bugün
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması7
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler18
- kadınların piç erkek tercihi11
- en çok hoşa giden doğa olayı5
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu9
- sergen yalçın'ın erling haaland'ı beğenmemesi5
- kimse türk yargısına parmak sallayamaz3
- zihni göktay13
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam9
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- sözlük yazarlarının nahları3
- sersem herif10
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi7
- necip fazıl vs dostoyevski2
- kardeş kardeş oynayın3
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek9
- trump suikasti3
- düşün ki bu gece öldün5
- insan olmaya ceyrek kala3
- ekrem imamoğlu'nun diploma davasının ertelenmesi3
- telefonun aşırı ısınması3
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı8
- 2026 dünya kupası şampiyonu4
- yön duygusuna sahip olmamak6
- yeni yazarlara öneriler9
- erkan taş2
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler12
- 6 temmuz 2026 meksika ingiltere maçı7
- saraca finch house12
- 2026 dünya kupası25
- karı kıza para yedirir misiniz7
- yaş ilerledikçe fark edilen şey10
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- ragnar rockefeller38
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- unutulmayan duvar yazıları7
- milyonların temmuz zammı netleşmesi6
- sözlükte kavga olmayacak hissi6
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl7
- günün şiiri21
- aylık 337 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları6
- üstünlük kompleksi vs aşağılık kompleksi4
- devlet bahçeli5
- nickli başlık açacak kadar acınası durumda olmak4
- ata demirer'in deniz göktaş eleştirisi4
- öbür sözlüğün dağılıyor olması5
- evlenilmeyecek kız tipi5
#2163048 nolu girdisiyle beni epeyce güldürmüş yazar. hoş gelmiş.
finarfin'in biraderidir aynı zamanda.
#2210858 arada açıp bakıp gülüyorum. pis geyikçidir bir de.
tok bir sesi vardır kendisinin. çok güzel şiir okur, dinletisine gittiydik bir ara. paralıydı, girmedim.
kaliteli olduğu entrylerinden anlaşılan insan evladı. "zart zurt yaparken cart curt olan insan" başlığına "ay bunların hepsini öldürmek gerek vallahi" diye entry girmemiş en azından.
pier loti de nargile kardesliği yaptığım yazar. nargile berbat olmasa daha bir güzel olcaktı ama işte...
tophaneye gideriz dostum.
tophaneye gideriz dostum.
biraz daha zorlasam eve bırakacaktım, mantıklı düşünceleri ve çok fazla konuşkan olduğum bir günde tüm söylediklerime son dakikaya kadar sabretmesiyle takdirimi ve teşekkürlerimi kazanan yazar.
hemen yanı başımda oturuyordu ama pek muhabbet edemedik nedense. neyse artık başka zirvelere diyoruz.
nickini gördükten sonra onun da benim gibi j.r.r tolkien ve silmarillion hayranı olduğunu düşündüğüm yazar.
uzun mesafeden kaş, göz yardımı ile mimiksel temasımız dısında konusamadıgımız yazar. konum itibari ile uzak kaldık yazaridir. nice zirvelere.
nickini her gordugumde fingolfin fingolfin, fingol fingol fin! diyerek tezahurat etmemi saglayan yazar. *
geçenlerde 1860-1890 arası, rusya nın mutlaki merkeziyetçilikle mi yoksa asyatik otokrasiden gelen geleneklerle mi yönetildiğini tartışırken sinirlenip, kalemini duvara fırlattı. hafif bir kompleks sezmiştim başta, fakat daha sonra hak verdim kendisine.
kendisine çok sevdiğim bir sanatçının o eşşsiz dizelerini armağan etmek istiyorum.
Boşaldın boşaldın.. dolabilmedin,
Gidişin o gidiş.. gelebilmedin...
Döktüğün kanları alabilmedin...
off daha fazla yazamayacağım.
Boşaldın boşaldın.. dolabilmedin,
Gidişin o gidiş.. gelebilmedin...
Döktüğün kanları alabilmedin...
off daha fazla yazamayacağım.
entryleriyle hatırlanacak olan yazarlardan.
tanıştığı insanlara çaktırmamaya çalışsa da, entrylerinde her daim gizlemeye çalışsa da kendisi sol görüşlüdür. odası marx ın, lenin in posterlerleriyle doludur. afedersiniz, nevresimi bile kızıl renktedir.
affet beni, daha fazla bu sırrı gizleyemezdim.
(bkz: her devrim kendi çocuklarını yer)
affet beni, daha fazla bu sırrı gizleyemezdim.
(bkz: her devrim kendi çocuklarını yer)
michael jackson gibi zirvede bıraktı. sonu benzemesin bilaerimin.
kralımız, efendimiz.
melkora ayarların en büyüğünü vermiş yüce elf kralı. "çık lan dışarı sidik kafalı." diyerek dışarı çağırmış dövüşmüş ve melkoru sakat bırakmıştır o sırada vatanı uğruna kahpe melkorca şehit edilmiştir. binyıllar sonra aynı şekilde oğlu gil galad saurona posta koymuş o da şehit olmuştur. ailece böyle cesur elflerdir.
melkora ayarların en büyüğünü vermiş yüce elf kralı. "çık lan dışarı sidik kafalı." diyerek dışarı çağırmış dövüşmüş ve melkoru sakat bırakmıştır o sırada vatanı uğruna kahpe melkorca şehit edilmiştir. binyıllar sonra aynı şekilde oğlu gil galad saurona posta koymuş o da şehit olmuştur. ailece böyle cesur elflerdir.
kadim elf kralı.
elflerin en adili, en cesuru. 'kötülerin en kötüsü' morgoth'a meydan okumuş, orada öldürülmüştür. bedeni kartalların efendisi thorondor tarafından kurtarılmıştır. orklar bu galibiyetle övünememiş, elfler krallarına o kadar üzülmüşlerdir ki, şarkı söylememişlerdir.
(bkz: time stands still)
elflerin en adili, en cesuru. 'kötülerin en kötüsü' morgoth'a meydan okumuş, orada öldürülmüştür. bedeni kartalların efendisi thorondor tarafından kurtarılmıştır. orklar bu galibiyetle övünememiş, elfler krallarına o kadar üzülmüşlerdir ki, şarkı söylememişlerdir.
(bkz: time stands still)
Noldor ırkının en yiğidi olan elf kralıdır. Aynı zamanda felegund finrod ile birlikte en sevdiğim noldolilerdendir. Arda içinde üstüne iş yapabileni çık(a)madı, belki Beren ile Luthien, ki o da Melian'ın gücünün dolaylı yardımlarıyla filan.
Bauglir Morgoth'ta açtığı yedi yara dillere destan olmuştur ancak kendisi de bu umutsuz mücadelede canını vermiştir.
Ölümü ile orta dünyanın dengeleri çok değişmiştir, ilkdoğanlar ile insanların arasına feci nifak tohumları açılmış, soylar elfdostları haricinde yabancılaşmaya başlamıştır.
Bauglir Morgoth'ta açtığı yedi yara dillere destan olmuştur ancak kendisi de bu umutsuz mücadelede canını vermiştir.
Ölümü ile orta dünyanın dengeleri çok değişmiştir, ilkdoğanlar ile insanların arasına feci nifak tohumları açılmış, soylar elfdostları haricinde yabancılaşmaya başlamıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar