bugün
- en son neye çok üzüldünüz12
- nuh ve ibrahimle yapılan antlaşma4
- feministlerin cevaplayamadığı soru7
- gocu33
- mamudo gurban niye doğdun9
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz5
- kürtlerin aslında iyi olduğu gerçeği4
- sözlüğün iltifat gelmezse sanki ölecek yazarı3
- tablet mi pc mi telefon mu3
- queen ravennanın cinleri4
- nasıl nude istenir4
- bik bik küserse2
- piyasanın en ağır sigarası4
- başkent istanbul olsun11
- amedspor6
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- inci sözlük3
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- mansur yavaş6
- uludağ sözlük premium hesabı2
- mansur yavaş'ın chp den ayrılması6
- truelaşmak5
- chp'nin ankara'yı da kaybetmesi4
- insanların sizden uzak durması5
- ansızın gelen iç sıkıntısı3
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin6
- sözlükteki karanlık kişiler6
- bir kadınla erkek arkadaş olamaz4
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- ekrem imamoğlu5
- dinde kabul edemediğiniz şeyler3
- bi buçuk iskenderi bitirebilen kadın5
- ameliyata girmeden tarayıcı geçmişini silmek4
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- kamosun şafak operasyonuyla ters kelepçe yemesi6
- batı piçtir piç kalacaktır4
- mamudo'nun federallerin adamı olması2
- hintli kızların dayanılmaz çekiciliği3
- özel sektörün acımasız olması4
- zihnin yaptığı absürt checkpointler2
- asrın soygunu11
- trump'ın erdoğan'ı yine övmesi6
- true nickli yazar22
- mutsuzluğa mahkum olduğunu sanan tipler4
- yağmurlu havaları seven insan6
- çok sıkıcı adamlarsınız lan2
- recep tayyip erdoğan4
- husiler yüzünden gemilerin 15 gün gecikmesi10
- iş yerindeki orospu çocukları6
- ingilizce bilmeyen akademisyenler6
Galaksinin en mükemmel oluşumudur.
halktır, halkın takımıdır.
kurulduğu tarihte tahin helvası üreten koska kurulmuştur ki o tarihin en güzel yanı da budur...
beşiktaşı yenebilmek için takım eksiltmeyi tek çare olarak düşünmüş takım.
yazık türkiye'de dev olarak adledilen bir takımın ortalığı kıştırtma amaçlı futbol oynaması cidden çok yazık.
karakterini kaybetmiş bir takım şampiyon olsa dahi bir anlam ifade etmez.
van persie'ye ve diğerlerine çok eminim ki teknik direktör ve yönetim verdi bu direktifi.
oguzhan'a sataşmalar, tosic'in üzerine oynamalar.
ama onları da anlıyorum. tek çareleri bu yenebilmek için.
yazık türkiye'de dev olarak adledilen bir takımın ortalığı kıştırtma amaçlı futbol oynaması cidden çok yazık.
karakterini kaybetmiş bir takım şampiyon olsa dahi bir anlam ifade etmez.
van persie'ye ve diğerlerine çok eminim ki teknik direktör ve yönetim verdi bu direktifi.
oguzhan'a sataşmalar, tosic'in üzerine oynamalar.
ama onları da anlıyorum. tek çareleri bu yenebilmek için.
Uğruna digiturk ü kapattırmıştım şimdi açık kanaldan beşiktaş maçını iZliyorumda ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım.
Yazık be leichester man u maçını iZledim az önce adamlar evinde 3-0 geriye düştü aslanlar gibi top oynadı.
Bu takım daha maçın 2. Dakikasında ortalığı germeye başladı. Nedir abi yani yıllardır milleti salak yerine koyuğunuz yetmedi mi ?
Koca rvp bile emre b. Na dönmüş millete dil çıkarmalar dirsek atmalar neyse iyiki 2 yıldır bir kuruş param gitmiyor şu takıma oh be rahatladım.
Yazık be leichester man u maçını iZledim az önce adamlar evinde 3-0 geriye düştü aslanlar gibi top oynadı.
Bu takım daha maçın 2. Dakikasında ortalığı germeye başladı. Nedir abi yani yıllardır milleti salak yerine koyuğunuz yetmedi mi ?
Koca rvp bile emre b. Na dönmüş millete dil çıkarmalar dirsek atmalar neyse iyiki 2 yıldır bir kuruş param gitmiyor şu takıma oh be rahatladım.
Tersten saplamayı seven takım.
1907 'de Kadıköy'de kurulan spor kulübüdür. Nurizade Ziya Bey, Ayetullah Bey ve Necip Bey kurucularıdır. Renkleri sarı laciverttir.
taraftarına acıyorum.
5 şubat 2017 Beşiktaş Fenerbahçe maçında turu geçerse hakem Ali palabıyık' a teşekkür etmesi gereken kulüp. Aksini iddia eden de şuursuz bir fanatiktir.
Her koşulda 8liklere hadlerini bildiren bitmeyen sevdanın adı.
Fenerbahçe normalde sabaha kadar oynasa yenemeyeceğini bildiği için hertürlü pislikle maçı aldı, içine sindiren taraftarlar sevinebilir.
Not: Galatasaray
Not: Galatasaray
Tinerciler topluluğunun üzerine, tiner döküp yakan efsane takımdır.
tiner panzehiri.
tinercileri silken takım.
beşiktaş'ı ancak çirkeflikle, eyyamla, hakemle yenebilir.
futbolla yenemez.
boktan bir spor kulübü.
futbolla yenemez.
boktan bir spor kulübü.
ağlayan sekiztaş taraftarını başlığının altında toplamış büyük kulüp.
Tamam güldük, eğlendik, beşiktaşlılar ile dalga geçtik ama fenerbahçe bugün hakkıyla bir galibiyet almadı. Beşiktaş 41. Dakikaya kadar neredeyse tek kale oynadı, eğer tosiç kırmızı kart görmeseydi Beşiktaş ı sabaha kadar yenemezdiniz.
Lig maçında net söylüyorum siz böyle oynayın Beşiktaş içinizden geçer sizin.
Neyse taraftarindan hiç hoşlanmasam da Beşiktaş ve Başakşehir en büyük iki favori.
Fenerbahçe de Galatasaray da şampiyon olamaz bu yıl. Fenerbahçe'de adam gibi orta saha yok, Galatasaray da defans yok.
Lig maçında net söylüyorum siz böyle oynayın Beşiktaş içinizden geçer sizin.
Neyse taraftarindan hiç hoşlanmasam da Beşiktaş ve Başakşehir en büyük iki favori.
Fenerbahçe de Galatasaray da şampiyon olamaz bu yıl. Fenerbahçe'de adam gibi orta saha yok, Galatasaray da defans yok.
çirkeflikle 10 kişi bırakılan beşiktaşı 1-0 yenebilen ve bununla gurur duyabilen takım. tebrikler. can-ı gönülden tebrikler. o kupayı alırsanız eğer müzeye nasıl koyacaksınız, nasıl kaldıracaksınız yeminle merak ediyorum.
çok değişik kafalarca eleştirilmekte olan takımdır. kazandığı bir maçtan sonra sevinmemesi isteniyor. sebep ? iyi oynamamış *
bu kafalara ulaşabilirsek misal inter chelsea gibi takımların yakın zaman önce aldıkları şampiyonlar ligi kupalarını teslim etmeleri lazım. ülkemize dönelim geçen sene beşiktaş şampiyon olurken kadıköydeki maçta ne yapabildi ? kaleye şut çekemeden maç tamamladıkları onlarca derbi var neden seviniyorlardı o zaman kardeşim..
yahu yenildiniz işte kupa ne kupası olursa olsun rakip nasıl oynamış olursa olsun bunu sindirebilecek olgunluğa erişemedikçe daha çok parçalarsınız böyle kendinizi işte. siz bırakın fenerbahçe o sikko kupayı alırsa nereye koyacağına kendi karar versin sanane sen kendi işine bak..
bu kafalara ulaşabilirsek misal inter chelsea gibi takımların yakın zaman önce aldıkları şampiyonlar ligi kupalarını teslim etmeleri lazım. ülkemize dönelim geçen sene beşiktaş şampiyon olurken kadıköydeki maçta ne yapabildi ? kaleye şut çekemeden maç tamamladıkları onlarca derbi var neden seviniyorlardı o zaman kardeşim..
yahu yenildiniz işte kupa ne kupası olursa olsun rakip nasıl oynamış olursa olsun bunu sindirebilecek olgunluğa erişemedikçe daha çok parçalarsınız böyle kendinizi işte. siz bırakın fenerbahçe o sikko kupayı alırsa nereye koyacağına kendi karar versin sanane sen kendi işine bak..
" damat fener paşa " diye anılan takımdır.
yenilmeyi hazmedemeyen ve o olgunluğa ulaşamamış bir taraftar olsak buraya gelip sizin yaptığınız gibi küfürler eder, terbiyesizlik yapardık. geldik tebrik ettik. bir de soru sorduk. soruyu hazmedemeyenler bize hazımsız diyor. peki öyle olsun.
türkiye kupasında enteresan bir şekilde çeyrek finale kalmış takım. başarısı daim olsun.
türkiye kupasında enteresan bir şekilde çeyrek finale kalmış takım. başarısı daim olsun.
dünden beri ne bir tane fenerbahçelinin ne hakemin anasını avradını ıskalamadan küfürler eden taraftarların bizlere küfürbaz diyerek eleştirdikleri kulüptür. ya biz göremiyoruz o entirileri ya bazı yazar dostlarımızın hayal gücü çok geniş. küfür edenler bizzat beşiktaş taraftarı olan yazarlar dünden beri bir şey yazmamaya özen gösterdim şahsen arkadaşları daha fazla kızdırmamak adına ancak dur durak bilmiyorlar..
emin olun türkiye kupasının çok bir önemi yok bizlerde. 29 sene alamazken de böyleydi 2 sene üst üste alınca da. bizler galatasaray veya beşiktaşlılar gibi böyle şeylere anlam yüklemiyoruz. 29 sene alamadığımız için şampiyonlar ligi kupası muamelesi yaptığınız bir kupa şimdilerde neden süt kupası oldu ? her sene milyonlarca yere yazıyordunuz türkiye kupasını alamayan takım türkiye kupası çoh önemli diye şimdi ne değişti süt kupası oldu ? maçtan önce yazdık sakin olun diye olamadınız 5 lerden bahsediyordunuz şimdi de katlanacaksınız mecbur kusura bakmayın..
emin olun türkiye kupasının çok bir önemi yok bizlerde. 29 sene alamazken de böyleydi 2 sene üst üste alınca da. bizler galatasaray veya beşiktaşlılar gibi böyle şeylere anlam yüklemiyoruz. 29 sene alamadığımız için şampiyonlar ligi kupası muamelesi yaptığınız bir kupa şimdilerde neden süt kupası oldu ? her sene milyonlarca yere yazıyordunuz türkiye kupasını alamayan takım türkiye kupası çoh önemli diye şimdi ne değişti süt kupası oldu ? maçtan önce yazdık sakin olun diye olamadınız 5 lerden bahsediyordunuz şimdi de katlanacaksınız mecbur kusura bakmayın..
biz * 34 senedir beşiktaşlılığa katlanıyorken ve bununla gurur duyuyorken katlanamayacak hiçbir şey yoktur. yine şahsım adına rvp hariç ne bir tane futbolcuya ne de takıma küfretmem, saygısızlık yapmam. rvp'ye de olay esnasında çok sinirlendim, ne yazdıysam aynısını tosic e de yazdım. ikisinin farkı yok çünkü. sadece bazı şeyleri merak ediyorum. ama anlaşılan cevabı yanlış yerde arıyorum.
tanıma gelince... teşekkürler takımı. beşiktaşlı olarak bize futbolun asla sadece futbol olmadığını bir kez daha öğrettiği için.
tanıma gelince... teşekkürler takımı. beşiktaşlı olarak bize futbolun asla sadece futbol olmadığını bir kez daha öğrettiği için.
Kimsenin rekabet edemeyeceği takımdır kim ne zaman havalansa Fenerbahçe köteği vurup haddini bildirmiştir akıllı olun Fenerbahçe ağlamaz ananızı s...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar