bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek13
- sude sendromu9
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- yagmurcu3
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- 30 yaşına girmek6
- hristiyanlık8
- özenilen şeyler3
- bir şeyler söyle2
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- ey insan3
- kızları en güzel olan şehir13
- silver ile evlenecek erkek52
- samed agirbas3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- euro 20163
- bir insanı aslında olmadığına ikna etmek2
- mauro icardi13
- dindarların çoğunun fakir olması10
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- sarapci koala58
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- and the oscar goes to5
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- hayatinin bittigini fark etmek2
- flört uygulamasında yazılımcı profili2
- akrostişli şiir6
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- sıfır atık vakfı3
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- bayern münih2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- dün gece ne oldu13
- claudian clouds4
- devlet bahçeli2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
diktatörlükle yönetilen ve kendini cumhuriyet zanneden eğlenceli kulüp.
yeni ilk 11'i $öyledir ama avrupada:
-------------- volkan demirel ------------
gökhan gönül - yabo dayı - egemen korkmaz - reto ziegler
--------- meireles ----- cristian baroni -------------
---- kuyt -------- belhanda ------- stoch
--------------- moussa sow ----------------------
-------------- volkan demirel ------------
gökhan gönül - yabo dayı - egemen korkmaz - reto ziegler
--------- meireles ----- cristian baroni -------------
---- kuyt -------- belhanda ------- stoch
--------------- moussa sow ----------------------
spor kategorisinde türkiye'nin en büyük markası.
Şike yapıp yapmadığı anlaşılamayan türk spor klübü.
yönetenlerin hepsinin kafasının tahtayla dolduğundan adım gibi emin olduğum kulüp.
ulan siz değil miydiniz şike süreci bizi yıprattı diyen, takımın belkemiği 4 oyuncuyu bir çırpıda gönderebilen? emenike'yi, santos'u, niang'ı, lugano'yu yollayan?
aradan 1.5 sene geçti.
sow'a 10 milyon, serdar'a kulübün anahtarı, meireles'e 10 milyon, şimdi belhanda'ya 10 milyon, topal'a 5 milyon..
şampiyonlar ligi'nde çeyrek finalde desek değilsin? 5 senedir şampiyonsun desek değilsin..
nereden buluyoruz lan bu kadar parayı? babanızın parası mı lan?
harcayın amına koyayım, önünüzde beşiktaş örneği var; siz hala harcayın.
not: fenerliyim.
ulan siz değil miydiniz şike süreci bizi yıprattı diyen, takımın belkemiği 4 oyuncuyu bir çırpıda gönderebilen? emenike'yi, santos'u, niang'ı, lugano'yu yollayan?
aradan 1.5 sene geçti.
sow'a 10 milyon, serdar'a kulübün anahtarı, meireles'e 10 milyon, şimdi belhanda'ya 10 milyon, topal'a 5 milyon..
şampiyonlar ligi'nde çeyrek finalde desek değilsin? 5 senedir şampiyonsun desek değilsin..
nereden buluyoruz lan bu kadar parayı? babanızın parası mı lan?
harcayın amına koyayım, önünüzde beşiktaş örneği var; siz hala harcayın.
not: fenerliyim.
sadece bir şeyi anlamıyorum...
sözlerimin sonunda "ezik avuntusu" yada "yassıq lan kimin çocuğuysa xd" diyecek galatasaraylı arkadaşlar okumayabilir.
türkiye'nin 3 büyük takımı son 3 sezondur sırayla en zor senelerini geçirdiler.
2010-2011,galatasaray için,
2011-2012,fenerbahçe için,
2012-2013,beşiktaş için,
teknik analizler de yapılır ekonomik karşılaştırmalar da,girmek istemiyorum bu konulara.sadece o senelerde, kulüp taraftarlarına bakmak istiyorum.
çok fazla örneğe gerek yok, uludağ sözlükte galatasaray'ın -5 averajla bitirdiği malum sezon sırasında "galatasaraylı olmanın dayanılmaz hafifliği" adıyla bir başlık açılmıştı. sanırım o başlıkta yazan "oh,her hafta kaybediyoruz dert yok tasa yok" tarzındaki yorumlar bile her şeyi özetliyor. taraftarı sahada ayrı, kulüp ürünlerini alma konusunda ayrı tamamen ipini koparmıştı diyebiliriz,itiraz eden de çıkmaz sanırım. 2010-2011 sezonunda "galatasaray taraftarı" kimliğini koruyan insan sayısı gerçekten çok azdı.
geçen sene fenerbahçe taraftarının ortaya koyduğu dayanışmayı ve gösterdiği desteği yoruma açmıyorum açıkçası. "hıı şike yaptınız çünküüü ondan" tarzında ergence yorumlara ise hiç açmıyorum.şike konusunu savunmak anlamsız tabi ki ama sonuç olarak şikeyi, bahsettiğim fenerbahçe taraftarları yapmadı.onlar sadece takımlarının en çok ihtiyaç duyduğu sene o desteği muhteşem bir şekilde verdiler, net.
beşiktaş için bu sezon "feda" sezonu. söylenecek söz yok onlar da gayet iyi destek veriyorlar takımlarına. her ne kadar ilk birkaç haftaya bakıp sabırsız değerlendirmeler yapmış da olsalar bu sene o "ruhu" yakalamış durumdalar.
sonuç kısmına yani anlayamadığım kısma gelelim.bu 3 büyük taraftar arasında takımının en çok desteğe ihtiyaç duyduğu sene takımlarını yanlız bırakmış,2011-2012 sezonuyla birlikte tekrar atağa geçince içinde "galatasaray aşkı" kabaran,pahalı ve güzel kareografiler hazırlayan,besteler,formalar yapan, takımını her mecrada destekleyen "sözde aslanlar"a "iyi gün taraftarı" dediğimizde neden alınıyorlar? neden takımları iyi giderken seslerinin çıktığını, 6-7 yıllık kötü dönemlerinde (fenerbahçe çoğu spor dalına ambargo koymuşken) esamelerinin okunmadığını sormak istiyorum sadece.bu yazıyı "fenerbahçe" başlığı altına yazmamın sebebi ise malum gs taraftarının, meraklı gözler ve salya saçan ağızları ile, fenerbahçe ile ilgili başlıkları, fenerbahçe taraflarından çok daha fazla takip etmeleridir.
sözlerimin sonunda "ezik avuntusu" yada "yassıq lan kimin çocuğuysa xd" diyecek galatasaraylı arkadaşlar okumayabilir.
türkiye'nin 3 büyük takımı son 3 sezondur sırayla en zor senelerini geçirdiler.
2010-2011,galatasaray için,
2011-2012,fenerbahçe için,
2012-2013,beşiktaş için,
teknik analizler de yapılır ekonomik karşılaştırmalar da,girmek istemiyorum bu konulara.sadece o senelerde, kulüp taraftarlarına bakmak istiyorum.
çok fazla örneğe gerek yok, uludağ sözlükte galatasaray'ın -5 averajla bitirdiği malum sezon sırasında "galatasaraylı olmanın dayanılmaz hafifliği" adıyla bir başlık açılmıştı. sanırım o başlıkta yazan "oh,her hafta kaybediyoruz dert yok tasa yok" tarzındaki yorumlar bile her şeyi özetliyor. taraftarı sahada ayrı, kulüp ürünlerini alma konusunda ayrı tamamen ipini koparmıştı diyebiliriz,itiraz eden de çıkmaz sanırım. 2010-2011 sezonunda "galatasaray taraftarı" kimliğini koruyan insan sayısı gerçekten çok azdı.
geçen sene fenerbahçe taraftarının ortaya koyduğu dayanışmayı ve gösterdiği desteği yoruma açmıyorum açıkçası. "hıı şike yaptınız çünküüü ondan" tarzında ergence yorumlara ise hiç açmıyorum.şike konusunu savunmak anlamsız tabi ki ama sonuç olarak şikeyi, bahsettiğim fenerbahçe taraftarları yapmadı.onlar sadece takımlarının en çok ihtiyaç duyduğu sene o desteği muhteşem bir şekilde verdiler, net.
beşiktaş için bu sezon "feda" sezonu. söylenecek söz yok onlar da gayet iyi destek veriyorlar takımlarına. her ne kadar ilk birkaç haftaya bakıp sabırsız değerlendirmeler yapmış da olsalar bu sene o "ruhu" yakalamış durumdalar.
sonuç kısmına yani anlayamadığım kısma gelelim.bu 3 büyük taraftar arasında takımının en çok desteğe ihtiyaç duyduğu sene takımlarını yanlız bırakmış,2011-2012 sezonuyla birlikte tekrar atağa geçince içinde "galatasaray aşkı" kabaran,pahalı ve güzel kareografiler hazırlayan,besteler,formalar yapan, takımını her mecrada destekleyen "sözde aslanlar"a "iyi gün taraftarı" dediğimizde neden alınıyorlar? neden takımları iyi giderken seslerinin çıktığını, 6-7 yıllık kötü dönemlerinde (fenerbahçe çoğu spor dalına ambargo koymuşken) esamelerinin okunmadığını sormak istiyorum sadece.bu yazıyı "fenerbahçe" başlığı altına yazmamın sebebi ise malum gs taraftarının, meraklı gözler ve salya saçan ağızları ile, fenerbahçe ile ilgili başlıkları, fenerbahçe taraflarından çok daha fazla takip etmeleridir.
ezeli rakibi kendi sahasında şampiyon olduktan sonra utanmadan top başı yapan kulüp. loserlıkta master yapmış kuşların yuvası.
renklerinden midir samimiyetsizliğinden midir bilinmez ama kendi taraftarı hariç pek sevilmeyen takımdır.
bir beşiktaşlı galatasaray takımına sempati duyar ya da tam tersidir. ama fb de durumlar böyle değildir. işte bu da böyle bişeydir.
(bkz: bir futbol takımının samimiyeti)
bir beşiktaşlı galatasaray takımına sempati duyar ya da tam tersidir. ama fb de durumlar böyle değildir. işte bu da böyle bişeydir.
(bkz: bir futbol takımının samimiyeti)
tarihi ve taraftar düşüncesini bilmeyenler tarafından beşiktaşlı'nın galatasaray'a sempati duyduğu iddia edilen başlık. komik.
edit: son senelerde evet fenerbahçe çok ciddi bir antipati toplamıştı. ancak son zamanlara baktığımızda galatasaray üç farklı rakibi ile papaz durumda olarak bu antipatiyi bariz şekilde kendi üzerine çekmiş bulunmaktadır.
edit: son senelerde evet fenerbahçe çok ciddi bir antipati toplamıştı. ancak son zamanlara baktığımızda galatasaray üç farklı rakibi ile papaz durumda olarak bu antipatiyi bariz şekilde kendi üzerine çekmiş bulunmaktadır.
17 kez şampiyon olup 20 kez kutlamış bir takımdır. 1 kez şampiyonuz dediler tur attılar ama galatasaray şampiyondu, bir kez şampiyonuz dediler sahaya indiler ama bursaspor şampiyondu, bir kez de şampiyonuz dediler ama şike yaptıkları mahkeme kararıyla da onaylandı. gerçi bir de kupa şampiyonu olduk sanıp pankart açtılar ama bu kadar şeyin yanında onun lafı bile olmaz zaten. *
her neyse konuya dönelim; taraftarı için müthiş bir ürün hazırlamışlar gerçekten de. efsane sezonun efsane görüntüleri;
görsel
her neyse konuya dönelim; taraftarı için müthiş bir ürün hazırlamışlar gerçekten de. efsane sezonun efsane görüntüleri;
görsel
yiğidi öldür hakkını ver derler;
futboldaki pislikleri için eleştirilerin hepsine katılıyorum. taraftarının antipatik olmak için her şeyi yapması akabiğnde de biz büyüğüz diye antipatiğiz demesine gülüyorum vs vs ama türk sporuna verdiği katkı için de kutluyorum.
