bugün
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi22
- diyanetten skandal cuma hutbesi17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri30
- sırrı süreyya önder22
- akrep burcuyum soruları alayım9
- 3 mayıs türkçüler günü14
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye17
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması29
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü10
- anın görüntüsü14
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir13
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması10
- uludağ sözlük zirvesi32
- tas kafa saç modeli10
- koltukta uyumak12
- garanti bankası12
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz25
- cin görünce yapılması gerekenler23
- ekrem imamoğlu10
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler14
- müge anlı mı esra erol mu9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- faiz yemenin wow haram olması11
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak15
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı11
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- 1 mayıs işçi bayramı24
- reis dünya lideridir10

entry'ler (699)
senin ben tipini ızdırabını sikeyim. siktir git. puşt.
gençliğimizi harcatan sistemin eşiği. tamamen zaman kaybı.
üniversiteyi kazanınca öğrendiğim-ezberlediğim tüm bilgileri götüme sokucam.
üniversiteyi kazanınca öğrendiğim-ezberlediğim tüm bilgileri götüme sokucam.
annenin alışveriş listesine 5 litrelik sıvı yağ eklemesi. anne bana her şeyi söyle bunu söyleme nolur ya.*
bazen sikicem oynayacağınız oyunu ben gidiyorum amk diyip gidecek diye çok korkuyorum. neyse ki sonunda kazanıyoruz yine. her şeyin çözümünü bulabilen adam. nikola tesla gibim bişey yav.
seni çok seviyorum beyaz saçlı kırmızı adam.
maç sonu editi: şomağızlılığı başka bir boyuta taşıdım sanırım. kazanamayan takım kaybetmeyen takımı yendi. canınız sağolsun. iyi ki varsınız.
ayrıca koca salonda maç sonu takımı alkışlamayan taraftarın da münasip yerlerine udoh girsin.
seni çok seviyorum beyaz saçlı kırmızı adam.
maç sonu editi: şomağızlılığı başka bir boyuta taşıdım sanırım. kazanamayan takım kaybetmeyen takımı yendi. canınız sağolsun. iyi ki varsınız.
ayrıca koca salonda maç sonu takımı alkışlamayan taraftarın da münasip yerlerine udoh girsin.
hay ağzını at yalasın. dilin damağın kurusun. zaten bi elimizde o var aq.
fenerbahçenin en değerli oyuncusunun sakatlanması olayı. aslında sakatlanmaması olayı.
fenerbahçenin en değerli oyuncusunun sakatlanması olayı. aslında sakatlanmaması olayı.
gülüşün her ani durduruyor mesela. sen fotojenik olmadığını söylesen bile güldüğün an dünya duruyor ve kocaman bir fotoğraf oluyor gözümde.
sen gül hep. ben de fotoğrafını çekeyim zihnimle. gülüşünü... gözlerini kısışını... seviyorum.
sen gül hep. ben de fotoğrafını çekeyim zihnimle. gülüşünü... gözlerini kısışını... seviyorum.
yaşım 18. önümde daha çok uzun yol var ama ben bu tiple hayatıma nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. allah belamı versin.
osurmayı özletendir. arkadaş insan osurmayı özler mi lan?
heyecan veremeyen milli maç. umarım bi dahaki maçlarda verirler.
maç için; savunmayı falan geçtim. hepimiz geçelim. screenlerin arkasından geçip şutu riske edip gömülü savunmayı fena yapmıyoruz. ama topsuz koşulara yanıt veremiyoruz. hele böyle bi atletik takıma karşı boş koşular alleyoopla sonuçlanıyor genelde. fizik olarak daha üstün olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.
hücuma gelince; ne zaman topu ömer aşık'la buluştursak her zaman faul yaptılar, kolay sayı olmasını engellediler. heriflerin yaptığı her faul kendi lehlerine oldu. 2'de 2 çok nadir attık. bobby dixon hiç devreye giremedi, melih çok geç girdi. melih maç içinde oyuna girdiği anlarda topu eline bile alamadı nerdeyse. son çeyrekte son çare olarak kullanılması kesinlikle saçmalık. son çeyrekte cedi'yi de kaybettik. inşallah önemli bir şeyi yoktur.
maçı 8 sayıyla kaybettik ve 15 serbest atış kaçırdık!
ergin ataman'ın pek fazla taktik hatasının olduğunu düşünmüyorum. bok atanlar boşuna kasmasın. her zamanki gibi iş oyuncularda bitiyor.
maç için; savunmayı falan geçtim. hepimiz geçelim. screenlerin arkasından geçip şutu riske edip gömülü savunmayı fena yapmıyoruz. ama topsuz koşulara yanıt veremiyoruz. hele böyle bi atletik takıma karşı boş koşular alleyoopla sonuçlanıyor genelde. fizik olarak daha üstün olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.
hücuma gelince; ne zaman topu ömer aşık'la buluştursak her zaman faul yaptılar, kolay sayı olmasını engellediler. heriflerin yaptığı her faul kendi lehlerine oldu. 2'de 2 çok nadir attık. bobby dixon hiç devreye giremedi, melih çok geç girdi. melih maç içinde oyuna girdiği anlarda topu eline bile alamadı nerdeyse. son çeyrekte son çare olarak kullanılması kesinlikle saçmalık. son çeyrekte cedi'yi de kaybettik. inşallah önemli bir şeyi yoktur.
maçı 8 sayıyla kaybettik ve 15 serbest atış kaçırdık!
ergin ataman'ın pek fazla taktik hatasının olduğunu düşünmüyorum. bok atanlar boşuna kasmasın. her zamanki gibi iş oyuncularda bitiyor.
troll olmak için çırpınan yazarımsı. vasat troll. eski kalitesini yitirmiş.
küfür gibi karma. anlamadım gitti. inşallah iyi bir şeydir. neyse...
pek de mümkün olmayan eylem. siktir olup giderken birileri gelip patlatır ortalığı, siktir 'ölüp' gideriz!
tam olarak karikatür değil ama..
(img:#1101970)
(img:#1101970)
(bkz: i am a champion)
koşu yaparken entry giren insan kadar yetenekli değildir. *
şu sıralar yeniden sarmış oyun. aynı server olayını yapabiliyorsak* gelin takım olalım beyler. gelecek olan pm.