bugün

/790
https://www.youtube.com/watch?v=OvwfDbRhZ8c
https://www.youtube.com/watch?v=ll0rTxFSKww
https://www.youtube.com/watch?v=-Rdoe_KgauM
https://www.youtube.com/watch?v=qgHyY22YDv0
Rakibimizin bu hamlesi olmadı bak şimdi. Ulan bi de alıyorlarmış, harbi donine ederler ligi.
görsel
Tüh rakipten bi hamle daha geldi. Kesin şampiyonlar bu sene, bu hiç iyi olmadı.
görsel
hep söyledim, yine söylüyorum..

galatasaray'ın en bi sevdiği, bir numaralı sponsoru.

aksama yine kamyon dolusu para gonderecekler ahaha!
her sene galatasaray'a 8 haneli rakamlar bağışlayan cömert kulüp.
bir futbol takımından ötesi.

https://www.youtube.com/watch?v=dkdbg5S2Jg8
https://www.youtube.com/watch?v=5bpnNG112io
Yine mına koduklarıma dert olan takım.

Lan siktir olup gidin uzakta oynayın biraz.
Bazıları o kadar ezik o kadar kıskanç ki sizin içinizdeki Türklük damarlarınıza ben....... neyse bir şey demiyorum hiç ugrasamam sizin gibi eziklerle..
Haydi fenerim haydi at bir gol.
05.08.2015 tarihinde shaktar donetsk ile deplasmanda yaptığı şampiyonlar ligi rövanş maçında da gol atamazsa; şampiyonlar liginde gol atamadan elenecek. RVP'nin oyuna girmesi lazım.
Eliyo muyuz gençler.
olsun olsun 4 atarsınız ahahhaah.
kötü dayadılar.
(bkz: fener ağlama)
şikeci bir turk takimidir.
büyük takım, dalga geçmeyin.
(bkz: dağ fare doğurdu)
(bkz: fare dağ doğurdu)
Her sene olduğu gibi bu senede haracını zamanında ve bi tamam veren kulüptür.
bizi rezil etmiştir.
Söyleyecek biseyim yok gülüp gidicem ahahahahahaha.
eeeeziiik takımı.
yazık oldu. o kadar transfer, harcanan o kadar para ve sonuç olarak ilk maçta elen. van persie dönünce uefa'da başarı yakalarız inşallah.
4 forvetle oynayinca gol atacağını sanan , teknik direktörü oyundan atılan ne olduğu bilinmeyen takım bozuntusu
Ne gömdüler size ama.
fenerbahçenin şu an ki durumu; 24 ay taksitli iPhone 6 alıp denize düşürmüş gibi.
5 ağustos 2015 tarihinde shaktar donetsk'e deplasmanda 3-0 yenilerek elenmiş takımımdır.

herkesin sürekli bahane eder gibi söylediği "shaktar oturmuş , hocası yıllardır başında , biz yeni bir oluşumuz " geyiklerine hiç girmeyeceğim. ama doğru ama yanlış. ne olursa olsun shaktar donetsk fenerbahçe'den güçlü bir takımdır. srna , dentinho, wellington nem , marlos , bernard , fred , teixeria gibi ukrayna'da harcandığını düşündüğüm müthiş oyunculara sahipler. bunların çoğu da genç. yok 11 yıldır oynayan takımmış falan abartmaya gerek yok. 1 yıl 2 yıl birlikte oynaması bile fenerbahçe'ye karşı avantajlı yapar bu takımı. ki saydıklarımın çoğu 10-12 yaşından beri shaktarda oynamadığına göre 11 yıl geyiğine girmenin luzumu yok.

evet oturmuş, evet hazırlık kampını tamamlamış hatta ligi başlamış. ama dönüp de bi bakmak lazım. çok güzel transferler var tamam kabul. geldiğinden beri bir oyununu beğenmediğim , kalas , ağır , kasap bruno alves'in yanına dünyanın hangi defansını koysan bugün bu takım yine yenilecekti.oturmuş takım olsa bile.. yani kjaer'e laf atmaya gerek yok adam gayet iyi bir stoper şimdiden belli etti. penaltı pozisyonu tamamen şanssızlıktır.keşke jesus spekülasyonu doğru olsa.gerçi olsa bile artık değil..

her ne kadar daha konuşmak için erken de olsa josef de souza'ya gelirsek, bugün geride iyi işler yapmış olabilir ancak kumaş olarak mehmet topal görevi görecek ve bir tık altındaki bir oyuncuya 8 milyon euro vermek kusura bakmayın ama aptallıktır. 2 tane josef rahat bulunurdu o paraya. bilal kısa ile o kadar taşak geçmenin anlamı yok bu transfere bakınca.

