bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- kadınların zeka seviyesi3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- reha muhtar25
- aquila bicipite8
- koca2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- geceye bir söz bırak3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- ankarada masaj yaptırmak2
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kemal kılıçdaroğlu35
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- elit olmak için gerekenler13
- ona bir şey söyle16
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gocu26
- bizim delilere bakayım4
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz8
entry'ler (699)
senin ben tipini ızdırabını sikeyim. siktir git. puşt.
gençliğimizi harcatan sistemin eşiği. tamamen zaman kaybı.
üniversiteyi kazanınca öğrendiğim-ezberlediğim tüm bilgileri götüme sokucam.
üniversiteyi kazanınca öğrendiğim-ezberlediğim tüm bilgileri götüme sokucam.
annenin alışveriş listesine 5 litrelik sıvı yağ eklemesi. anne bana her şeyi söyle bunu söyleme nolur ya.*
bazen sikicem oynayacağınız oyunu ben gidiyorum amk diyip gidecek diye çok korkuyorum. neyse ki sonunda kazanıyoruz yine. her şeyin çözümünü bulabilen adam. nikola tesla gibim bişey yav.
seni çok seviyorum beyaz saçlı kırmızı adam.
maç sonu editi: şomağızlılığı başka bir boyuta taşıdım sanırım. kazanamayan takım kaybetmeyen takımı yendi. canınız sağolsun. iyi ki varsınız.
ayrıca koca salonda maç sonu takımı alkışlamayan taraftarın da münasip yerlerine udoh girsin.
seni çok seviyorum beyaz saçlı kırmızı adam.
maç sonu editi: şomağızlılığı başka bir boyuta taşıdım sanırım. kazanamayan takım kaybetmeyen takımı yendi. canınız sağolsun. iyi ki varsınız.
ayrıca koca salonda maç sonu takımı alkışlamayan taraftarın da münasip yerlerine udoh girsin.
hay ağzını at yalasın. dilin damağın kurusun. zaten bi elimizde o var aq.
fenerbahçenin en değerli oyuncusunun sakatlanması olayı. aslında sakatlanmaması olayı.
fenerbahçenin en değerli oyuncusunun sakatlanması olayı. aslında sakatlanmaması olayı.
gülüşün her ani durduruyor mesela. sen fotojenik olmadığını söylesen bile güldüğün an dünya duruyor ve kocaman bir fotoğraf oluyor gözümde.
sen gül hep. ben de fotoğrafını çekeyim zihnimle. gülüşünü... gözlerini kısışını... seviyorum.
sen gül hep. ben de fotoğrafını çekeyim zihnimle. gülüşünü... gözlerini kısışını... seviyorum.
yaşım 18. önümde daha çok uzun yol var ama ben bu tiple hayatıma nasıl devam edeceğimi bilmiyorum. allah belamı versin.
osurmayı özletendir. arkadaş insan osurmayı özler mi lan?
heyecan veremeyen milli maç. umarım bi dahaki maçlarda verirler.
maç için; savunmayı falan geçtim. hepimiz geçelim. screenlerin arkasından geçip şutu riske edip gömülü savunmayı fena yapmıyoruz. ama topsuz koşulara yanıt veremiyoruz. hele böyle bi atletik takıma karşı boş koşular alleyoopla sonuçlanıyor genelde. fizik olarak daha üstün olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.
hücuma gelince; ne zaman topu ömer aşık'la buluştursak her zaman faul yaptılar, kolay sayı olmasını engellediler. heriflerin yaptığı her faul kendi lehlerine oldu. 2'de 2 çok nadir attık. bobby dixon hiç devreye giremedi, melih çok geç girdi. melih maç içinde oyuna girdiği anlarda topu eline bile alamadı nerdeyse. son çeyrekte son çare olarak kullanılması kesinlikle saçmalık. son çeyrekte cedi'yi de kaybettik. inşallah önemli bir şeyi yoktur.
maçı 8 sayıyla kaybettik ve 15 serbest atış kaçırdık!
ergin ataman'ın pek fazla taktik hatasının olduğunu düşünmüyorum. bok atanlar boşuna kasmasın. her zamanki gibi iş oyuncularda bitiyor.
maç için; savunmayı falan geçtim. hepimiz geçelim. screenlerin arkasından geçip şutu riske edip gömülü savunmayı fena yapmıyoruz. ama topsuz koşulara yanıt veremiyoruz. hele böyle bi atletik takıma karşı boş koşular alleyoopla sonuçlanıyor genelde. fizik olarak daha üstün olduklarını rahatlıkla söyleyebiliriz.
hücuma gelince; ne zaman topu ömer aşık'la buluştursak her zaman faul yaptılar, kolay sayı olmasını engellediler. heriflerin yaptığı her faul kendi lehlerine oldu. 2'de 2 çok nadir attık. bobby dixon hiç devreye giremedi, melih çok geç girdi. melih maç içinde oyuna girdiği anlarda topu eline bile alamadı nerdeyse. son çeyrekte son çare olarak kullanılması kesinlikle saçmalık. son çeyrekte cedi'yi de kaybettik. inşallah önemli bir şeyi yoktur.
maçı 8 sayıyla kaybettik ve 15 serbest atış kaçırdık!
ergin ataman'ın pek fazla taktik hatasının olduğunu düşünmüyorum. bok atanlar boşuna kasmasın. her zamanki gibi iş oyuncularda bitiyor.
troll olmak için çırpınan yazarımsı. vasat troll. eski kalitesini yitirmiş.
küfür gibi karma. anlamadım gitti. inşallah iyi bir şeydir. neyse...
pek de mümkün olmayan eylem. siktir olup giderken birileri gelip patlatır ortalığı, siktir 'ölüp' gideriz!
tam olarak karikatür değil ama..
(img:#1101970)
(img:#1101970)
(bkz: i am a champion)
koşu yaparken entry giren insan kadar yetenekli değildir. *
şu sıralar yeniden sarmış oyun. aynı server olayını yapabiliyorsak* gelin takım olalım beyler. gelecek olan pm.