bugün

entry'ler (106)

yazarların fakir olduklarını anladıkları olaylar

cevahir alışveriş merkezine gidince alabileceklerinin en ucuz şeyler olduğunu anladığın an. aylin aslım da benim gibi düşünüyordu onu görünce içime bir su serpildi resmen..

gecenin şarkısı

mfö - ele güne karşı.

jennifer aniston

yıllardır aynı saç stiliyle yaşayan kadın. friends dışında da kendisini gösteremedi oyunculuk namına. yazık.

gecenin şarkısı

aylin aslım - bazı yalanlar

" bazı yalanlar güzel, bazı gerçekler acıymış. "

kızlar tipe önem verir mi sorunsalı

vermez diyen yalan söyler. tip önemli arkadaşlar, yakışıklı olmayabilirsiniz ama görünüş kılık kıyafetten kurtarıyorsanız ve de sempatikseniz şansınız çok yüksektir, bilginize.

erkeklerin ayrılmak için uydurduğu bahaneler

bağlanmak istemiyorum* listenin ilk sıralarında gelmektedir.

sevgilinin olmasının olumsuz yanları

sürekli bi kavga potansiyelinin olması. kavga da üzüntüyü, ağlanan gün ve geceleri getirir ne yazık ki. o yüzdendir ki kimileri duygusuz aşk kavramı geliştirdi, sıkılınca terk et. sakın ol bağlanma!

sözlük yazarlarının ruh halleri

çok özledim lan. ama oturmuş kod yazıyorum, işkence gibi.

gelmiş geçmiş en iyi askerli film

(bkz: black hawk down)

sözlük yazarlarının itirafları

nehrim ol gel ak yine, kelebek ol gel uç yine, çiçeğim ol gel aç yine, rüzgar ol...

atatürkü görünce söylenecek ilk cümle

Bir daha hiç gitme..

duş başlığının kırılması

Yatılı okullarda sıkça olan hadise.

kalbin sızladığı anlar

" özledim derken aslında başkası geçermiş aklından... "

yazarların içki tercihleri

yeni rakı.

çift kaplumbağalara isim önerileri

mehmet & ferman (bkz: benimkiler)

facebook

Insanları mutsuzluğa iten sosyal paylaşım sitesi. Sildim de kurtuldum be. Yok o onunla sevgili olmuş, şu tatile gitmiş bilmem nerelere. En kötüsü de eski sevgilinin hesabına bakma hastalığı, en önemli silme nedeni.

uzak mesafe ilişkisi

çok kötü sonuçlanması muhtemel ilişki. örnek verecek olursam, arkadaşımla konuşuyoruz bir gün, kızın birinden açıldı konu. sevgilisi varmış işte bizimki sordu neredeymiş sevgilisi diye. ankara dedi diğeri. aa o zaman sevgilisi yokmuş dedi ve güldü. bu kadar da basit işte.

hannibal

dizisi beni mest etmiştir. ard arda 5 bölüm izledim gece gece, kendime gelemedim. bugün cnbce de yeni bölümü var. izleyelim bakalım.

kuru fasulye pilav soğan

olsa da yesek dedirten, ama sahi ya turşu nerede turşuu ???!

yazarların en son evden çıkma nedenleri

bayram çikiletası almak, kısaca aslında bayram alışverişi yapmak. çikolata olayı çok mutlu ediyor beni ondan vurguladım.
© copyright 2005 - 2026