bugün
- yeni parti55
- tekne turu8
- islam medeniyeti diye bir şey yoktur6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- muz yiyen erkek4
- askeri ücretle evlenebilir mi5
- yeni parti için isim önerisi5
- ordu merkez3
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası32
- tiramisu yiyen erkek3
- hayden panettiere2
- aykirikadin7
- 64 yıl ilişki yaşayıp evlenmeyi kabul eden kadın4
- 2002 yılını özlemek3
- nickten isim tahmini yapmak72
- galericiler taksiciler emlakçılar ve telefoncular2
- kel erkeklerin karizması3
- herkesin birbirini fake hesapla suçlaması5
- bik bik'in mutfağına konuk olmak5
- dhkp c'li ev arkadaşı2
- ucuza geliyor diye zinaya yönelen erkek2
- aynı bokun laciverti2
- yeni partinin amblemi2
- fakir erkeğin karımı çalıştırmam demesi2
- atm den para yollayanlar3
- sözlük kızlarının kendilerini güvenilir sanması8
- atatürk'ün alevi dedelerine de karşı olması5
- eski kitaplar3
- çocuk kanallarının çok çocuksu olması2
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak19
- mehdinin pforzheim da olması3
- şeriatsız dünya2
- islam medeniyetinin varlığı2
- keki kabarmayan sözlük kızı3
- kel erkekler çirkinse johnny sins ne o zaman2
- kova dolunayı4
- ben gerizekalıyım demenin en kolay yolu2
- 24 tane fake hesabı olan yazar6
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor8
- açım diyen insana verikecek cevaplar2
- bir erkeğin aşko demesi5
- çikolata soslu ıslak kek2
- hangi yazar hangi başlığa ait5
- batum da ki türkler2
- çağımızın hastalığı8
- sözlükteki herkesin 2 hesap kullanması6
- biraz şımardım6
- domuz etli hamburger2
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi8
- sevgilinizin sözlükte yazar olması6
buraya yazdığımız sözleri sokakta kalabalık bir insan grubunun önünde söylesek, sopayla kovalarlar bizi yemin ediyorum.
iki temmuzdan beri dondurulmuş bir hesabımın olduğu, yokluğunda huzur bulduğum sosyal paylaşım sitesidir.
ayrıca gün boyu insanı başında tutabilir, vakit kaybıdır bence.
faydaları da yok değildir elbet ama bu yönüyle insanı asosyalliğe itecek güe sahip.
ayrıca gün boyu insanı başında tutabilir, vakit kaybıdır bence.
faydaları da yok değildir elbet ama bu yönüyle insanı asosyalliğe itecek güe sahip.
başlığına kötüleyici sözler yazılarak süper kuğul olunan site. popüler olan şeyin açığı, kötülüğü önemlidir çünkü, önemsenir insanlar tarafından. hiç mi iyi özelliği yok bu sitenin?
bu sene liseden mezun oldum. iki gün önce lys sonuçları açıklandığında okul arkadaşlarımın birçoğu nereyi kazandığımı facebook'tan gördü. ailemden 5-6 kişi arka arkaya arayıp sorunca bile rahatsız olan insanım, bir de arkadaşlarımla telefonda zorlu bir "ee tebrikler" muhabetinden kurtuldum. birçok arkadaşımın da nereleri kazandığını öğrenmiş oldum kısa yoldan. herkesi arayıp tek tek soracak kadar kontör nerede öğrenci adamda?
biraz da faydalı taraflarına değinin.
bu sene liseden mezun oldum. iki gün önce lys sonuçları açıklandığında okul arkadaşlarımın birçoğu nereyi kazandığımı facebook'tan gördü. ailemden 5-6 kişi arka arkaya arayıp sorunca bile rahatsız olan insanım, bir de arkadaşlarımla telefonda zorlu bir "ee tebrikler" muhabetinden kurtuldum. birçok arkadaşımın da nereleri kazandığını öğrenmiş oldum kısa yoldan. herkesi arayıp tek tek soracak kadar kontör nerede öğrenci adamda?
biraz da faydalı taraflarına değinin.
küçük iskender'i ünlü eden paylaşım sitesi.