nani ve rvp tartışmaya gerek yok büyük oyuncular. umarım daha önce türkiye'ye gelen yıldızlar gibi yatmaya ve keyifleri olunca oynamaya gelmemişlerdir.

abdoulaye evet egemen'in altında bir stoper ama ucuz olduğunu umuyorum, zaten kiralık sallarsın gider. sonuçta bu takım bu senedense önümüzdeki iki sene birşeyler yapabilecek konumda olacak.. ribeiro tam bir fiyasko. mert'e çok yazık oldu..

son olarak fernandao iyi hoş ama büyük takımlara karşı etkisiz kalacak gibi görünüyor. kapalı defansa karşı pek bir iş başaramayacağını düşünüyorum. gelen oyunculardan en büyük tepki genele de bakarsak josef ve ribeiro 'ya.. josef daha çok maliyetten kaynaklı. çünkü hala defansın ortasında ve orta sahada iki yönlü oynayacak birer oyuncuya ihtiyaç var.

takımın eski oyuncularına bakarsak..
krasic ve holmen öncelikli olmak üzere ek olarak kadlec ve alves'in kurulan takım ve koyulan hedeflerle örtüşen futbolcular olmadığı çok açık bir şekilde ortada.(abdoulaye ve fabiano r. gibi)

sow önceki senelere göre daha formda.en azından ilk defa kampa göt göbek olmadan gelmiş. bu da bi gelişme.bugün güzel pozisyon harcadı. sezon arasında geldiğizamanla alakasız oynuyor. türkiye'ye gelen harbiden sapıtıyor.nem var diye midir esmiyor diye mi anlayamadım. *
volkan hala büyük hatalar yapıyor. ospina gibi biri gelmediği sürece 1. kaleci olarak kalacaktır. sezon içinde toparlayacağını umuyorum.

caner bence her zaman için sol bekte bize yeterli bir futbolcu. her ne kadar insanlar beeğenmese de h.ali de gayet iyi yedek.

g.g kalitesi tartışılmaz olsa da şener'in bugünkü performansını devam ettirmesi durumunda formayı kaptırabilir.

diego hazırlık maçlarındaki görüntüsüyle umutlandırdı. bugün de 2. yarı bence o kadar kötü değildi.neden bugün fatura ona kesildi bilmiyorum , takımın neresi görevini tam yaptı da bu adamın biletini kesti taraftar anlamadım. evet 3 pozisyonda shaktar'ı güzel atağa kaldırdı ama ne orta saha sağlam ne defans hızlı(ve buna rağmen önde) ne forvetler pozisyonları gole çevirebiliyor..bu şartlar altında fazla yüklenmemek lazım.

meireles hala iş yapar ve topal'ı konuşmaya gerek yok. son olarak ben oynadığı dönemde çok beğenmiş olsam da gelen giden bütün hocalar bu stoch'u niye adam yerine koymuyor, oynatmıyor anlamadım. ya antremanlarda göremediğimiz bir şey var ya da adamı harcıyoruz. hızlı oyuncu. şutu iyi. güçsüz dense de bence öyle aşırı bi güçsüzlük durumu yok.(alper gibi) geriye gelmiyor diyip santrafor sow'u sol açık oynatıyor eleman sanki çok dönüyor amk.

alper güçsüz demiş olsam da topu ya ileri taşıyor ya da kendisine faul yaptırıyor. biraz güçlense aslında iki yönlü orta sahaya gerek kalmayabilir. ama sol açık olarak düşünmek mantıksız.

sonuç olarak bir sonraki turda devam edemeyeceğimizi az çok hepimiz biliyorduk. ama avrupa liginde rakiplerin daha güçsüz olması şans tanıyabilir. şans tanıyabilir ve güçsüz derken dortmund vs var fazla da küçümsememek lazım. yan, bu süre içinde takım biraz daha oturacağı için biraz da şansın yardımıyla yine yarı finali hatta finali görebiliriz. şansa kesin ihtiyaç var çünkü orta saha ve defansın göbeğinde eksiğimiz büyük.

bu sene avrupa liginde gelecek sezon için rakibi korkutan ve transferde öncelik tanıyabilecek bir prestij kazanabiliriz. hepsi bir yana , yıllardır sabretmedik sövdük olmadı. bu kadar değişiklik oldu. sabredelim bakalım neler görücez.
kursun dokulmesi gereken takimdir. lan bizim besiktas bile bu kadar sanssiz degil amk. gecirin carsafi stadin tepesine, helikopterle dokun kursunu amk.
© copyright 2005 - 2026