bugün
- mercimek çorbası içen kadın14
- uludağ sözlük size ne kattı24
- s'i l v'e r m'i s t25
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- pankek mi pişi mi4
- türkiye13
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- pandela 38
- atatürk ü sevme zorunluluğu11
- soslu adana kebap5
- yemeğe bulyon koyan insan6
- aşkım miele ve smeg istiyorum diyen kız4
- sözlüğün en masum yazarları16
- zuhal olcay'a aşık olmak4
- pum pum çorbası4
- mersin tantuni3
- tırnak pide5
- arkadaşlar larissa kim12
- aspava3
- kendini kız gibi hayal eden erkek3
- hepiniz öleceksiniz4
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- tc'ye vatandaşlk bağıyla bağlı olan herkes türktür5
- in bruges2
- hoşçakal uludağ sözlük7
- fusya semsiyeli yabanci26
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- yeni gelen trolleri bik bik'e havale etmek5
- bu olaylar neden hep benim başıma geliyor4
- pizza2
- orgy havaalanı3
- mekselina2
- animasyon izlerken ağlamak3
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- lahmacun11
- recep tayyip erdoğan11
- türkiye vatandaşlığından çıkmak3
- mekanda patronu tanıdığını belli etme hevesi4
- karton toplayan çingene6
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- saraca097
- nervio23
- arnavut mehmet akif in şiirinin milli marş olması4
- atatürk ün çocuk yapmamasının sebepleri3
- atatürk 12 adayı ve musulu neden bıraktı sorunsalı4
- sözlüğün deli kaynaması4
- şişko deyince sinirlenen kız2
- atatürk ü sevmediğini belirtme gereği4
- uludağ sözlüğün ikiye bölünmesi4
- larisalisa8
"ulan hepiniz iyi gün taraftarisiniz. en cok gol pozisyonuna girdigimiz macti atamadik, yenemedik, olmadi ne yapalim yani ? " demiş birisi.
Bizde diyoruz ki burakla umutla gol ararsan olmaz bu iş. egoistin tekidir.olmamışmış sen olmayacak adamları koy sonra girdik ama atamadık diye savun kendini. Senin kanadın forvetinden çok pozisyona giriyor, pozisyona giren kanat oyuncunu çıkarıyosun.
Bizde diyoruz ki burakla umutla gol ararsan olmaz bu iş. egoistin tekidir.olmamışmış sen olmayacak adamları koy sonra girdik ama atamadık diye savun kendini. Senin kanadın forvetinden çok pozisyona giriyor, pozisyona giren kanat oyuncunu çıkarıyosun.
Turnuvalara katılıp katılmama konusunun konuşulacak en son konu olduğunu söyleyen direktör.
Tabi ya. Ben de müdürüme artık böyle söyleyeceğim. Verdiğiniz işin yapılıp yapılmaması konusu konuşulacak en son konu. Hadi bakalım.
Tabi ya. Ben de müdürüme artık böyle söyleyeceğim. Verdiğiniz işin yapılıp yapılmaması konusu konuşulacak en son konu. Hadi bakalım.
bir insan başarısız olunca utanır mahcup olup, alttan alır dimi ! ama nedense fatih terim yenildikçe dahada kendini üstün görüyor, dahada kibre kapılıyor lan nasıl insan bu !
ayda 800 bin lira kazanan zeka küpü.
hagi, okan, hakan şükür ve hasan şaş olmasa şuan ptt liginde bile antranör olamazdı.
hagi, okan, hakan şükür ve hasan şaş olmasa şuan ptt liginde bile antranör olamazdı.
bahane bulma makinası.
beşiktaşlı futbolcuları zoraki oynatan milli takımlar teknik direktörü. futbolcu seçimlerini başka faktörlere dayandırıyor. cenk'i milli takıma çağırmaması. ligin en formda oyuncusu oğuzhan'ı hollanda maçına kadar kesmesi bunu gösterdi.
Es kaza bugün kazanırsa bu vasıfsız hali ile milli takım başında kalacak adam.
her zaman arkasını birine yaslayarak kabadayılık yapandır.
mehmet ağar.
ibrahim tatlıses.
rte.
yani bir nevi şey. nasıl derler ?
mehmet ağar.
ibrahim tatlıses.
rte.
yani bir nevi şey. nasıl derler ?
bitmiş hollanda fatih terim'i canlandırdı dedirtir.
Ulan hala sallıyosunuz bu adama vay amk.
Bala göte yine bir gecede imparator ilan edilen egoist traktör.
fazla dinlememek lazım.
Kim ne derse desin maça selçuk hakan oğuzhan ozan önünde serbest bir arda taktiği ile çıkması doğruydu ve nadir takdir ettiğim maçlardan biri oldu kendisini.
fatih terim, yeterince ilgi çekmesine engel oldukları için hepimizden çok daha öfkelidir teroristlere.
Karakterini eleştirsek de, kağit üstünde en basarili Türk antrenordur.
Ders alnam ders veririm.
uefa kupasından sonra dönmeseydi iyidi. Hem lucescu reyize haksızlık oldu hem de takım düşüşe geçti zaten ondan sonra cihan haspolatlı falan o konulara girmek istemiyorum.
kıl olduğum bir adam. bir ara evinin çevresindeki sokak hayvanlarını belediyeye toplatmaya kalkışmıştı. rezil birisi.
çıktığı her platformda Türk futbolu şöyle kötü, böyle kötü, futbolcu yetismiyor, bek yetismiyor, forvet yetismiyor diye zırlayan adam. a milli takımın başında durup eline hazır gelmesini beklemekle cozemezsin bu işleri sayın terim. Türk futbolunu cok düşünüyorsan, a takımı birak git u19 u 17 milli takimlarini çalıştır. oralarda futbolcu yetistir ve a takıma yolla.. ama onların maaşı düşük di mi ühühühü.. hem fatih terim hep en üst seviyede mücadele eder ühüh..
son hollanda maçında kazanmamıza vesile olduğu için 400 bin euro alan türkiye takımı teknik direktörü.
ulan işiniz bu ne primi anlamıyorum ben.
biz demiri kalıbı iyi yaptırdık diye bize kimse prim vermiyor aga.
tamam belki sevinçten 4 köşe olduk bu galibiyette ama sen zaten hayvan gibi para alıyorsun milli takım için neden para alırlar lan.
http://www.sporalemi.com....-milyon-500-bin-lira-1887 bu da burada dursun.
ulan işiniz bu ne primi anlamıyorum ben.
biz demiri kalıbı iyi yaptırdık diye bize kimse prim vermiyor aga.
tamam belki sevinçten 4 köşe olduk bu galibiyette ama sen zaten hayvan gibi para alıyorsun milli takım için neden para alırlar lan.
http://www.sporalemi.com....-milyon-500-bin-lira-1887 bu da burada dursun.
bu saatten sonra galatasaray'a teknik adam falan değil başkan olması gereken imparator.
Maç esnasında allah birdir işareti yapan teknik direktör.
Rabia, zafer fln da yapıyor. Bir hayli ilginç. Sanırım ideoloji karmaşası içinde.
Kendisinden bozkurt işareti yapmasını bekliyoruz. Evet.
Rabia, zafer fln da yapıyor. Bir hayli ilginç. Sanırım ideoloji karmaşası içinde.
Kendisinden bozkurt işareti yapmasını bekliyoruz. Evet.
imparatorrrrre.
Bi 10 yıl daha milli takımın başında kalır artık egosunu sevdiğim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar