bugün

/262
artik sıkıcı geldiği için kapattigim sosyal paylaşım sitesidir.
Bir Yıldır kullanmadığım sosyal Paylaşım sitesidir.
sadece sohbet amaçlı kullandığım sosyal paylaşım sitesidir.
candır siktiret sen onu bunu.
yanlız depresyon zamanı girmek büyük hata.
(bkz: çete savaşları)
çocuklu ev hanımlarının istilasına uğramış oluşum. ulan ben sizin yaptığınız poğaçaları ve yaptığınız saçma sapan paylaşımları görmek zorunda mıyım? Bi de hissedenler var ki,onlar da zaten sinir tanimiyor. "Sevgi dolu hissediyor,huzurlu hissediyor,enerjik hissediyor." Azicik beyin diyorum,mantik diyorum. Kardesim nasil hissedersen hisset, bana ne!
cr7 ronaldonun zirvede olduğu en meşhur iki sosysal iletişim ağından biri.
diğeri olan twitter ne alemde acaba, orda da ronaldo varsa bir yaşıma daha gireceğim!
http://abcspor.com/index....onaldo-shakirayi-solladi/
atatürk e hakaret kelimeleri anında kaldırılacakmış. bravo lan sana Zuckerberg.

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/28467990.asp
her sene kendini tekrarladigi, ayni olaylarin ertesi sene ayni zamanda dondugu sosyal paylasim platformu. turkiye'de bu donem,

yaz: tatil paylasimlari, gezmeler tozmalar adli albumler, memleketlerde ilkokul arkadaslariyla bulusma yavsakliklari, kis gelsin artik yaa.

sonbahar: unv yeni kazanan kucumen arkadaslarin yeni ortamlarini paylasma merasimi, kasimda ask baskadir, elif gibi sevmek adli kitap + kahve + instagram.

kis: ayyy karrrr * ) , gorusulmeyen insanlarla 1 gunlugune yilbasi qeyf, su sogukta ise gitmeler pff, kocacimla eve sinema getirdik * ,yaz gelsin yaa.

ilkbahar: mezuniyetler, yazin tatile buraya gitcess + aslinda gidemeyecekleri yerin gorseli, bir seylerin final maclarina gitmeler, cicek acmis agac paylasimlari, sicaktan dolayi kokmaya baslayan insanlari elestirme duyarlari, oglusumun ilk karnesi * , yazin evlenenlerin dogurma sinavlari: berilimizin gelmesine 36 saat * cok gerginiz :(( , sonbahar kis o ne lan yaz, miko kanki bi karar ver ne giyelim bugun..

seklinde ilerler. her ay her mevsim her yil birbirini izledigi icin kullanmaya gerek yoktur. devam edelim.
Oglusum hasta oldu veya falanca hastanedeyim seklindeki yer bildirimleri ile hayati sorgulattiran sitedir. Birader gecmis olsun eyvallah da, ben baya dusundum bir insan evladi niye bunlari paylasir dusunemedim. Ha bir de sebastiana emir verenler var onlari da anlayamiyorum.
insanı bulmanın ve rahatsız etmenin en kolay olduğu sosyal platform, tamamiyle silme imkanı var mı? Dondur, dondur bi hal oldum amk.
hala kullananı var mı dedirten zamanının efsanevi sitesi.

lan ne meraklısınız ilkokul arkadaşınızın pazar günü kocasıyla yaptığı kahvaltıya.
Sevgilisi olmayanları düşünmeyen sosyal medya oluşumu.

Üyelerine güya nostalji yaşatacakmış. Sevgilisi olmayan adam için "bu günde" nedir ya? iki yıl önce de "bu günde yalnız ve abazaydım", dört yıl önce de beş yıl önce de "bu günde yalnız ve abazaydım" deyip hayata küstürmek mi amaç?
insanları tüm özelini paylaştığı, her gittiği yerden yer bilidirimi yaparak ben burdayım dediği, çekildiği her fotoğrafı attığı bir sitedir. nişan, söz, düğün ya da arkadaşlarla çekilmiş olan özel fotoğrafları neden facebook, instagram, twitter gibi sitelerde paylaşır ki insan? ama bunun yanında böyle siteleri doğru kullanan insanlarda var tabi.
kolunda serumlu fotograflarini paylasanlarin bulundugu site.
Yabancı arkadaşlarım için vazgeçemiyorum. Her şey onlar için!
Gizlilik politikaları diyerek milletin resimlerini satan sosyal paylaşım sitesi. üye olurken ayarlardan gizlilik politikalarını iyi okuyup anlayıp o şekilde paylaşım yapın. Yoksa resimlerini her türlü reklam içerikli alanlarda kullanılabiliyor (porno siteleri, kıl tüy ekme/döklme reklamları vs.).

En önemlisi CiA ve FBI hesaplarınızı kontrol etmiyor. Kimsenin umrunda değilsiniz yani...
şu sıralar benim haberim olmadan herkesin profiline otomatik olarak abone olan sosyal ağ. pek samimiyetim olmayan bir adam fotoğraf ekliyor bana bildirimi geliyor bak x kişisi fotoğraf ekledi sende ekle minvalinde ulan banane eklediyse neden abone oluyosun herkese benim haberim olmadan. tek tek nasıl kaldırıcam bu abonelikleri ben bunun sebebi ve çözümü hakkında bilgisi olan yazarların bilgilendirmesini rica ediyorum.
Sözlükte 2007 yılında hakkında yazılanlara bakılınca 8 senede ne yol katletmişti lan gara tenisi filan yolluyorum ne oldu applicationlara dilan diye düşündüren site.
(bkz: çete savaşları)
Ayrıca an itibariyle twitter kankisiyle beraber kendisine erişilememektedir.
Dünyaca ünlü birçok insanın kullandığı sosyal paylaşım sitesidir.
Gene açılmayan sosyal ağ.
genç nüfusundan çok ebeveyn nüfusunun artışta olduğu sosyal paylaşım sitesi. Atarlı durumda halasına amcasına teyze kızının saçma yorumlarına mağdur kalanlar mı ararsınız. ardı arkası kesilmeyen oyun isteklerimi dersiniz. Hepsi burada
son yapılan araştırmalara göre halen göre 13-17 yaş arası gençler arasında en popüler ve sık kullanılan sosyal medya platformudur.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026