bugün

/790
fenerbahçe candır ya fenerbahçeli olmanın gruru yeter bize .
bu sezon süper lig açılış maçını, ayın 14'ü cuma günü eskişehirspor ile yapacaktır.

eskişehirspor'da ki gözle görülür düşüşten sonra fenerbahçe takımının sezona beraberlik veya mağlubiyetle başlaması kesinlikle kabul edilemezdir.

her iki takıma da başarılar dileriz ve güzel, eğlenceli bir maç olmasını bekleriz efendim.
Yaptığı transferlerin hepsi elinde patlayacak şikeci takım..
şaka maka bütün bursasporu almış kulüp.
Kendisine rakip olamayınca, bok atılan türkiyenin en büyük kulübü. Zoruna gitmesin. Dededen beri, ezelden beri...
daha önce kayseri'den yediği kazıkların benzerini bursaspor'dan yiyen takım
yurdumun en sansasyonel ve en büyük spor klübüdür kendisi.
türkiye'deki finansal durumu açık ara en iyi olan spor kulübü. ne tayyipler, bilaller gelir geçer fenerbahçe ebedi kalır.

dur lan futbol sezonu başlamadan yazalım da unutulmasın bu sene lig şampiyonu havasını şimdiden veren, 2013 yazındaki fenerbahçe'nin sinerjisine benzeyen bir takım oldu hatta daha fazlası. teknik direktör biraz şüpheli onu da göreceğiz bir ersun hoca olamaz ama.

kısacası 2016 yılının nisan ayında aksilik olmazsa şampiyon olacak kulüptür.
Yedigi sözde kazığin gercegini derbilerde teker teker sokacaktir yosmalara ve tinercilere.
yönetim kurulu üyelerinden selim kosif'in twitter hesabından "fenerbahçemiz transferde yeniden hareketlendi. devamı var. arkadaşlar kombinelerinizi almadıysanız hemen alın zira önemli transferler daha geliyor. tüm fenerbahçeliler hepinizi yeni formalarımızdan alarak takımımızı desteklemenizi bekliyoruz." şeklinde açıklama yaptığı kulüptür. fakat artık eşşeğin aıa su kaçırmamak gerekir.. ozan tufan için mi kombine alıcaz lan? 7 milyonluk ozan hani? ulan zaten 14 15 milyon kaldı 7si ozana..kalan 7 ile önemli isimler getirebiliyosan 7yi de ozan'a vermeyeydik? yanında eşantiyon volkan'ı da alıp geliyorlar kesin amk. aklınca bizi sikecek , önemli transferler geliyormuşmuş. her aç bakayım ağzını uçak geliyo diyene açsaydık yemediğimiz yarrak kalmazdı efenim. zira ortalık homo da kaynıyor.

neyse yani özetle diyorum ki , bu yöneticiler de siyasetçiler gibi yalancı amk.
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=46227

volkan şen ile görüşmelere başlamıştır. hayırlı olsun. evet.
o harcadığı ama duyurmadığı paralarla çok daha iyi kadro kurabilecekken bunu yapmayıp heba eden takım.
ilhan ekşioğlu twitterdan yaptığı açıklamada robben için münichle anlaşamadıklarını ancak (büyük harflerle) en az bir transfer daha yapılacağını ve sağ kanata birinin alınacağını söylediği , transferde kafayı yemiş kulüptür.
Sevgilim. Hayatima 90 dakikalik tatli molalar verdiren antidepresan. Yensen de yenilsen de.
hayatımda aldığım en güzel kararlardan biri fenerbahçeli olmak sanırım. renklerini bile görünce içim titriyor. allah herkese böyle bir aşkla takım tutmayı nasip etsin!
(bkz: seviyorum ulan)
gavatasarayı becerip atan türkiyenin en büyük spor kulübüdür.
Avrupa'da başarı olmazsa aynı olayı ligde de yaşarlarsa bu kulüp batar arkadaş.

Bak buraya yazıyorum.
Türkiyenin en büyük kulübüymüş olsa olsa kestane olur lan bu fenerden.

Shaktar karşısına 4-1-5 sistemi ile çıkan takımın büyüklügünden bahsediyoruz siz düşünün.

Daha mehmet topaldan yararlanamazken 8 milyon euroya ozanı alan kulüpten bahsediyoruz

8 ayda 3 kupa alan kulübe bok atan kulüpten bahsediyoruz şike yaptıgı halde utanmadan trabzonsporun kupasını vermeyen haksızlık ve hırsızlık yapan kulüpten bahsediyoruz

daha söylenecek çok şey var yazsam roman belkide destan olur onun için kısa kesiyorum
Yarın yine basit bir penaltı veya 90+52672638 golüyle es-esi 2-1 veya 1-0 yenecek takım.

skoru tutturamamış olabilirim ama kehanetim tutacak.

inanmayan fava atsın beklesin..
şu renklerdeki asil hangi takımda var.. ay tabiki hiç birinde.
başlığındaki son 10 entrynin 9u diğer takımların taraftarlarına ait olan takım.

ahahahahahahahahahahahaha yazayım siz gerekli mesajları çıkarın buradan.

çok büyüksün be canımın içi.
-----------------volkan----------------
gökhan(şener)--kjaer (ba) alves --caner(hasan ali)
------topal(meireless)-------ozan(josef)----------
--nani(volkan)----diego-------alper(stoch)--------
--------fernandao--(sow)---rvp-----------------

kadroya bak amk ya. (bkz: orgazmdan daha zevkli anlar)

neyse diegonun yanında parantez olmaması sizi korkutmasın. gerçi daha çok diğer takımların taraftarlarının okuduğunu düşünürsek sevindirmesin. orada orta sahadakilerden biri orada oynayabilir, stoch oynayabilir, rvp oynayabilir.

bana göre şener ile gökhan nerdeyse eşit süre alacaklardır.

ilhan ekşioğlu en az 1 dedi. o garanti olan 1 sağ kanatmış. ama onun üstüne bir kişi daha alırlarsa o kişi bana göre kesinlikle iyi bir yedek stoper olacaktır.

şu kadroya bakacak olursak zayıf sayılabilecek tek yer defanstır. o zayıf dediğimiz yer de portekiz milli takımının ve danimarka milli takımının stoperlerinden oluşuyor. ahahahaha. ulan ölecem zevkten ya.
eğer stoper tandemini kjaer ve alvesle kurup orta sahayı topal ve josefe birakacaklarsa herhangi bi anadolu takiminin bile kullanabileceği bir zaafı olan takım.
Penaltıyla alırlar yağğhü nidalarını havada uçuştan, dosta güven düşmana Cobra salan spor Klübü. Candan can.
volkan şen transferi ile birlikte 2015 yazında toplam on bir yeni oyuncu getiren kulübümüz. komple takım yani. zamanında "bir gün herkes fenerbahçeli olacak" pankartı açıldığında ben taraftardan bahsediliyor sanmıştım, meğerse futbolcuları kast ediyorlarmış.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026