bugün

/790
Fanatik hale getirtebilir beni umutlandıracak bir takım.
transferleri galatasaray'da istifalara sebep olmuş ligi domine edecek takımdır.
türkiye'nin her zaman her yerde en büyüğüdür. evet.
Fenerbahçe başlığına entry girmeyen yazar, Fenerbahçeli yazar değildir.
Cok paramiz varmis cok ayrica rvp velkam tu hel bay.
ligi sikip atacak takım. ligin özeti bu. dağılabilirsiniz.
başka takım taraftarlarının kıskançlıktan kudurmasına neden olan takım.
candır.
kombinelerle parayı vurmuş takımımdır. şöyle ortalama bi hesap yaptım.

ortalama bi kombine fiyatı 4000 dersek, dün toplam satılmış kombine sayısı 33000 i aşmış olduğu açıklandı. yani;

4000x33000=132000000 yani 132 milyon tl.

hedef 40000 kombine, yani;

4000x40000=160000000 yani 160 milyon tl. olm çok para var lan.

ortalama fiyatı 4000 verdim belki daha yüksek veya daha düşüktür.
yine her zamanki gibi daha sezon başlamadan şampiyonluk havasına giren türkiye'nin en büyük ikinci futbol takımı. başarılı transferler ile iddiasını ortaya koymuştur. yine aynı başarılı transferler ile birçok başarısızlığını halı altına süpürmüş, şikeden yeniden yargılanacağını unutturmuş takım. medyanın da desteğiyle her şey senin lehine gözüküyor fenerbahçe ama bu ülkede imkansızlıkların takımı var, adı da Galatasaray. sezon henüz başlamamışken siz eğlenmenize devam edin, bu günlerinizi özlersiniz.
Renkleri sarı lacivert olan 1907 kuruluşlu türkiyenin en büyük spor klubü.
200 milyon avroluk 10 yıllık forma stad ismi sponsorluğu masalından gerçeklere dönülmüştür. thy ile maç biletine forma sponsorluğu anlaşması yapılmıştır.
GECEN YILLARDA THYNIN GSYE SPONSOR OLMASINDAN SIKAYET EDENLERIN SIMDI CIKIP FBYE SPONSOR OLMASINI ELESTIRMEDIGI TAKIMDIR.
forma sponsorluğu icin götü devlete dayayan kulüp. devletin malı deniz yemeyen keriz..
shakhtar'i evinde yenemeyen takım, deplasmanda yenebilmesi çok daha zordur tur şansını zora sokmuştur.
Bu akşam maçın ilk yarısında sanki shaktar'ın evinde gibi oynayan ikinci yarı kendine gelen futbol takımı.

Stoch erken alınmalıydı.
dün şu kadro ile çıkmış takımdır. bu takımı kaç kişi beğenir acaba?
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
büyük takımız vesselam ; van persie'yi yedek bırakıyoruz, nani 'çıksın filan diyoruz...messi gelip gol kaçırsa küfredecez neredeyse....
Basketbol şubesi sezon öncesi abd'de nba takımlarıyla maç yaparak bir ilki yaşayacaktır.

http://www.fanatik.com.tr...hcede-nba-heyecani-614226
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
görsel
Hangi sonucu alırsa alsın avantajlı sonuç alan enteresan bir takım.

Şimdi yorumcuları dinliyorum Ukrayna'ya avantajlı gidiyormuş. Ne diyelim yorumcusu da ayrı mal.
berabere kalmasına rağmen shaktar'a yenilmiş gibi muamele gören takım.
shaktar'a karşı ilk 30 dakika'da 0-3 geri düşebilirdi.hemde kendi evinde.

çok şanslı bir takım .mehmet topal sakatmış yokmuş deplasmanda.

hadi ibra için yenilin dostluklar bugün için.
En az Beşiktaş kadar alt seviye, kalitesiz bir kulüp.

Van persie geldi diye hava yapan taraftarları var, sanırsın neymar messi falan geldi.
cumhuriyettir. dili karma, dini paradır.
dünyanın en ama en, ennnn tarafarına sahip takımdır. ben türk'üm diyen bir medyatik fenerli görmedim bu arada.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026