bugün
- rica etsem beni linçler misiniz14
- enayimiknatisi ile kavga etmek10
- ellerim bos gonlum hos28
- ohooo biri gider biri gelir sayıları o kadar çokki12
- bik bik nedir niye bu kadar sevilesidir9
- mesajla verilmiş en büyük ayarlar7
- sürü zekası6
- avukat sevgili8
- imparatorice olmak ister miydiniz7
- silver ile evlenecek erkek40
- teomancalmasur5
- yazarların şu an dinlediği şarkılar5
- bir kızdan kibarca nasıl domalmş fotoğrafı istenir9
- sözlükte yapılacak en büyük hata3
- üzdüğüm herkesten özür dilerim3
- technical debt3
- sarhoş olmak3
- sokakta dayak atılan kadın görsen karışır mısın4
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak9
- sözlükte tartışma kaybetmeme taktikleri5
- sözlüğün toplam zekası6
- silik yemek5
- sözlük yazarlarının bıyıkları3
- ktç'nin iki ay çalyak yemesi olayı9
- katatespizartmasi16
- sözlükteki en kaliteli nesil10
- korkunçlu cinli roman yazmak5
- uludağ sözlükte günü kavga etmeden bitirmek3
- pitbull3
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası21
- motordan düşmek6
- tuzlu kahve dizisi7
- arkadaşlar gammaz çetesi kuruyorum9
- esmer kız neşesi2
- psikopatlar neden klasik müzik sever7
- özel mesaj ifşası5
- eksi karmalı kadın yazar3
- anın görüntüsü19
- bira içerken dinlenen en iyi sanatçı2
- gocu31
- yüzüklerin efendisi4
- fenerbahçe nin transferi kapaması18
- evli adamın sözlükte ne işi var8
- bik bik'in mutfağına konuk olmak3
- masonların kurduğu abd4
- ortama girince herkesin susması11
- nervio hamferdi8
- düşmüş melekler aynı anda tüm dünyayı işitebiliyor7
- sözlük yazarlarının kombinleri12
- morkstar5
Bu gsli mal yine bir şeyler zırvalamış.
Ulan kıstas real, psg ve liverpool ile oynamak mı? Kurada onlar çıkmıyorsa bu bizim suçumuz mu? Onların yerine barça, manu, Chelsea, milan, inter, Juventus, arsenal falan çıktı napalım? Gs'nin 5 çeyrek finali yok ayrıca şl'de götünden uydurma. Bizim çeyrek finalimiz, UEFA'da bi yarı final, bi çeyrek finalimiz, Euroleague'te basketbolun en büyük kupası var. Kıytırık lig ve şampiyonluklar demişsin ama onlar 1923'ten önceki liglerdir. 1923'ten sonra çok takımlı, puan sistemli, şampiyonluk kupası olan ligler oynandı cahil. O sene oynayan takımların, futbolcuların emekleri hiçe mi sayılacak? O dönemlerde fb, gs, bjk lig oynamadı mı şampiyon olmak ve kupayı almak için? Bizim 9, sizin 1 şampiyonluğunuz var. Söke söke alacağız şampiyonluklarımızı. Aynısı tam tersi olsa, kıçınızı yırtar, salyalarınızı akıtırdınız sözlüğe.
Ulan kıstas real, psg ve liverpool ile oynamak mı? Kurada onlar çıkmıyorsa bu bizim suçumuz mu? Onların yerine barça, manu, Chelsea, milan, inter, Juventus, arsenal falan çıktı napalım? Gs'nin 5 çeyrek finali yok ayrıca şl'de götünden uydurma. Bizim çeyrek finalimiz, UEFA'da bi yarı final, bi çeyrek finalimiz, Euroleague'te basketbolun en büyük kupası var. Kıytırık lig ve şampiyonluklar demişsin ama onlar 1923'ten önceki liglerdir. 1923'ten sonra çok takımlı, puan sistemli, şampiyonluk kupası olan ligler oynandı cahil. O sene oynayan takımların, futbolcuların emekleri hiçe mi sayılacak? O dönemlerde fb, gs, bjk lig oynamadı mı şampiyon olmak ve kupayı almak için? Bizim 9, sizin 1 şampiyonluğunuz var. Söke söke alacağız şampiyonluklarımızı. Aynısı tam tersi olsa, kıçınızı yırtar, salyalarınızı akıtırdınız sözlüğe.
2010-11 sezonu ikinci yarısındaki 17/16 lık performansıyla lig tarihinin en büyük hardcoreunu yapan takım.
Emre, Niang, lugano, yobo, andre Santos ve Alex'li kadro rakipleri tir tir titretiyordu.
Hatta o sezonki rakipleri trabzonspor'un oyuncusu gustavo colman:
"fenerbahçe asansörün düğmesine basmış gibi geliyor arkamızdan, endişeliyiz..." falan demişti. swh.
Arena, inönü farketmeden koyuyordu fenerbahçe.
O sezon ligdeki 17 takım da, fb korkusundan birbirine sımsıkı sarılmıştı.
Ama fenerbahçe hepsini üst üste koyup şampiyon oldu.
Emre, Niang, lugano, yobo, andre Santos ve Alex'li kadro rakipleri tir tir titretiyordu.
Hatta o sezonki rakipleri trabzonspor'un oyuncusu gustavo colman:
"fenerbahçe asansörün düğmesine basmış gibi geliyor arkamızdan, endişeliyiz..." falan demişti. swh.
Arena, inönü farketmeden koyuyordu fenerbahçe.
O sezon ligdeki 17 takım da, fb korkusundan birbirine sımsıkı sarılmıştı.
Ama fenerbahçe hepsini üst üste koyup şampiyon oldu.
yakında şampiyon olup herkesi ters köşe yapacak canım takımımdır. burda ağlayanlar troll takmayın.
Baktılar dördüncü yıldızı alamıyorlar, biz bunu pas geçip direkt beşinciye atlayalım dediler.
Kemal Sunal'ın tosun paşa filmindeki repliğini hatırlatıyor insana: Tabi canım, sen de Paşasın ben de paşayım hepimiz paşayız.
Kemal Sunal'ın tosun paşa filmindeki repliğini hatırlatıyor insana: Tabi canım, sen de Paşasın ben de paşayım hepimiz paşayız.
Taraftarının ciddi bir bölümü eleştiriye tahammülsüz olan kulüp. Sadece sözlüklerde galatasaray ve beşiktaşlıların fenerbahçe’ye eleştirilerinin nasıl seri eksilendiğine bakın, bu konu yeterli olur. Adama 1959 öncesi - sonrası şampiyonluklar hakkında gerçekleri anlatalım diyoruz o bile işine gelmiyor. O derece yummuş gözlerini, işine gelince açıyor. Fenerbahçe çok antipatik olmaya başladı.
Edit: aha hemen eksilediler. Nasıl da haklı çıktım.
Edit: aha hemen eksilediler. Nasıl da haklı çıktım.
Birgün herkes fenerbahçeli olacak. Tıpkı benim gibi. Bana masal okuyamaz hiç kimse. Penaltıcı Arif, çingen Hagi, şaban Şükür görmüş adamım. O vakitler her türlü hile hurda döndü. Ben 18 yaşıma girince "yeter artık bu haksızlıklar" diyerek bıraktım cinconu. Üç büyüklerin tarihini araştırıp öylece doğru yolu buldum, Fenerli oldum. Tarihi için dahi tutmayı en çok hak eden takım Fenerbahçe'dir. Beşiktaşın tarihine laf etmem ve ettirmem de; ama iş cincona gelince işler değişiyor. Ne yazık ki bjk de saçmalıklara alet oluyor. Bize düşmanlıklarından dolayı maç satmış bir takım olmak, onların tarihine yakışmıyor. Gs, ts bildiğiniz gibi. Diğer kulüpleri anlatmaya gerek yok. Fener düşmanlığı yapmayanı dövüyorlar. Boşuna dememişler: Türkiye'de futbol Fenerbahçe'ye karşı oynanan bir oyundur, diye. Sonuçta herkes hata yapar; ama herkes hatasını kabul etmez. Ben hata yapmıştım ve doğru yolu buldum. Hidayete erin, siz de Fener'e gelin yavrular.
Not: Ankaragücü de tarihiyle saygındır.
Not: Ankaragücü de tarihiyle saygındır.
--spoiler--
ulan kıstas real, psg ve liverpool ile oynamak mı? kurada onlar çıkmıyorsa bu bizim suçumuz mu? onların yerine barça, manu, chelsea, milan, inter, juventus, arsenal falan çıktı napalım? gs'nin 5 çeyrek finali yok ayrıca şl'de götünden uydurma. bizim çeyrek finalimiz, uefa'da bi yarı final, bi çeyrek finalimiz,
adam nesnel olan bilgiyi bile götünden uydurma 5 çeyrek finaliniz yok diyor. bir besiktaslı bunu dese anlarım çünkü besiktaslılar tinerci onlarla hiç futbol konuşulmuyor ama ya siz bari biraz seviyeli olun şurada 2 kaliteli futbol tartışalım be.
https://tr.wikipedia.org/...rupa_kupalar%C4%B1_tarihi
buyur buradan bak. kaç çeyrek finalimiz varmış. 1963, 1970, 1994, 2001 ve 2013. ayrıca 1989 da yarı finalimiz var. sen bu çeyrek finalleri küçümsüyorsan neden yapamadın o zaman. seninde olsaydı çeyrek finaliniz. adam avrupa ligindeki yarı finaliyle övünüyor. koçum oraya gelmiyorum bile ben. avrupa ligini namağlup kaldırdık. sonra ne oldu. yetmedi avrupanın en büyük ve formda kulüplerinden, robertocarlos lu, figolu, raul lü real madridden uefa süper kupasını aldık. bak aldık. sen bunu kavrayamazsın. çünkü tahayyül bile edemezsin. hayalini bile yapamazsın. çünkü fenerbahçenin kuruluş amacı avrupa üzerine değil. vizyonunuz ve misyonunuz yetmez. ama galatasarayın kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek olduğu için senin bu sınırlı beyninin idrak edeceğini sanmıyorum. kıstas liverpool la psg ile oynamak değil tabi ki. kura da çıkmıyorsa ne yapalım diyor. ulan siz önce o kura torbasına girdiniz mi bana ondan bahset. 2008 den beri neredesiniz lan. onlarla oynayacak seviyeye geldiniz mi. şampiyonlar ligine kaç defa katıldınız. 0 çekmiştiniz bir ara. galatasaray 16 defa en fazla ucl ye katılan avrupanın 16. kulübü. bak bu büyük seviye. çoğu büyük kulübü geride bıraktık. tamam belki son yıllarda kötü gittik. çünkü psg real atletico madrid falan geldi. ama en azından çabaladık ve hep bu seviyelerdeydik. ve hiç bir zaman 0 çekip ülkemizi rezil etmedik. kötü gittiğimiz sezonların hemen öncesinde 2013 de çeyrek final hemen ardından 2014 de son 16 oynadık. hatırlatırım. sizde bu avuntularla kendinizi kandırmayın. çok ezik duruyor çünkü. celtic taraftarı şey mi diyo ya bizim daha fazla şampiyonluğumuz var. rangerslilerde bizde bu sene final oynicaz mı diyorlar yoksa birbirlerini tebrik edip iskoç futbolunu istikrarlı bir şekilde hep bu seviyelerde tutalım mı diyorlar. biraz akıl mantık sahibi olun.
ulan kıstas real, psg ve liverpool ile oynamak mı? kurada onlar çıkmıyorsa bu bizim suçumuz mu? onların yerine barça, manu, chelsea, milan, inter, juventus, arsenal falan çıktı napalım? gs'nin 5 çeyrek finali yok ayrıca şl'de götünden uydurma. bizim çeyrek finalimiz, uefa'da bi yarı final, bi çeyrek finalimiz,
adam nesnel olan bilgiyi bile götünden uydurma 5 çeyrek finaliniz yok diyor. bir besiktaslı bunu dese anlarım çünkü besiktaslılar tinerci onlarla hiç futbol konuşulmuyor ama ya siz bari biraz seviyeli olun şurada 2 kaliteli futbol tartışalım be.
https://tr.wikipedia.org/...rupa_kupalar%C4%B1_tarihi
buyur buradan bak. kaç çeyrek finalimiz varmış. 1963, 1970, 1994, 2001 ve 2013. ayrıca 1989 da yarı finalimiz var. sen bu çeyrek finalleri küçümsüyorsan neden yapamadın o zaman. seninde olsaydı çeyrek finaliniz. adam avrupa ligindeki yarı finaliyle övünüyor. koçum oraya gelmiyorum bile ben. avrupa ligini namağlup kaldırdık. sonra ne oldu. yetmedi avrupanın en büyük ve formda kulüplerinden, robertocarlos lu, figolu, raul lü real madridden uefa süper kupasını aldık. bak aldık. sen bunu kavrayamazsın. çünkü tahayyül bile edemezsin. hayalini bile yapamazsın. çünkü fenerbahçenin kuruluş amacı avrupa üzerine değil. vizyonunuz ve misyonunuz yetmez. ama galatasarayın kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek olduğu için senin bu sınırlı beyninin idrak edeceğini sanmıyorum. kıstas liverpool la psg ile oynamak değil tabi ki. kura da çıkmıyorsa ne yapalım diyor. ulan siz önce o kura torbasına girdiniz mi bana ondan bahset. 2008 den beri neredesiniz lan. onlarla oynayacak seviyeye geldiniz mi. şampiyonlar ligine kaç defa katıldınız. 0 çekmiştiniz bir ara. galatasaray 16 defa en fazla ucl ye katılan avrupanın 16. kulübü. bak bu büyük seviye. çoğu büyük kulübü geride bıraktık. tamam belki son yıllarda kötü gittik. çünkü psg real atletico madrid falan geldi. ama en azından çabaladık ve hep bu seviyelerdeydik. ve hiç bir zaman 0 çekip ülkemizi rezil etmedik. kötü gittiğimiz sezonların hemen öncesinde 2013 de çeyrek final hemen ardından 2014 de son 16 oynadık. hatırlatırım. sizde bu avuntularla kendinizi kandırmayın. çok ezik duruyor çünkü. celtic taraftarı şey mi diyo ya bizim daha fazla şampiyonluğumuz var. rangerslilerde bizde bu sene final oynicaz mı diyorlar yoksa birbirlerini tebrik edip iskoç futbolunu istikrarlı bir şekilde hep bu seviyelerde tutalım mı diyorlar. biraz akıl mantık sahibi olun.
Olmayan şampiyonluklarin sayılmasını isteyecek kadar zekadan yoksun, 11 sene önce aldığı kupayı bugün ne amaçla kutladigini anlayamadığımız aptal klüp. Pardon aptalların yönettiği klüp. Yeminle üzülüyorum. Benim içim parçalanıyor.
Adam olmaz.
Bir kanar ya.
