bugün
- mansur yavaş12
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya6
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- gocu33
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat6
- en son neye çok üzüldünüz12
- geri zekalılık belirtileri2
- herkesten nefret etmek4
- kimliği belirsiz cesetler artı 182
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- islam yekpare biçimde doğru mu sahiden3
- hearts of iron 42
- bekarlığın avantajları5
- true yaşıyor mu6
- cem yılmaza gülenler sözlük3
- israil seviciliği5
- mamudo gurban niye doğdun9
- ankara2
- arkadaşlar ben ayrılmak istiyorum3
- nuh ve ibrahimle yapılan antlaşma6
- feministlerin cevaplayamadığı soru7
- başkent istanbul olsun11
- yehova şahitleri5
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- kendinizi on yıl sonra nerede görüyorsunuz2
- ibrahim'in allah'ı elestirmesi4
- her şeyin çözümü var demek4
- tablet mi pc mi telefon mu4
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- allah ı görmek3
- true nickli yazar23
- kadının en güzel olduğu yaş3
- yahudilerin mesih seviciliği3
- queen ravennanın cinleri5
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- 34 yaşına kadar eline erkek eli değmemiş erkek2
- mansur yavaş'ın chp den ayrılması6
- inci sözlük4
- hiçbir şeyi bilmeden hayvan gibi yasamak3
- kürtlerin aslında iyi olduğu gerçeği4
- hoca2
- ak parti2
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- yan tuvalette sesli osurarak sıçan insan2
- amedspor6
- nasıl nude istenir4
- piyasanın en ağır sigarası4
- truelaşmak5
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin6
görsel
türkiye'nin en ulu takımıdır.
türkiye'nin en ulu takımıdır.
2014-15'ten 2015-16 sezonuna seyirci artışında Avrupa'da ikinci olan takım. sadece Manchester City'e geçilmiştir.
http://www.ntvspor.net/fu...-58777361af7827130880bab2
http://www.ntvspor.net/fu...-58777361af7827130880bab2
bana aşkın tanımını yap yeğen deseler fenerbahçeyi söylerdim.
Dünyanın en büyük şikeci takımıdır.
dünyanın en büyük sikici takımı. Birilerini fena hoplatmıştır.
yapacağı 2 transfer ile takım değişir ama hızlı olmaları lazım. ekici gelecekse gelsin artık. evet.
dünyanın en mal taraftar grubuna sahip şikeci takımı.
bugunde adanayi yenememis eski şikeci...
ulan yazik la son siradaki adanayi yenemiyor amk..
ulan yazik la son siradaki adanayi yenemiyor amk..
Yayın gelirinin yarısını ytl olarak, geri kalanını dolar olarak alan kulüp.
dünyanın en kısa şampiyonluk yaşayan takımı.
Haftaya başkşehir e karşı nasıl oynayacak merak ettiğimiz takım.
Adanaspor karşısında ön bölgede chachechou-ozan-fernandao oynadı galiba. Açıkçası maçı izlemedim ama bu üçlüyü görünce ilk 11 de kazanamayabilir dedim. Alper-Sow-Rvp ile oturmuştu orası. Üçü birden olmayınca olmadı demek ki. Tabi dediğim gibi özeti bile izlemedim.
2007-2008 döneminde ne zevkli futbol oynarlardı
Lugano'su Edu'su Kezman'ı Alex'i Deivid'i efsaneydi bee.
Lugano'su Edu'su Kezman'ı Alex'i Deivid'i efsaneydi bee.
sevgili renkdaşlar üzülerek söylüyorum ki bu sezon bitti. hani mucize felan bekleyenlere de söylüyorum o da olmayacak.
başkanı akşam dinlediniz çıktı konuştu. her yere saydı saydırdı söylediklerinin çoğu doğrudur.
Ama Ne yazık ki ne kendisinde ne de sahadaki takımda bir umut bir heves var.
puan durumunda da tepesinde de üç takım birden varken hiç bir futbolcuyu da kolay kolay umutlandıramazsın motive edemezsin.
haftaya başakşehir i yendik diyelim halen aramızda 4 puan fark olacak. yok yani yine indiremedin.
beşiktaş ve galatasaray'la da deplasmanda oynayacaksın. bu deplasmanlarda lens dışında fark yaratacak oyuncun yok.
o da o gün sakat mı olur yoksa tepesine 2 tane adamı dikerler bilemezsin.
yani sahada oyuna ağırlığını koyacak seni zirveye taşıyıp orada tutacak bir oyuncu grubun yok.
kenardaki hocan da total futboldan gelme gazla değil malzemeye ve performansa göre takım tertip edip oynatıyor.
ozan ve atif bu hafta antremanlarda iyiymiş hoca sahaya çıkardık verim alamadık diyor.
yani böyle geçmiş olsun.
