bugün
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı6
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği9
- sözlük yazarlarının ruh hali9
- uysaljakoben12
- 5 kilo dumbell2
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması8
- sözlükte yazmanın faydaları8
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı17
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- mutlu bir ilişkinin anahtarı6
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- chp'nin hali ne olacak58
- şirinler köyüne yeni şirin13
- bir şeyler söyle8
- evlilik vs bekarlık7
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- recep tayyip erdoğan5
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı4
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- anın fotoğrafı2
- sydney sweeney'in memeleri8
- nataşalara para yedirmek9
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- en iyi antidepresan16
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- arkadaşlar bakar mısınız14
- saraca finch house6
- kötü biri olduğunu bilmek10
- lor peyniri yemek2
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- kadınlar neyden hoşlanır3
- çokomeldeki harflerden rahatsız olan adam2
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- diyanetin abd'deki villaları16
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- ağzına alırken iğrenmeyen bayan2
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- kemal kılıçdaroğlu13
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- ağzıyla osuruk sesi çıkaran misafir çocuğu3
- şu an hissedilen duygu3
bana sürekli bildirim gönderen spam uygulama. Hayır ben telefon bildirimlerini kapatıyorum ama yine de geliyor.
Sosyal paylaşım platformu Facebook, Rus haber ajansı Sputnik tarafından işletilen ve doğu Avrupa ülkelerinde NATO karşıtlığını teşvik ettiği iddia edilen çok sayıda hesabı sildiğini duyurdu.
https://www.sozcu.com.tr/...esi-ucuruldu-3171634/amp/
https://www.sozcu.com.tr/...esi-ucuruldu-3171634/amp/
Abd nin ajanlık faliyetlerini yürüttüğü alan.
Geçen sene sildim. Zamanında çok popülerdi, bu giderek azalıyor. Ayrıca herkes herşeyını ortaya döküyor. Dikkat edilmesi gerek. Bana göre faydalarından çok zararı vardır. Facebook gibi instagramında sonu yakındır. Dilerim benim çocuklarım oldugunda çoktan kalkmış olur. Onlara elalem değil kendilerine bakmaları gerektiğini öğretmek isterim.
0.facebook döneminden beri kullandigim uygulama. insta ve twitter homolar içindir.
--spoiler--
Amerikan Wall Street Journal gazetesi, on milyonlarca kullanıcısı olan bazı mobil uygulamaların, kişisel verileri, kullanıcıların bilgisi dışında Facebook ile paylaştığını ileri sürdü.
https://tr.sputniknews.co...-facebook-ile-paylasiyor/
--spoiler--
Amerikan Wall Street Journal gazetesi, on milyonlarca kullanıcısı olan bazı mobil uygulamaların, kişisel verileri, kullanıcıların bilgisi dışında Facebook ile paylaştığını ileri sürdü.
https://tr.sputniknews.co...-facebook-ile-paylasiyor/
--spoiler--
Toplum içinde kullanmadığını söyleyince çok havalı olunan sosyal medya platformu.
japonya Kişisel Bilgi Koruma Komisyonu, 87 milyon kullanıcının bilgilerinin rızalarının dışında kullanılmasına yol açan güvenlik açığındaki sorumluluğu nedeniyle Facebook'a uyarıda bulunmuştur.
2010-2011-2012 yılların da çok meşhur olmuş ama sonraki yıllar da diğer sosyal mecraların popülerleşmesi ve yaşlıların sık kullanımı yüzünden artık yüzüne dahi bakılmayan sosyal mecradır.
Artık ilgimi çekmeyen, lakin oyun oynadığım için hesabımı silemediğim sosyal medya devi.
Insanların ilgisini çeken, oyun sohbet tanismak icin kullandığı sosyal medyada nam salmis guzel bir uygulama.
hala kullanan var mı bunu msn gibi tarihe karışmıştır.
internetteki dostluğu mahalle kültürünü yok etmiştir.
amele kaynar. evet.
yaşlılarımızı geri zekalı yapan platform.
her boka inanıyorlar ya.
ayrıca bu 16 yıldır tepemizden inmeyen götverenlerin yıllar içersinde nasıl oralara gelebildiklerinin daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.
kardeşim siz düpedüz andavallığınızı sergileyecek platform arıyormuşsunuz. sizin belli ki kafası çalışan tüm akranlarınızı kesip biçmişler sizin gibi malları bırakmışlar.
bakın bu tekrar olabilir.
her boka inanıyorlar ya.
ayrıca bu 16 yıldır tepemizden inmeyen götverenlerin yıllar içersinde nasıl oralara gelebildiklerinin daha iyi anlaşılmasını sağlıyor.
kardeşim siz düpedüz andavallığınızı sergileyecek platform arıyormuşsunuz. sizin belli ki kafası çalışan tüm akranlarınızı kesip biçmişler sizin gibi malları bırakmışlar.
bakın bu tekrar olabilir.
varlığı geren, gereksiz bir ortam. şükür hesabı kapatalı 5 yıldan fazla oldu. hiç eksikliğini hissetmedim. Ama şöyle de bir gerçek var ki Facebook sayesinde fotoğrafçılık, fotoğrafa ilgi arttı, fotoğraf makinesi satışları patladı, turizm canlandı, yemek piyasası aldı yürüdü, ilkokulda kimsenin yüzüne bakmadığı sümüklü Ebrunun prensese dönüştüğü, ağlak berkin 110 cm omuz yaptığından haberdar olundu. yine de çöp.
toplulukların en aktif olduğu sosyal medya platformu. örneğin 2. el alım satım, motorsiklet, yürüyüş grupları çok iyi çalışıyor, e-kitap paylaşım topluluğundaki kitaplarla kütüphane kurulur. insanların bireysel olarak yaptığı paylaşımların kalitesi çok düşmüş olsa da sadece bu gruplar için facebook'u kullanmaya değer.
Aylardır ne uygulamalarını kullanıyorum nede siteden giriş yapıyorum paso O bunu beğendi şu bunu paylaştı, Bundan bir bildirim ve bir mesaj kaçırıyorsun diye e posta atan utanmasa lutfen bi tıkla la valla yemiycem diyede altına not düşecek olan platform. Olum bana ne amk kim kimi beğenmiş kim ne paylaşmış. Bide mesaj kaçırıyomuşum e girdim baktım yok ne orospu çocumuşsun s3n amk.
çökmüş durumda.
Kuzenim aradı facebooka giriş yapamıyormuş telaşa düşmüş neden olabilir iki saattir deniyorum dedi.
Derdine sokayım hacı 40 yasında pezevenksin hem girsen napacaksın aptal aptal oyunlar oynuyorsun dedim.
Ayrıca ben 10 yıldır twitter sözlük harici hiç bir uygulamayı kullanmıyorum bunu kendiside biliyor bana niye soruyon zuckerberg miyim amk.
Derdine sokayım hacı 40 yasında pezevenksin hem girsen napacaksın aptal aptal oyunlar oynuyorsun dedim.
Ayrıca ben 10 yıldır twitter sözlük harici hiç bir uygulamayı kullanmıyorum bunu kendiside biliyor bana niye soruyon zuckerberg miyim amk.
kişisel verilerin gizliliği konusundaki ihlaller yüzünden ABD Federal Ticaret Komisyonu tarafından ağır bir para cezasına çarptırılabileceğini açıklamış sosyal medya devi.
Facebook bu nedenle 3 milyar dolarlık bir fon oluşturduğunu, kesilecek cezanın 5 milyar doları bulabileceğini duyurdu.
Facebook bu nedenle 3 milyar dolarlık bir fon oluşturduğunu, kesilecek cezanın 5 milyar doları bulabileceğini duyurdu.
Kullanıcı sayısı çin ve hindistan' ın toplam nüfusunu aşmıştır.
2010dan 2016ya kadar popüler olduğu zamanlarda aktif olarak kullandığım, ve şu aralar sadece şehir içi haberlerini takip etmek için kullandığım, yerini instagram'a bırakan sosyal medyanın en baba ve en bilindik markası.
2010yıllarında oynadığımız oyunların tadı ayrıydı be.
(bkz: komşu çiftlik)
(bkz: happy pets)
(bkz: pool live tour)
2012 yazında (okulların kapanmasına ramak kala) okulda tanıştığım, lakin facebook üzerinden konuştuğum son çocukluk aşkım.. seni de unutmadım :d
(bkz: facebook lite)
2010yıllarında oynadığımız oyunların tadı ayrıydı be.
(bkz: komşu çiftlik)
(bkz: happy pets)
(bkz: pool live tour)
2012 yazında (okulların kapanmasına ramak kala) okulda tanıştığım, lakin facebook üzerinden konuştuğum son çocukluk aşkım.. seni de unutmadım :d
(bkz: facebook lite)
orta yaşlı akrabaların bulunduğu samimiyet yuvası.
Gündemdeki Haberler