(bkz: gereksiz)
an itibariyle girilememektedir.
ismini duyduğumda bile midemin bulanmasına yol açıyo bu zıkkım. seviye en alt noktalarda. tam bi apaçi yuvası. anonymous 5 kasımda saldırcağını açıkladı. sabırsızlıkla bekliyorum bakalım neler olcak.
Facebook buzdolabı gibidir, içinde bişi olmadığını bile bile 5 dk da bir bakarsın.
google+ linklerinin paylaşılamadığı iddia edilen site.
kendim denemedim ama videoya bakılırsa doğru.
https://www.youtube.com/watch?v=Cj0jjDtafak&feature=topvideos_science
kendim denemedim ama videoya bakılırsa doğru.
https://www.youtube.com/watch?v=Cj0jjDtafak&feature=topvideos_science
duvarımı kapatıp, tüm yazdıklarımı ve bana yazılanları sildiğim site.
çok rahat, çok temiz.
facebook u sikeyim sözlüğe bir şey olmasın.
çok rahat, çok temiz.
facebook u sikeyim sözlüğe bir şey olmasın.
son zamanlarda çok fazla aktif olarak kullandığımı düşünüp dün ilişkime ara verip hesabımı kapattığım site.
çok iyi oldu çok da güzel oldu, sabah google chrome dan face yazmadım da değil ama, el alışkanlığı, alışacaz zamanla.
çok iyi oldu çok da güzel oldu, sabah google chrome dan face yazmadım da değil ama, el alışkanlığı, alışacaz zamanla.
sohbet'i bombok olmuş sosyal paylaşalım şeysi.
eskiden ne güzeldi, tıklardın sohbete, gelirdi online kişiler, sohbet ederdin. şimdi? kim, kiminle sohbet ediyor, kim online, kim değil karmakarışık. kaka feysbuk. aptal feysbuk.
eskiden ne güzeldi, tıklardın sohbete, gelirdi online kişiler, sohbet ederdin. şimdi? kim, kiminle sohbet ediyor, kim online, kim değil karmakarışık. kaka feysbuk. aptal feysbuk.
an itibariyle bakım çalışmasına girmiştir.
şöyle ki ; Bakım nedeniyle hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
acaba çükü butonu mu gelecek ha ne dersin ?
şöyle ki ; Bakım nedeniyle hesabına geçici olarak ulaşılamıyor. Birkaç saat içinde tekrar etkin hale gelecektir. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
acaba çükü butonu mu gelecek ha ne dersin ?
çakma şeylere ilginin daha rağbet olduğunu düşündüren sosyal ag.
o değil de fake hesabımı ben alsam, orjinali senin olsun.
o değil de fake hesabımı ben alsam, orjinali senin olsun.
anonymous'lar darbe yapmıştır büyük ihtimalle.
sevgilisi fakebooktur.
son zamanlarda fazla miktarda hata veren sosyal paylaşım sitesi. fazla kişisel fotoğraflarınızı, hatta kendi fotoğrafınızı yüklemeyin. bi iki tane olsun tamam, çok belalar açacak gibi görünüyor ileride.
bazı insanların kendini pazarlamaya çalıştığı + güzel oyunları olmasa çekilemeyen yer.
1 yıl itibariyle terk ettiğim sitedir. yine olsa yine yaparım.
buralardan gidelim profilimize dönelim bırak arkadaşsız olsun uygulamalarla idare edelim.
geçen sene bugün ne paylaşığınızı gösteriyor yanlış anlamadıysam. gayet iyi olmuş bu.
kaç yıldır üyenim ilk defa bir işe yaradın onda da tam yaradın. sağol varol feysbuk.
son günlerde haclenme tehditleri alan ama bir türlü haclenmeyen sitedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar