bugün

fenerbahçe

ulkemizin mizah ihtiyacini karsiladigi icin gercekten buyuk tesekkur borcluyum bu takima.

"en buyuk eglence fenerbahce."

canim sikkin oldukca aciyorum bunlardan birini izliyorum. sondan basa dogru sayalim ama o kadar fazla ki mutlaka unutacaklarim olucaktir.

- bu sene, 3 kulvarda tek hedef deniyordu. kulvar daraltip bisiklet yoluna gectiler. hedef amsterdam dediler, artik yaz kampina giderler.

-aykut kocaman. gercekten cok begenerek izliyorum kendilerini. isin en komik yani, bu fenerliler kendi ruh hallerine gore bir adami yuceltiyorlar(akilli futbol, heykelinin dikilmesi durumu falan...) sonra mac kaybediyorlar yerin dibine sokuyorlar.

-aziz yildirim. ulan asil bomba bu. gecen sene her mahkemesinde binlerce insan toplandi, adamlar aglastilar. sike yaptigini butun dunya bileyorken, mahkemeden "sike var ama sahaya yansimadi" diye kargalarin bile guldugu bir gerekce ile saldilar. simdi bu kadar taraftar destekledi bu adami. sonuc? adam geldi bir keresinde taraftar aykut u yuhluyor diye eline megafonu alip taraftari azarladi. sonra yolda protesto eden taraftara " ben ne dersem o. bosuna kicinizi yirtmayin" dedi. hani o aziz icin geceleri uyumayan taraftarina dedi, bunu.

-alex. giderken taraftar cok uzuldu, cok sevilmisti cunku. aykut a bircok mac tavir kondu. ama daha gecen haftadaki macta alex bayragi acanlar yuhlandi, apar topar disari atildi. ahaha!

-gecen sene kupayi en ezeli rakiplerine kendi sahalarinda kaptirdilar. bu belki yuz tane 6-0 a denktir. resmen gs, sahada fenerli oyunculari sikse daha iyiydi. ama taraftarin hazmedemeyip polis araclarini yakmasi, butun duraklari kirmasi ise daha acinacak bir tabloydu. isig kapattilar birde. ahaha sanki kahve amk. hadi gec oldu kapatiyoz hesabi. sukru saracoglu kiraathanesi yazin da tam olsun bari.

- gecen sene gs yapti biz daha iyisini yapariz diye koreografi yapmayi denediler. ip koptu. 100 kiloluk demirler milletin kafasina yagdi. allah tan ucuz atlatildi da birkac kisinin sadece kafasi yarildi. ama gercekten olume bile sebebiyet verebilirdi. o rezillikten sonra daha da denemedi fenerbahce.

- aragones. 8 den sonraki maclarda adam resmen kulube de uyuyordu. kac defa kameralara yakalandi da yanindakiler durttu.

-daniel guiza. ulan keske tekrar gelse. ozledik kendisini

- bursa nin sampiyonlugunu timsah yuruyusu yaparak kutladilar. bir kare var ki efsane. aci anonstan once birkac seyirci bir futbolcuyu kaldirmislar havaya atiyorlar, ziplatiyorlar. anonsun o buz gibi etkisinden sonra ayni oyuncuyu kovalamaya baslayanlarda ayni seyircilerdi. ahaha

neyse daha cok var da. elim yoruldu yeminlen...
© copyright 2005 - 2026