bugün basketbolda hatta voleybolda şu anki heyecan, rekabet ve başarı varsa bu fenerbahçe' nin amatör şubelere önem vermesiyle sağlanmıştır bence. akabinde galatasaray da ünal aysal gibi vizyon sahibi bir başkan ile birlikte amatör şubelerde çıkışa geçmiştir. yani kadın baksetbolda zaten bu iki takım hep zirvedeydi ama şimdi amatör şubelerde rekabet uluslararası seviyelere geldi ki bundan da karlı çıkan türk sporu ve sporcuları olacaktır.
önceden bir kız çıkıp babasına ben basketbolcu olacağım deseydi 'o ne, baksetbol ne?'' diyebilirdi babası, şimdi ise kızının eliden tutup galatasaray, fenerbahçe altyapısına giden babalar var.
yeri gelmişken şunu da belirtmek gerek yalnız; elbette rekabet, heyecan güzel ama bunların artmasıyla beraber maalesef daha önce hiç olmayan kötü şeyler de olmaya başladı salonlarda. basketbol seyircisinin entellektüel birikimi fazladır genelde futbol seyircisine göre ve tribünler daha seviyelidir ama artan rekabetle birlikte holiganlar salon tribünlerine de kaymaya başladı ki buna önlem alınmalı şimdiden.
futboldaki pislikleri için eleştirilerin hepsine katılıyorum. taraftarının antipatik olmak için her şeyi yapması akabiğnde de biz büyüğüz diye antipatiğiz demesine gülüyorum vs vs ama türk sporuna verdiği katkı için de kutluyorum.
bugün basketbolda hatta voleybolda şu anki heyecan, rekabet ve başarı varsa bu fenerbahçe' nin amatör şubelere önem vermesiyle sağlanmıştır bence. akabinde galatasaray da ünal aysal gibi vizyon sahibi bir başkan ile birlikte amatör şubelerde çıkışa geçmiştir. yani kadın baksetbolda zaten bu iki takım hep zirvedeydi ama şimdi amatör şubelerde rekabet uluslararası seviyelere geldi ki bundan da karlı çıkan türk sporu ve sporcuları olacaktır.
önceden bir kız çıkıp babasına ben basketbolcu olacağım deseydi 'o ne, baksetbol ne?'' diyebilirdi babası, şimdi ise kızının eliden tutup galatasaray, fenerbahçe altyapısına giden babalar var.
yeri gelmişken şunu da belirtmek gerek yalnız; elbette rekabet, heyecan güzel ama bunların artmasıyla beraber maalesef daha önce hiç olmayan kötü şeyler de olmaya başladı salonlarda. basketbol seyircisinin entellektüel birikimi fazladır genelde futbol seyircisine göre ve tribünler daha seviyelidir ama artan rekabetle birlikte holiganlar salon tribünlerine de kaymaya başladı ki buna önlem alınmalı şimdiden.
ilginç bir şey bir şey, vurdukça kupa çıkıyor.
iki sınıf düşünün. ikisinde de hırsızlık olayı patlak verir. Soruşturmalar, mahkemeler vs vs sonunda hırsız ikisinde de tespit edilir. Sınıflardan birinde hırsıza cephe alınır, dışlanır. Ötekinde hırsızı savunmak, bu ahlaksızlığa karşı mahkemelere cephe almak bir erdem kabul edilir. Kendilerine hırsızlığa ve ahlaksızlığa karşı yaptıkları hatırlatıldığında diğer kimselerin hırsızlıklarının bulunamamış olmasının onların hırsız olmadığını ispatlanamayacağını söylerler. Bununla da övünürler. işte fenerbahçe bu sınıftır. Kendi içlerinde meydana gelen herhangi bir ayıptan sorumlu asla ve asla fenerbahçe spor klübü değildir onların gözünde. Medyadır, adalet sistemidir vs vs. Kendilerini izole bir güruh olarak görüp tüm dünyanın kendilerine karşı cephe aldığı fikrine kendilerini alıştırıp sanal bir superiority yaratmaktır tek dertleri.
Öte yandan, futbol geleneği açısından türkiyenin çoğu klubünden de farklıdır. Maç seyretmek, ve fenerbahçeye destek vermek bir gelenektir. Holigan ve embesil taraftarlarını bir kenara bırakırsak ( bu tip insanlar her takım taraftarları arasında mevcuttur ), gerçekten futbol seyretmekten haz alan bir kitlesi vardır. En iyi ve en pahalı transferleri genellikle fenerbahçe yapar. Ancak alt yapısı o kadar iyi değildir. Zira futbol kültüründe yetiştirmek pek yoktur.
Öte yandan, futbol geleneği açısından türkiyenin çoğu klubünden de farklıdır. Maç seyretmek, ve fenerbahçeye destek vermek bir gelenektir. Holigan ve embesil taraftarlarını bir kenara bırakırsak ( bu tip insanlar her takım taraftarları arasında mevcuttur ), gerçekten futbol seyretmekten haz alan bir kitlesi vardır. En iyi ve en pahalı transferleri genellikle fenerbahçe yapar. Ancak alt yapısı o kadar iyi değildir. Zira futbol kültüründe yetiştirmek pek yoktur.
çok sevdiğim kulübüm.
ancak bu aralar öyle bir gaza gelmişler ki benim burada girdiğim entryleri bile yalanlayacaklar yakında. keşke çıkıp bir gün de "aykut kocaman istifasını geri aldı" haberini yalanlasalar.
ancak bu aralar öyle bir gaza gelmişler ki benim burada girdiğim entryleri bile yalanlayacaklar yakında. keşke çıkıp bir gün de "aykut kocaman istifasını geri aldı" haberini yalanlasalar.
başkanlık makamı ve yönetimi maksimum düzcespor başkanı olabilecek vizyonda diktatör ve haklısın başkanımcı şakşakçılarca işgal edilmiş, kurumsallık dedikçe, daha beter batıran beceriksizlerin oyuncağı olmuş canım takımım.
elbet sizi kaçamayacağınız deliğe sokacağımız günler yakındır.
sokağa çıkamayacak hale geleceğiniz günleri, sürünerek gebereceğiniz günleri gösterir inşallah rabbim.
elbet sizi kaçamayacağınız deliğe sokacağımız günler yakındır.
sokağa çıkamayacak hale geleceğiniz günleri, sürünerek gebereceğiniz günleri gösterir inşallah rabbim.
kadro kalitesi olarak ligin 2. takımı olmasına karşın ligin ilk yarısını 4. olarak tamamlamış kulüptür.
kadro kalitesi olarak ligin 1. takımı olmasına karşın ligi 4. sırada tamamlamıştır.
~~Kisilik kalitesi olarak ligin 18. Takimi olmasina karsin ligi 4. Sirada tamamlamistir.
türkiye'nin dört büyük takımından birisidir. bu sene yerlerde olsa bile yine de candır, toparlanmasını ümitle bekliyoruz taraftarları olarak.
Yil ugursuzlarinin yan yana geldigi kulüp. Tirt takim. Şike bahçe ikinci adi.
Dünyanın en büyük sivil toplum örgütü, Türkiye'nin çekilemeyeni, istanbul takımlarının 1 numarası.
o bir numaradır.
Fenerbahçe,
her takımı
yenerbahçe.
Fenerbahçe,
her takımı
yenerbahçe.
hakkında şöyle bir inceleme vardır:
(bkz: beşiktaş fenerbahçe galatasaray trabzonspor analiz)
(bkz: beşiktaş fenerbahçe galatasaray trabzonspor analiz)
Uluslararası Futbol Tarihi ve istatistikleri Federasyonunun Dünyanın En iyi Futbol Takımları değerlendirmesinde 25. sırada yer alarak, Türk takımları içinde zirveye en yakın ekip olmuştur. ardından 97. sıra ile galatasaray ve 282. sıradan beşiktaş gelmektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar