bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- silver ile evlenecek erkek52
- and the oscar goes to5
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- affetmenin gücü6
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- akrostişli şiir6
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- hristiyanlık7
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- 30 yaşına girmek4
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- en sevdiğiniz sayı3
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- de niro vs pacino3
- mauro icardi12
- sözler köşkü6
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- ellerim bos gonlum hos28
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- şikeci amedspor5
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- sözlükteki linç kültürü12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- gocu34
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- 50 bin liraya sabah 10'a kadar uyumadan durmak3
--spoiler--
fatih terim varsa adaletin olduğu yerde var, hiçbir yere gitmiyorum sonuna kadar mücadele edeceğim
--spoiler--
hani hocam? Adalet nerede sen neredesin hocam?
mücadele edeceğim dediklerine aynı yolda yürüyorsun hocam.
senin kovulduğunda gece 3te evine gelip kapında ağladık ulan biz. bu muydu karşılığı ? helalleşirken bugünleri de mi görecektik hocam?
gözyaşlarımız kurumadan buluşacaktık hoca tekrar?
ağzımıza sıçtın hocam. biz sadece sana inandık yahu. karşılığı bu mu ?baba dedik imparator dedik sana ya. şimdi galatasaray düşmanlarıyla beraber çalışıyorsun.
(bkz: helal olsun)
fatih terim varsa adaletin olduğu yerde var, hiçbir yere gitmiyorum sonuna kadar mücadele edeceğim
--spoiler--
hani hocam? Adalet nerede sen neredesin hocam?
mücadele edeceğim dediklerine aynı yolda yürüyorsun hocam.
senin kovulduğunda gece 3te evine gelip kapında ağladık ulan biz. bu muydu karşılığı ? helalleşirken bugünleri de mi görecektik hocam?
gözyaşlarımız kurumadan buluşacaktık hoca tekrar?
ağzımıza sıçtın hocam. biz sadece sana inandık yahu. karşılığı bu mu ?baba dedik imparator dedik sana ya. şimdi galatasaray düşmanlarıyla beraber çalışıyorsun.
(bkz: helal olsun)
Para için Galatasaray'ı bırakan adam.
düzenli ultra maaşı , primleri, ekstraları dışında ayrıca sözleşmesine ilk bir yıl içinde görevine son verilecek olursa, 15 milyon avro( 45 miyon tl) tazminat yazdırmış adam. yani milli takıma sik gibi sonuçlar aldırıp, şutlanacak olursa dahi, hala parayı indirme peşinde. o para tüpçüden çıkmıyor biliyorsunuz değil mi ey terim dangalakları. anlamamak isteyen mallara notum da şu; gs.liyim.
vergilerimizi midesine indiririken ohhhş ! diyerek türkiye ile dalga geçendir. haram ettim bana düşen payı.
fenerbahçelilerin yine gündeme getirdiği maaş.
(bkz: guus hiddink in ayda 650 bin lira maaş alması)
hayır yani zamanında hiddink'in aldığı maaşa laf eden kişi sayısı 3-5'ti ama terim'in aldığı maaş mecliste bile konuşuldu...
tamam çok paradır, eyvallah ama tepki vereceksen ikisine birden vereceksin, elin hiddink'ine tek kelime etmeyip terim'in maaşını 1 haftadır konuşuyorsan samimi değilsin.
(bkz: guus hiddink in ayda 650 bin lira maaş alması)
hayır yani zamanında hiddink'in aldığı maaşa laf eden kişi sayısı 3-5'ti ama terim'in aldığı maaş mecliste bile konuşuldu...
tamam çok paradır, eyvallah ama tepki vereceksen ikisine birden vereceksin, elin hiddink'ine tek kelime etmeyip terim'in maaşını 1 haftadır konuşuyorsan samimi değilsin.
bir yanımın ölümüne sevdiği diğer yarımın ölümüne nefret ettiği adam. duygularım kendisine karşı çok karışık. *
Tayip gibi çöktü memleketin ümüğüne bi türlü zittirip gitmiyor.
bazı yazarların sevip sevmediğine karar veremediği eski galatasaray şimdi milli takım teknik direktörü.
bu yazar arkadaşımı sayesinden ufkum 6 katına çıktı. çünkü bu yazarın fatih terim hakkındaki görüşleri beni her zaman ilgilendirirdi.
bu yazar arkadaşımı sayesinden ufkum 6 katına çıktı. çünkü bu yazarın fatih terim hakkındaki görüşleri beni her zaman ilgilendirirdi.
her derde düşüp de yeni seçimle başa gelen galatasaray yöneticisinin başa getirmemesi gereken teknik direktör. severiz hem de çok severiz. kendisi bizim sevinçlerimizin mimarı tamam ama kurduğu takımı dünya üzerinde kendisinden başka oynatacak bir teknik direktör veya bir teknik direktör grubu yoktur. ya ömürlük sözleşme imzalar kalır, ya da gittiğinde takım dikiş tutmaz.
(bkz: son iki sezon)
(bkz: son iki sezon)
büyük hocadır. kendi başarısını üstüne alan ünal aysal bugün takımı bırakıp kaçıyor. şimdi yeni başkan gelsin bu adamı çağırsın gene gelir görev alır. ondan fatih terim iyi bir galatasaray taraftarıdır. türkiye'de ortam yapmak adını duyurmak için başkanlık yapmaya heveslenen zengin tiplerden değildir.
not: fenerbahçeliyim.
not: fenerbahçeliyim.
tayyip ve tüpçü ile gs.nin amına koyan adam. iyi de para almıştır.
galatasarayı seven ama kişiler uğruna sevenlerini üzüp giden teknik direktördür.
galatasaray'dan ayrılmasının birinci yılında kendisine kapıyı gösteren aysal'a onu başkanlık koltuğa oturtan liseliler de aynı şekilde kapıyı göstermiştir.
(bkz: hak ettiğini yaşarsın)
(bkz: hak ettiğini yaşarsın)
futbolculuğunda hakemleri ve futbolcuları dövmüş,iyi bir teknik direktör olan,gs'yi hem zirveye çıkarmış hem yerin dibine batırmış,gs'liliği tartışılmaz,egosu tavan yapmış bir şahsiyet...
Galatasaray'ın aradıgı hocadır.
galatasaray'a yararından çok zararı dokunmuş olan teknik direktör.
bir galatasaray taraftarı olarak bir daha ''galatasaray'' ismini ağzına bile almamasını, florya'nın önünden bile geçmemesini istiyorum.
bir galatasaray taraftarı olarak bir daha ''galatasaray'' ismini ağzına bile almamasını, florya'nın önünden bile geçmemesini istiyorum.
eski başkanı ve gs başkanı ünal aysal'ı mahkemeye vermiştir.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27305917.asp
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27305917.asp
o gitti cimbom bitti..
bundan gayrı da iflah olmaz galatasaray..
dün balıkesir'den iki yedik, bugün arsenal'den dört.
bu kafayla üçüncüde olamayacağız.. ünal aysal'ın kulakları çınlasın..
bundan gayrı da iflah olmaz galatasaray..
dün balıkesir'den iki yedik, bugün arsenal'den dört.
bu kafayla üçüncüde olamayacağız.. ünal aysal'ın kulakları çınlasın..
10 gün sonra kovulursa kimse şaşırmamalı.
Taraflı seçtiği kadroyla batacak teknik direktör.
http://www.tff.org/Resour...0e58e0e8bc2417aed40_m.jpg
kader ortağını bu mutlu gününde yalnız bırakmamış..
kader ortağını bu mutlu gününde yalnız bırakmamış..
Kendini bi bok sanmasa Adanalı barzonun teki olmasa sanki iyi adam aslında.
fatih terim bla bla bla ları devam ediyor, hiç sevemedim bu adamı.
http://abcspor.com/index....n-etti-siz-hasta-misiniz/
http://abcspor.com/index....n-etti-siz-hasta-misiniz/
adamın dibi ham maddesidir..
sadece başarılı olduğu için değil adam gibi adam olduğu için sevilir, tanıyan herkes sever.
hele böyle ergen sivilceli veletler twitterda falan lagaluga yapıyor ya hakkında çıldırıyorum..
sadece başarılı olduğu için değil adam gibi adam olduğu için sevilir, tanıyan herkes sever.
hele böyle ergen sivilceli veletler twitterda falan lagaluga yapıyor ya hakkında çıldırıyorum..
Gökdeniz karadeniz'in milli takım kariyerini bitirip gökhan ağladı demesi komedidir. Hakan çalhanoğlu çok ağlayacak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar