    akustik şaheseri big love ı yaratan grup
    1 ... pulera
  5. 5.
    (bkz: dont stop) *
    1 ... tazefasulle
  6. 6.
    peter green'in de bir ara grupta bulunduğunu ekleyip hemen o muhteşem albüme geçeyim:
    mystery to me albümleri hiç şüphesiz müzik tarihinin en iyi albümlerindendir.

    emerald eyes adlı o muhteşem ötesi parça da başka söze ne hacet dedirtecek cinsten.

    ha sirens sisters'ın da aynı adlı parçası var karıştırmayın.

    benim bahsettiğim o dehşet ötesi parça , uykulu halinizde dinlediğinizde bile yaşam enerjisi verir ve "daha yaşanacak ne çok şey var" dedirtir.
    1 ... nefti filhakika
  7. 7.
    albümler , fotoğraflar , solo çalışmalar için :

    http://www.fleetwoodmac.com/splash.php

    http://www.fmlegacy.com/main.html

    http://fleetwoodmac.net/penguin/index.phtml
    1 ... nefti filhakika
  8. 8.
    tüm zamanların en başarılı blues-rock gruplarından biri.
    3 ... kedikakasi
  9. 9.
    aşk yuvası haline dönmeden önceki halleri daha başarılı olan rock topluluğu.
    2 -1 ... jreverdi
  10. 10.
    tüm zamanların en leziz gruplarından. 90'lı yıllarda üç albüm yapıp dipten ve derinden iyi şarkılar yapmış mazzy star'ı yere göğe sığdıramayan dostlara şiddetle öneririm fleetwood mac'i.
    ilk dönemleri sonrasında fleetwood mac. inanılmaz görkemli pop rock eserlere imzasını atmıştır. özellikle rumours plağı döneminde çok can yakmıştır. mazzy star, portishead falan dinleyen yeni nesilin kıyısından köşesinden bu baba gruba kayıtsız kalmaması gerektiği kanısındayım. bulaşınca bırakılmaz zaten.
    2 ... bachelorette