Bir kanar ya.
gerçekten ne kadar ezik bir camia olduğunu bu günlerde bir kez daha göstermiştir. asla elit bir takım olamayacaksınız. küçük anadolu takımı zihniyetiyle hareket eden, yıllardır süre gelen başarısızlıklarını gündem değiştirerek kapatmaya çalışan ve bu sebeple taraftarları kışkırmasın diye onları uyutmayı misyon edinmiş küçük bir camia. asla avrupai, modern, elit bir camia olamayacaksınız. avrupadan bu ülkeye zerre bir başarı getiremeyeceksiniz. adamlar 11 yıl önceki kupayla sevinerek antrenman yapıyorlar. yetmedi kendi çapında yıldız koymaya yetiniyorlar. bu hareketlerinizle daha da küçülüp komik bir duruma düşüyorsunuz haberiniz yok. çok fazla taraftar kaybediyorsunuz. yeni nesil çocuklar fener denen bu zillet camiayı desteklemeyecek. avrupa fatihi galatasarayı destekleyecektir. galatasaray gibi asla elit kategoride bir takım olamayacaksınız. hep yerel kalacaksınız. ağlak, utanmaz, rezil camia.
Gustavo, nazım ve novak'ın niye oynatilmamasini gösteren bir maç daha olmuştur.
gerçekten her anlamda anadolu kulübü vari hareket eden vizyonu daima küçük şeyler olan rezil bir camia. bakın gerçekten öyle. o şekilde hareket ediyorlar. objektif olarak söylüyorum bunu. yıllardır başarıları yok. son 10 senede sadece 3 kupa kazanmışlar. son 9 sene dede 0 kupaları var. ama taraftarları ve camia da ki yöneticiler durmadan vır vır vır konuşuyorlar. 2014 de 4. yıldız yükleniyor paylaşımı yaptılar. ve o tarihte hiçbir kişiden 59 öncesi amatör şampiyonluklar sayılsın gibi söylemler duymazken camia kupasız tamamladığı 2018-2019 sezonundan sonra galatasaray ile kupa farkı sayısı iyice açılınca galatasaray hegomanyası ağır basıp tüm yeni nesil çocuklar galatasaray armasına gönül vermeye başlayınca bunlar yediremediler ve 59 öncesi gibi kıçıkırık resmi olmayan amatör olarak oynanmış çoğu maçlar tamamlanmamış hatta 3-5 takımlı kupaları gündeme soktular. eğer gündeme sokmasalardı bu fener taraftarının belkide çoğu yaşam enerjisi kalmamış çoğu takım değiştirmiş galatasaray safhasına geçmiş ya da intihar etmiş olacaklardı. ama bu şekilde ağlayarak biz 28 iz ve 5. yıldızız diyerek taraftarını uyutmaya çalışıp onlara fb takımına karşı diri tutmaya çalışıyorlar. lig 59 da profesyonel olarak bu kurallarla oynanmaya başladı. 59 öncesi geçersiz günümüzde.
diğer taraftan çok sayıda karaktersiz oyuncu barındıran bir kulüp. mert hakan, irfancan, serdar aziz gibi şovcu çirkef ve asıl amacı taraftarı kışkırtmak olan bu vasat topçuları barındırıyorlar. ve bunlarla da övünüyorlar. 10 nisan 2022 tarihinde oynanan fb gs maçında sürekli kendilerini yere attılar. amatör ve anadolu kulübü vari sürekli hakeme oynadılar. en ufak pozisyonlarda dakikalarca kıvrandılar ve taraftarıda gaza getirdiler. mert hakan ibnesi topa olan pozisyonda dakikalarca takla attı. rossi ibnesi ikili mücadele de kurşun yemiş gibi yere attı kendini. irfancan ibnesi keremi sakatlamaya oynadı. üstüne üstlük bundan rahatsız olan bir tane fener taraftarı yok. memnunlar. vizyonu ve misyonu düşürmüşler. galatasarayda asla böyle zamana oynama, haksız yere yerde kıvranma gibi tavırlar göremezsiniz. çünkü biz vizyonlu gs taraftarı asla buna müsaade etmeyiz. bundan da rahatsız oluruz.
kendileri tarihin en kolay avrupa ligi grubunda 3. oldular. en yakın rakibimiz yunan dollerine 2 maçta da mağlup oldular. ülke puanının anasını silktiler. yetmedi prag denen vasat bir takımdan 2 maçta da ellerine verildi. galatasaray na mağlup o zorlu marsilya lazıo moskova grubundan lider çıktı. bunu küçümsediler. gs avrupa da ne yapıyor senelerce rezil ettiler dediler. ulan 2013 de çeyrek final 2014 de ucl de son 16 oynadık. sizin nasıl rezil holiganca ve kör bir kafa yapınız var. galatasaray 8 takım arasından gitti barçayı çekti. 6 yersiniz 8 yersiniz dediler. camp nouda cok akıllıca oynadık. yetmedi gol de attık ama ofsayt verildi. bizim o beraberliğimizi küçümsediler. olm maçtan önce 10 atar demiyomuydunuz. ne oldu maç bitince küçümsediler. arena da 1-0 öne geçtik bu fb lilerin hepsi yusuf yusuf oldu. ulan acaba elerler mi diye. merak etmeyin bu vasat kadromuzla anca bu kadar oldu. maçı tek farkla kaybettik. maçtan önce de barça bu sefer asıl oynunu oynar ve 5 atar dediler. maç bitti tek farkla kaybettik. maçtan sonra barça realmadrid maçını düşündü dediler. hiç bir şekilde galatasaray lehine tek bir kelime etmeyip durmadan bahane üreten ve galatasaray camıasına çamur atmayı adet edinmiş vizyonsuz bir camia ve taraftar kitlesine sahip. ulan kabul etsenize. galatasaray sizden her anlamda üstün, taraftar sayısı, popülarite, başarı, vizyon, misyon, kupa vs. kabul edin.
akıllı bir fener taraftarı ne yapar galatasarayın üstünlüğünü kabul eder ve kendi takımının bu ezikçe ideolojisine destek vermez. avrupadan gs gibi nasıl kupa kaldırırız bunu düşünür. ligde gs gibi nasıl kupa kaldırırız bunu düşünür. galatasaray son 10 senede 13 kupa kazanmış fener 3 kupa kazanmış bunu düşünür. böyleleri yok mu var elbette ama taraftar kitlesinin %90 ı kuduruk ve asla gerçekleri kabul etmeyen hayal dünyasında yaşayan holigan bir kitle. yapmayın böyle vizyonlu olun. bakın türk futbolu yerlerde. el birliğiyle düzeltmemiz lazım yabancı kuralını kaldırmamız lazım. bir tane fenerliden bu cümleleri duymuyoruz.
diğer taraftan çok sayıda karaktersiz oyuncu barındıran bir kulüp. mert hakan, irfancan, serdar aziz gibi şovcu çirkef ve asıl amacı taraftarı kışkırtmak olan bu vasat topçuları barındırıyorlar. ve bunlarla da övünüyorlar. 10 nisan 2022 tarihinde oynanan fb gs maçında sürekli kendilerini yere attılar. amatör ve anadolu kulübü vari sürekli hakeme oynadılar. en ufak pozisyonlarda dakikalarca kıvrandılar ve taraftarıda gaza getirdiler. mert hakan ibnesi topa olan pozisyonda dakikalarca takla attı. rossi ibnesi ikili mücadele de kurşun yemiş gibi yere attı kendini. irfancan ibnesi keremi sakatlamaya oynadı. üstüne üstlük bundan rahatsız olan bir tane fener taraftarı yok. memnunlar. vizyonu ve misyonu düşürmüşler. galatasarayda asla böyle zamana oynama, haksız yere yerde kıvranma gibi tavırlar göremezsiniz. çünkü biz vizyonlu gs taraftarı asla buna müsaade etmeyiz. bundan da rahatsız oluruz.
kendileri tarihin en kolay avrupa ligi grubunda 3. oldular. en yakın rakibimiz yunan dollerine 2 maçta da mağlup oldular. ülke puanının anasını silktiler. yetmedi prag denen vasat bir takımdan 2 maçta da ellerine verildi. galatasaray na mağlup o zorlu marsilya lazıo moskova grubundan lider çıktı. bunu küçümsediler. gs avrupa da ne yapıyor senelerce rezil ettiler dediler. ulan 2013 de çeyrek final 2014 de ucl de son 16 oynadık. sizin nasıl rezil holiganca ve kör bir kafa yapınız var. galatasaray 8 takım arasından gitti barçayı çekti. 6 yersiniz 8 yersiniz dediler. camp nouda cok akıllıca oynadık. yetmedi gol de attık ama ofsayt verildi. bizim o beraberliğimizi küçümsediler. olm maçtan önce 10 atar demiyomuydunuz. ne oldu maç bitince küçümsediler. arena da 1-0 öne geçtik bu fb lilerin hepsi yusuf yusuf oldu. ulan acaba elerler mi diye. merak etmeyin bu vasat kadromuzla anca bu kadar oldu. maçı tek farkla kaybettik. maçtan önce de barça bu sefer asıl oynunu oynar ve 5 atar dediler. maç bitti tek farkla kaybettik. maçtan sonra barça realmadrid maçını düşündü dediler. hiç bir şekilde galatasaray lehine tek bir kelime etmeyip durmadan bahane üreten ve galatasaray camıasına çamur atmayı adet edinmiş vizyonsuz bir camia ve taraftar kitlesine sahip. ulan kabul etsenize. galatasaray sizden her anlamda üstün, taraftar sayısı, popülarite, başarı, vizyon, misyon, kupa vs. kabul edin.
akıllı bir fener taraftarı ne yapar galatasarayın üstünlüğünü kabul eder ve kendi takımının bu ezikçe ideolojisine destek vermez. avrupadan gs gibi nasıl kupa kaldırırız bunu düşünür. ligde gs gibi nasıl kupa kaldırırız bunu düşünür. galatasaray son 10 senede 13 kupa kazanmış fener 3 kupa kazanmış bunu düşünür. böyleleri yok mu var elbette ama taraftar kitlesinin %90 ı kuduruk ve asla gerçekleri kabul etmeyen hayal dünyasında yaşayan holigan bir kitle. yapmayın böyle vizyonlu olun. bakın türk futbolu yerlerde. el birliğiyle düzeltmemiz lazım yabancı kuralını kaldırmamız lazım. bir tane fenerliden bu cümleleri duymuyoruz.
çok fazla antipati toplayan takım.
rakiplerinin başarısını kutlamaması ve '' biz tek siz hepiniz '' gibi gerçek dışı anlayışından ötürü haklı bir antipati kazanmış kulüp.
Kendi kendine yıldız takan deli takım. Dünyada tek.
ekşi sözlükte galatasaray ve fenerbahce versuslarına girilen yorumları okudumda fenerbahçe tarafında ülkenin büyük kulübü, en çok şampiyon olan takım, frankfurt sadece bize yenilmedi, ikinci yarının şampiyonu fenerbahce yok 5 yıldızlıyız falan filan hep hayal dünyasında yaşayan, çölde serap gören taraftar ve yorumlarıyla dolu. galatasaray tarafında ise gayet güzel eleştiriler. yapıcı yorumlar falan var. okurken farklı bakış açıları görüyorsunuz gerçekçi yorumlar. şu şekilde transfer sratejileri falan hangi oyuncu satılmalı gelecek senelerin felsefesi ne olmalı gibi yorumlar var. en büyük kulüp olmasına rağmen hiçbir taraftar en büyük kulüp biziz gibi şeylerde dememiş. işte 2 takım arasındaki fark budur. fenerbahce 9 yıldır sampiyon olamadığı için taraftarlarının beyni yanmış, akli melekelerini kaybetmişler. saçma sapan şeylerle kendilerini avutuyorlar. senelerdir 3 yıldızda kaldılar gs altında ezildiler yönetimleri biz 5 yıldızız dedi ve işin kötüsü taraftarda buna kandı ve kendilerinin 5 yıldız olduğunu sanıyorlar. frankfurt sadece bunlara yenilmemiş ve bunla övünüyorlar. galatasaray'ın yaptıklarının zerresini bunlar yapsa her gün bayram ederler. gerçekten çok kötü eziklik psikolojisine girmişler taraftarlarında zerre vizyon yok. iki takım arasındaki entry farklarını eksi sözlüğe girerek bakabilirsiniz.
taraftarlarında ciddi şekilde vizyon düşüklüğü olan kulüp. iyice besiktas taraftarlarına döndüler. tiner çekip yorum yapıyorlar.
Sanki toz kondurmama durumu bir tek fenerbahce taraftarina özgürlük gibi konuşmayın. Ben her zaman takımımın arkasında durdum özellikle en kötü futbolu oynadığım dönemlerimde bile formamı giyip maçımı izledim. Hiçbir iddiamız yokken bile takimimi izlemekten vazgeçmedim desteğim hep sürdü. Yanlış görülen yerde de eleştiriler yapıldı yönetime tezahüratlar yapıldı. Hakedene hakkını veren bir kulüptür burası yer yer adaletsizlikler oldu elbet ama değerini her zaman bildik sevdik sahiplendik.
28 şampiyonluğun tescili işime gelir. Birkaç sene sonra şikeli torpilli şampiyonluk sayılarını bile geçince gül gül ölürüz.
cin conlu yamyamları gene nik altına toplamş efsanevi kulüptür.
itaat edeceksiniz diyor ya.
Sanki ne b*kum da itaat edeceğiz.
Boş beleş tayfaya sahip klap...
Sanki ne b*kum da itaat edeceğiz.
Boş beleş tayfaya sahip klap...
acıdığım kulüp. hala 28 diyorlar ya. abi siz fener taraftarı olarak yönetimin bu saçmalıklarına sesinizi çıkarmalısınız bu avuntuya kanmamalısınız. abi nasıl 28 dersiniz 59 dan önce 5 er takımlı bugünkü kurallarla oynanmayan turnuvalar oynanıyordu. yapmayın. siz kendinizi nasıl geliştirebilirsiniz bunu tartışacağınıza habire geriye giderek saçma sapan avuntuların içine giriyorsunuz. bu durum şuna benziyor. akp zihniyeti türkiyeyi avrupayla kıyaslamak yerine afrikayla kıyaslıyor ya. işte yolumuz var kimse tüp kuyruğunda değil vs. bu durum aynı ona benziyor. 59 öncesiyle kendinizi avuturken günümüzden uzaklaşıyorsunuz. avrupada nasıl başarılı oluruz gs gibi avrupa ligini nasıl kazanırız nasıl uefa süper kupasını kazanırız falan demiyorsunuz. yazıklar olsun.
bu kafayla giderse 10 yıl daha şampiyon olamayacak kulüp. şaka maka 14 yaşındaki bir fenerli gencin bilinçli fb şampiyonluğu görmemiş. çok yazık.
Türkiye'nin en loser takımı.
mesela Galatasaray ile oynadığı çoğu sıradan maçı kazanabilir. ama Galatasaray ile bir final maçına çıkarsa net Galatasaray kazanacaktır.
Real Madrid'in finale kalması gibi düşünün, Galatasaray'ın Türkiye'de kritik bir maça çıkmasını.
genetik kodu winner Galatasaray'ın.
mesela Galatasaray ile oynadığı çoğu sıradan maçı kazanabilir. ama Galatasaray ile bir final maçına çıkarsa net Galatasaray kazanacaktır.
Real Madrid'in finale kalması gibi düşünün, Galatasaray'ın Türkiye'de kritik bir maça çıkmasını.
genetik kodu winner Galatasaray'ın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar