bugün

/790
gönülden tebrik ettiğim takım.
galatasaray gibi şerefsizlerin mesken tuttuğu bir takıma karşı super kupayı kazanmış takımdır.
bir beşiktaş'lı olarak beşiktaş'tan başka hiçbir takımı tutmam ama bu beyoğlu yumoşları alacağına kupayı fenerbahçe alsın dedim, öyle de oldu..
hiç bir tadı olmayan maçı kazanıp Süper kupayı kazandıktan sonra taraftarına "en büyük fener,şampiyon fener alkışlayın ulan i...." tezahüratını yaptıracak kadar basit insanlardan oluşan bir takım
FUTBOL TAKIMININ 1.KAPTANI EMRE BELÖZOĞLU, 2.KAPTANI VOLKAN DEMiREL.

BAŞKA SÖZÜM YOK.
Oyuncularının taraftarlarına küfürlü tezahürat yaptırdığı takım. Ha içlerinde adam gibi adam yok mu var.
kupayı almışlar ya ne diyeceğimi şey edemedim bir su içeyim bari.
gereksiz sokak köpeklerini zehirleyen ulu kulüp. halkın takımı.
(bkz: köpek öldüren)
türkiyenin en büyük spor kulübü ama içindeki null3-4 yakışmayan http://abcspor.com/index....ruga-birbirine-girdi/ismi de uzaklaştırır ise daha da büyüyecek.
1907'de kurulan sporkulübü. kulüp olarak akp'leştiği başkanınında rte'leştiği söylenebilir.

en son kulüp açıklamasında "sizi değiştireceğiz" diyorlar. eee bir kaç gün önce de rte "muhalefette değişecek" demişti.

volkan adlı yaratığın yaptıklarını görmezden gelip ona buna saldırmayacaksın. daha önce lugano diye bir yaratığın vardı şimdi volkan'ın var.
neredeyse ölü haldeki bir galatasaray'a 120 dakika gol atamamış sözde süper takım. *

ismail aykutçu belli. aslanım benim. böyle devam.
utanmadan volkan denilen şahıs için şu tip bir savunma vereceklermiş. ulan kargalar güler halinize!

Sarı-lacivertliler, Volkan ve Gökhan Gönül’ün beyanlarına dayarak Melo’nun bu iki futbolcuya kasıklarını göstererek tahrikte bulunduğunu belirtecek.
ayrıca Melo’nun kaçırdığı penaltı sonrası hakemin de duyacağı şekilde Volkan’ın annesine ingilizce küfür ettiğini ve dilini çıkartarak tahrik ettiğini ileri sürecek.
volkan: “Bunların hepsi yaşandı. Daha önce yaptığım açıklamalarda olay daha fazla büyümesin diye bunları dile getirmedim."

kaynak ise baş şikecinin sevdiği kalemlerden ahmet ercanlar!
bugün galatasarayin şampiyonlar ligi kura çekimine izlerken dayanamayıp ağlayacak aman olsun bizimde türkiye süper kupamız var diyecek olan takımdır.
şampiyonlar liginde hangi gruba düştükleri merak edilen takım.
görsel
yavşak gs taraftarına demek ki iyi koymuş ki şampiyonlar ligine gidemediler filan diye gelip burada salya akıtıyorlar. şampiyon olup da şampiyonlar ligine gidememiş takım. ileride bir gün anlatırız çocuklarımıza türkiye'nin böyle sikik bir ligi vardı işte evladım diye.
voleybol takımlarına şampiyonlar liginde başarılar.
başkanı "taraftarımıza jest olsun diye forma reklamı almadık" diyen kulüp.

ya var ya adam bildiğin taşak geçiyor lan, bu kulübün taraftarının büyük kısmı da "böyük başkan tişikkir idiriz" diyorlar ehehe.

edit : ya şimdi biz bunu söyleyince kızıyorlar ya üzülüyorum.
turkiyenin en hayvan seven külübü mesala ayılar .
Şampiyonlar Ligi hasretiyle yanıp tutuşan fakat bunu bir türlü gerçekleştiremeyen spor kulübü.
passolige geçip geçmeyeceğine artık karar vermesi gereken kulüp. lig başladı la.
aLex , volkan , emre gibi efsanevi bir oyuncuları bünyesinde barındırmış .
Taraftarlarının gözünde karalamalarla , pisliklerle kirletilmeyecek kadar asil ve özel takımdır .
Fenerbahçe tutkudur , aşktır.
https://pbs.twimg.com/med...BwW9SeFCQAAIDEU.jpg:large
turkiyeye şikeyi getiren ortağı bjk ile yemedigi naneler kalmamis takımsı .
gs yi her sene yenen takım *
sikeye karıştığı için diyetini ödeyen takimdir. başkanlarının temiziz diyemem açıklamasına rağmen kendilerini yedi yunmuş bez sanan kitleden farklıdır.
© copyright 2005 - 2026