bugün

/790
gördüğüm en iyi formaları bu yıl çıkaran takımdır. hele bir de reklamsız olması tam cool. bana göre bir daha böyle reklamsız forma çıkmaz almayan kalmasın.

şuna baksanıza ya resmen özümüze dönmüşük. çok başarılı.

görsel
Rakipleri harıl harıl transfer yaparken, bizim ağa tutturmuş ne forma reklamı alacam ne transfer yapacam. Ulee bjk bile beş parasız stadsız haliyle kaç topçu aldı.

Biz hala meyreles, baroni, kadlec, bekir, alveş, topuz, topal, kesimal ile uğraşalım. Kimse taraftarı kandırmasın. Geçen sene bu takım bu kadroyla şampiyon olduysa bu ersun hocayla olmuştur. Hala verner lorant kafasıyla çalışan aziz yıldırım ile değil. Heleki takıma kazmalar dolusu kadro kuran aykut kocaman devam etse o şampiyonluk tam bir hayaldi.
Drogba zamaninda fenerbahce hakkinda yaptigi aciklamalar ve derbide yaptigi hareketler yüzünden isliklandi. Gslilerin bu külüpe koyun sürüse demesi tam komik. Bir şeyede salca olmayin.
1. hafta ilk maçını pazar günü karabükspor'a karşı oynayacak takımım. umarım iyi bir başlangıç yaparız.
alex adında efsane bir futbolcusu olan takımdır.
Aziz ağa'dan derhal kurtulması gereken takım.

Herife rahat batıyor. Gene başladı takımla uğaşmaya.
chelsea ve bjk ile soma ya yardım için dostluk turnuvası yapmışlar ve aynı soma ya tek başına bir milyon dolar yardımda bulunan drogba yı bjk taraftarları ile yuhlamışlardır. yine aynı turnuvada kendi evlerinde sonuncu olmuşlardır. reklamsız forma muhabetini de bilmeyen kalmamıştır umarım.
yani ben bu takımın ülkemizde birinci ligde futbol oynamasından utanıyorum. volkan demirel , emre belözoğlu ve meireless gibi oyuncular bu takıma çok yakışıyor. bu yıl hakem ve federasyon desteğine rağmen şampiyon olamayacaklar. çünkü bu yıl şike yapamayacaklar.
en sevmédiğim taraftara sahip olan türklerin yüz karası şıkeci takım.
aziz yıldırım'ın zimmetine geçirdiği takım..

bu kulüpte onun istediği kalır onun istemediği gider..

hatta gündemi meşgul etmemesi, baş ağrıtmaması için cumhurbaşkanlığı seçiminden bir gün önce gider.

(bkz: ersun yanal)
kendi topuğuna yine yeni yeniden sıkan takımım.

emre volkan selçuk bekir gibi kendini takımın üstünde gören 2 senedir bişey vermeyen oyuncular an itibarıiyle siktir edilmelidir.çok sevsem de gökhan efendi de çok konuşursa onu da siktir etmek lazım.kimse fenerbahçeden üstün değil.özellikle selçukla bekir.
görsel
görsel
görsel
aziz yıldırım'ın kraliyetinde hüküm süren, son zamanlarda ticari yönü sportif yönünden baskın olan, artık üzülerek söylüyorum taraftarı olduğum takımdır.
kaos bitince canı sıkılan kulübümüz. rakiplerin bir şey yapmasına gerek yok. biz kendi kendimizin sezonluk performansını belirliyoruz zaten.
eşittir şike .
şike suçlusu aziz yıldırım ın kaprisleri yüzünden en az 5 sene kıçını toplayamacak olan takımdır. 4.üncü yıldız filan hayal ancak rüyanızda görürsünüz....
Ligimize en çok renk katan takımdır. Brezilya ekolünü futboldan ziyade brezilya dizisi gibi lan diyelim diye oturttular.

Transferleri ve gönderişleri:

Ortega, anelka, Guiza, alex...

Teknik direktörleri: Zico, aykut, ersun yanal.

şike olayları zaten üç yılımızı aldı. Bu sene de ersun yanal olayı götürür, bakalım seneye ne olacak.

Benim böyle eğlendiren, magazinsel takımım yok. Helal olsun.
Taraftarları, başkanları bide oyuncuları olmasa güzel klüp.
bugünlerde tanımı alşjalkjhaşklsjşaljsş olan takım.
kaos biz galatasaraylıların göbek adıydı halbuki ama başkasının kaosu bi başka eğlenceliymiş * o diil de şaka maka son yapılan bel altı vurmalar çok rezilce bu kadarı beni keyiflendirmekten ziyade sinirlendiriyor. aziz yıldırımın yaptıkları gereksiz ve ahlaksızca.

--spoiler--
filmin sonunda aziz yıldırım galatasaraylı çıkıyor
--spoiler--
istanbul takımı hastalığına yakalanmış takımım.

gelen futbolcusu da antrenörü de gece hayatlarına alışıyor. kelepçeli partiler düzenliyor. anlamadım nasıl bir rahatlık var adamlarda. tek derdi para kazanmak olan adamlarla ancak bu kadar ilerleniyor demek ki.
bize kendisini gösterme hırsı olan futbolcular lazım.
milyon dolarlar kazansa da alkışlar için, sloganlar için koşacak kendisini yırtacak adamlar lazım. sahte şovmenlikle arma öpenlere değil.
seveceksen uzaktan seveceksin kulübü.

yani gidipte bir görev alsan uzun süre hizmet etmen çok zor.

bildiğin ateşten gömlek.

umarız ki ismail hoca bu hizmet süresini uzun tutar veya tutabilir.
çok enteresan bi camia. başkanı çıkar ''sikerim böyle fenerbahçeyi'' der, hocası çıkar ''fenerbahçe sikimde değil'' falan der. camiadaki herkesin kendi sikiyle problemi var heralde.
Türk futbolunun terör örgütü...
(bkz: ismail kartal ın istifası)
yeni teknik direktörü arap ismail ile 4.yıldızı takacak spor kulübü.
http://abcspor.com/index.php/ismail-kartal-kimdir/
öngörülere göre ve diğer takımların entersan kararlarına rağmen her zaman düştüğü durumlarda olan futbol takımı. fenerbahçe'de teknik direktör sorunu hep vardı şimdi bir yerleri dağıttı denmesi anlamsızdır.

ayrıca bu sene de şampiyon olacaktır. kesindir.
© copyright 2005 - 2026