özet: koca fenerbahçe içerde 10 bine oynuyor durum bu.
başkanı akşam dinlediniz çıktı konuştu. her yere saydı saydırdı söylediklerinin çoğu doğrudur.
Ama Ne yazık ki ne kendisinde ne de sahadaki takımda bir umut bir heves var.
puan durumunda da tepesinde de üç takım birden varken hiç bir futbolcuyu da kolay kolay umutlandıramazsın motive edemezsin.
haftaya başakşehir i yendik diyelim halen aramızda 4 puan fark olacak. yok yani yine indiremedin.
beşiktaş ve galatasaray'la da deplasmanda oynayacaksın. bu deplasmanlarda lens dışında fark yaratacak oyuncun yok.
o da o gün sakat mı olur yoksa tepesine 2 tane adamı dikerler bilemezsin.
yani sahada oyuna ağırlığını koyacak seni zirveye taşıyıp orada tutacak bir oyuncu grubun yok.
kenardaki hocan da total futboldan gelme gazla değil malzemeye ve performansa göre takım tertip edip oynatıyor.
ozan ve atif bu hafta antremanlarda iyiymiş hoca sahaya çıkardık verim alamadık diyor.
yani böyle geçmiş olsun.
özet: koca fenerbahçe içerde 10 bine oynuyor durum bu.
oğuzhan 50 milyon yuro len amq diye ortalarda gezinen sığırların eleştirdiği takımım. hayır siz kendinizde bu eleştirme bok atma hakkını nerden buluyorsunuz aq ? biz kendimizi eleştiririz size laf düşmez kaybolun aq hadi.
takım oynamıyor beyler ne derseniz diyin. iki üç adam dışında hepsi resmen sırtını dönmüş takıma. sebebi yönetim tabiki. sonuçta bu futbolcular aptal değil, etraflarında olan biten herşeyden haberleri var. hasan ali bile farkındadır kendisinin o kanada yetmediğinin ve sol beke transfer gerektiğinin.
şimdi ben kendimi lens'in yerine koyuyorum. kendim dışında bi tane adam yok skor üretebilecek. topu fernandao'nun artık ağzına kadar atıyorum aq ama o yine kaçırıyor. ortasahaya bakıyorum bi tane verkaç-duvarpası yapabilecek, beni savunmanın arkasına diagonal paslarla sarkıtabilecek bi ortaalan oyuncusu yok.
skrtel veya kjaer yerine koyuyorum kendimi. debeleniyorum, didiniyorum ama bi tane yarak kafalı hasanali çıkıyor 5. lig amatör kümede oynayan sol bekin yapmayacağı hatayı yapıyor ve bütün emeklerim çöpe gidiyor. önümde topu alıp dikine pas atacak, takımı atağa kaldıracak bir tane center midfielder yok aq yok. ayrıca en ufak adam kaçırdığımda, 20 yıldır olduğu gibi yerden gelen her topta bacak arası gol yiyen bir kalecim var. yav bu volkan 20 yıl geçti bacak arasını kapatmayı öğrenemedi. yerden üzerine gelen topu nasıl yer bir kaleci aq deliricem.
uzun lafın kısası, bu oyuncular bu takımdan bu yönetimden bir sik olmayacağının farkında ve iyice salmış durumdalar. hocayı söylemiyorum bile. zavallı adam her maç sonrası barım barım bağırıyor bu takıma transfer lazım diye. taraftarda (anadolu gfb hariç) iyice soğudu bu içinden çıkılmayan durumdan. o anadolu gfb azizin şakşakcıları aq her maç ordalar. hasanaliyi fernandaoyu izleyip mutlu mu oluyorlar nedir.
bu sezon bizim için bitti gitti beyler bayanlar. üzülmeye gerek yok. ben birdaha ki sezon için umutlanmak istiyorum. tabi azizin siktir olup yerine ali koç'un geldiğini varsayarak. skrtl-kjaer-josef-lens (belki birazda karavaiev, çünkü potansiyelli bir takım oyuncusu çok belli) dışında kim var kim yok siktir olup gitmeli. hele zaten 3 temmuzu yaşayan bi tane canlı bırakmayacaksın kulüpde. malzemecisinden tut şoförüne kadar 3 temmuzu yaşayan her canlı camiadan el çektirilmeli. çünkü bıktık artık mağdur edebiyatından. tamam haklılar mağduruz 3 temmuzda ipimiz çekildi evet. ama bunu her beraberlik,yenilginin arkasından çıkıp konuşmanın kimseye bi faydası yok.
bu sezon gönlümüz başakşehir'den yana. haydi belediye göster gücünü.
takım oynamıyor beyler ne derseniz diyin. iki üç adam dışında hepsi resmen sırtını dönmüş takıma. sebebi yönetim tabiki. sonuçta bu futbolcular aptal değil, etraflarında olan biten herşeyden haberleri var. hasan ali bile farkındadır kendisinin o kanada yetmediğinin ve sol beke transfer gerektiğinin.
şimdi ben kendimi lens'in yerine koyuyorum. kendim dışında bi tane adam yok skor üretebilecek. topu fernandao'nun artık ağzına kadar atıyorum aq ama o yine kaçırıyor. ortasahaya bakıyorum bi tane verkaç-duvarpası yapabilecek, beni savunmanın arkasına diagonal paslarla sarkıtabilecek bi ortaalan oyuncusu yok.
skrtel veya kjaer yerine koyuyorum kendimi. debeleniyorum, didiniyorum ama bi tane yarak kafalı hasanali çıkıyor 5. lig amatör kümede oynayan sol bekin yapmayacağı hatayı yapıyor ve bütün emeklerim çöpe gidiyor. önümde topu alıp dikine pas atacak, takımı atağa kaldıracak bir tane center midfielder yok aq yok. ayrıca en ufak adam kaçırdığımda, 20 yıldır olduğu gibi yerden gelen her topta bacak arası gol yiyen bir kalecim var. yav bu volkan 20 yıl geçti bacak arasını kapatmayı öğrenemedi. yerden üzerine gelen topu nasıl yer bir kaleci aq deliricem.
uzun lafın kısası, bu oyuncular bu takımdan bu yönetimden bir sik olmayacağının farkında ve iyice salmış durumdalar. hocayı söylemiyorum bile. zavallı adam her maç sonrası barım barım bağırıyor bu takıma transfer lazım diye. taraftarda (anadolu gfb hariç) iyice soğudu bu içinden çıkılmayan durumdan. o anadolu gfb azizin şakşakcıları aq her maç ordalar. hasanaliyi fernandaoyu izleyip mutlu mu oluyorlar nedir.
bu sezon bizim için bitti gitti beyler bayanlar. üzülmeye gerek yok. ben birdaha ki sezon için umutlanmak istiyorum. tabi azizin siktir olup yerine ali koç'un geldiğini varsayarak. skrtl-kjaer-josef-lens (belki birazda karavaiev, çünkü potansiyelli bir takım oyuncusu çok belli) dışında kim var kim yok siktir olup gitmeli. hele zaten 3 temmuzu yaşayan bi tane canlı bırakmayacaksın kulüpde. malzemecisinden tut şoförüne kadar 3 temmuzu yaşayan her canlı camiadan el çektirilmeli. çünkü bıktık artık mağdur edebiyatından. tamam haklılar mağduruz 3 temmuzda ipimiz çekildi evet. ama bunu her beraberlik,yenilginin arkasından çıkıp konuşmanın kimseye bi faydası yok.
bu sezon gönlümüz başakşehir'den yana. haydi belediye göster gücünü.
orta sahaya iki tane adam lazım.
8 ve 10 numara.
mehmet topal 'ın yanına 8 ileriye 10 numara.
Sonra demesinler Persie neden formsuz.gidip kanat almaya gerek yoktu, aziz yıldırım hakemlere kızacağına bu işlere el atsın.
Selçuk ve Sneijder
Oguzhan ve Talisca
rakiplerdeki adamlar bunlar.
8 ve 10 numara.
mehmet topal 'ın yanına 8 ileriye 10 numara.
Sonra demesinler Persie neden formsuz.gidip kanat almaya gerek yoktu, aziz yıldırım hakemlere kızacağına bu işlere el atsın.
Selçuk ve Sneijder
Oguzhan ve Talisca
rakiplerdeki adamlar bunlar.
Şu anda devam eden panathinakos maçı da dahil euroleague normal sezonda kalan 13 maçında en az 12 galibiyet alacağını düşündüğüm takım.
ya şöyle zımba gibi, koşan, ezen bi takım kurunda futbol izleyelim. yeter ya nedir bu senelerdir.
yakışıyor mu fener e.
yakışıyor mu fener e.
lig maratonunda şu haliyle bile beşiktaş ve galatasaray'dan daha favoridir. haftalardır top oynamayan galatasaray ve hakem ikramlarıyla puan toplayan beşiktaş bu şekilde en fazla bir iki hafta daha gider.
büyük maçları çok konsantre oynayan takım. tribünler eskisi gibi dolsa gerekeni yapacak aslında. bir de iki derbiye deplasmana gidiyor. şimdiden yazıyorum fenerbahçe her ikisine de koyup geçecek. evet.
şu ülkenin en çirkef futbolcularını bir şekilde bulan ve barındıran, yönetim ve başkana bir şey demeye gerek yok ortada her şey.
Göztepe adamı götünden s.
Göztepe adamı götünden s.
sevgilerin en yücesine layık olan futbol takımı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar