bugün

fenerbahçe

--spoiler--
ulan kıstas real, psg ve liverpool ile oynamak mı? kurada onlar çıkmıyorsa bu bizim suçumuz mu? onların yerine barça, manu, chelsea, milan, inter, juventus, arsenal falan çıktı napalım? gs'nin 5 çeyrek finali yok ayrıca şl'de götünden uydurma. bizim çeyrek finalimiz, uefa'da bi yarı final, bi çeyrek finalimiz,

adam nesnel olan bilgiyi bile götünden uydurma 5 çeyrek finaliniz yok diyor. bir besiktaslı bunu dese anlarım çünkü besiktaslılar tinerci onlarla hiç futbol konuşulmuyor ama ya siz bari biraz seviyeli olun şurada 2 kaliteli futbol tartışalım be.

https://tr.wikipedia.org/...rupa_kupalar%C4%B1_tarihi

buyur buradan bak. kaç çeyrek finalimiz varmış. 1963, 1970, 1994, 2001 ve 2013. ayrıca 1989 da yarı finalimiz var. sen bu çeyrek finalleri küçümsüyorsan neden yapamadın o zaman. seninde olsaydı çeyrek finaliniz. adam avrupa ligindeki yarı finaliyle övünüyor. koçum oraya gelmiyorum bile ben. avrupa ligini namağlup kaldırdık. sonra ne oldu. yetmedi avrupanın en büyük ve formda kulüplerinden, robertocarlos lu, figolu, raul lü real madridden uefa süper kupasını aldık. bak aldık. sen bunu kavrayamazsın. çünkü tahayyül bile edemezsin. hayalini bile yapamazsın. çünkü fenerbahçenin kuruluş amacı avrupa üzerine değil. vizyonunuz ve misyonunuz yetmez. ama galatasarayın kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmek olduğu için senin bu sınırlı beyninin idrak edeceğini sanmıyorum. kıstas liverpool la psg ile oynamak değil tabi ki. kura da çıkmıyorsa ne yapalım diyor. ulan siz önce o kura torbasına girdiniz mi bana ondan bahset. 2008 den beri neredesiniz lan. onlarla oynayacak seviyeye geldiniz mi. şampiyonlar ligine kaç defa katıldınız. 0 çekmiştiniz bir ara. galatasaray 16 defa en fazla ucl ye katılan avrupanın 16. kulübü. bak bu büyük seviye. çoğu büyük kulübü geride bıraktık. tamam belki son yıllarda kötü gittik. çünkü psg real atletico madrid falan geldi. ama en azından çabaladık ve hep bu seviyelerdeydik. ve hiç bir zaman 0 çekip ülkemizi rezil etmedik. kötü gittiğimiz sezonların hemen öncesinde 2013 de çeyrek final hemen ardından 2014 de son 16 oynadık. hatırlatırım. sizde bu avuntularla kendinizi kandırmayın. çok ezik duruyor çünkü. celtic taraftarı şey mi diyo ya bizim daha fazla şampiyonluğumuz var. rangerslilerde bizde bu sene final oynicaz mı diyorlar yoksa birbirlerini tebrik edip iskoç futbolunu istikrarlı bir şekilde hep bu seviyelerde tutalım mı diyorlar. biraz akıl mantık sahibi olun.
© copyright 2005 - 2026