bugün

/262
babalarının şifresini alan, oyun içi babasının profilini oyundaki zafer ve mağlubiyet haberleriyle dolduran 10 ,11 yaşındaki çocukların oyuncağı.
teyzelerin amcaların uğrak mekanı. üzerinde Allah yazan ağaca kaç beğeni gelir;
5. sınıf ergenlerinin buluşma noktası. zayn müslmn bikre tm mı .ss
twitter ile pabucu dama atılmış uygulama.
karısını defalarca aldatmış ve yakalanmış adamın, evde çıkan büyük gümbürtüden sonra karısıyla sarmaş dolaş fotoğrafını koyduğu yalancı mutluluk sitesi.

fotoğrafın altında kadına "çok şanslısın. mutluluğunuzun sırrını verin" yazmışlar dfdlskjfhlksdhflsdf. adam eve sarışın bir kadın attı. gözlerimle gördüm. facebook'ta gösterilen, yazılan hiçbir şeye inanmayın amk.
yeni güncellemesiyle beraber artık açtığımız videoları ekranımızın orasına burasına sürüyebiliyoruz. teşekkürler zuckerberg.
Mark Zuckerberg'in isim yapmak için kurduğu Vasat ötesi site.

Bırak bu işleri zuktuğumun Zuckerberg'i!
Hala kullanan var mı diye düşündüren sosyal paylaşım sitesi.
ayrı bir sosyal medya sitesi. şahsen benn twitter kadar başarılı bulmuyorum. zaten instagram facebook'un tahtını sallıyor.
kim nereyi kazanmış diye yıllardır dondurulmuş halde bulunan hesabıma gireyim dedim. karşıma çıkan ilk şey şu ;

görsel

neden facebook kullanmadığımı şimdi anlamaya başladım.
Androidde ne bok yemeye 150 megabayt izah etsin. 150 megabaytlık ne yapıyorsun amk çevrimdışı mı çalışıyorsun. Önbellek de eklenince zamanla 200-250 me gavatı bulan uygulamaya sahip sosyal şeysi. Alternatifi facebook lite'dir.
an itibariyle erişilemeyen site.
kasım kasım kasılandır. belki de erişime kapattılar? bir şeyler dönüyor ülkede, orayı burayı da bombalayıp duruyorlar zaten.
Beni etkilemeyen kapanmadir. Twitter kapali ama o dogru.
Gitmiştir. Umarım yakında döner.
an itibariyle patates olan site, hep böyle kalsın dedirtendir.
yavaşladı ve gitti. uludağ sözlük facebook'tan hızlı.
son 1 saattir çok yavaş çalışan site, bir .okluk var gibi, ister misiniz facebook'u kapatma girişiminde bulunsunlar, twitter ı kapatan zihniyet bunu da yapar.
kökü kazınmıştır...
dns değiştirerek bile girilemeyen site.
kullanmasını bilene gayet güzel ve işe yarayan bi site. bazılarında bir algı oluşmuş. facebook kroların kaynadığı ve sadece kız düşürme amaçlı kullanılan bir site gibisinden. bir de bununla övünüyorlar.

arkadaşım site sana pek çok güvenlik ayarı vermiş. cok kro varsa onları gormemek senın elınde olan bir şey zaten.

Facebook neden faydalı?

ben de eskisi gibi kullanmıyorum. ama bazı ozellıklerınden dolayı hala işe yarar olduğunu düşünüyorum. Çeşitli gruplar sayesinde bilgi almak, bilgi paylaşımı yapmak, tartışmak gayet iyi oluyor.

markalar, şirketler, hatta mahallede kayıt olduğun spor salonu bile duyuruları kendi sayfasından yayınlıyor. Oradan bilgi ediniyorsun.

çok güzel paylaşım yapan sayfalar var, istediğini takip edebilirsin.

He bir şekilde facebook kullanmadan da işlerini pek tabii halledebilirsin de, kullanmamakla övünmek saçma oluyor.
güncelleme ile birlikte içine edilmiş uygulama.. telefonu aptallaştırdı.
gavur icadı sitedir.
yıllardır kulandığım ama artık çok sıkıldığım bi site .
Artık siyasal paylaşımlardan gına gelmiş olan paylaşım sitesi. yeni açtım hesabımı, kürt türk derken midem bulandı, tüm takipleri bıraktım şimdi daha mutluyum. galiba yakında kökten kapatıp dahada mutlu bir insan olacağım.
sahibi bilgisayar mühendisidir, yaratıcısı olduğu facebook sayesinde bir çok canlının çiftleşmesine ve evlenmesine vesile olmuştur ayrıca kendi akranlarına göre dünyadaki en zengin kişidir.
(bkz: mark zuckerberg)
© copyright 2005 - 2026