bugün

/262
şimdi dikkatimi çekti. doğum yılı sadece 1905'e kadar var.*
tamamen kapatılamayacağını yazan yazar arkadaşlar ahanda link aşağıda
http://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
sözün bittiği yer...

çünkü otu boku beğeniyoruz sadece. hiçbir şeye yorum yapmaz olduk. listemizdeki 360 kişiden 40 tanesi sohbette online olunca hiçbiriyle konuşmuyoruz. içimizdeki rahatsız insanı ortaya çıkarıyor sadece. onun eski sevgilisi, bunun arkadaşı. görgüsüz gibi orda burda yaptıklarımızı paylaşıyoruz sadece. şekilciliğin vücut bulmuş hali...

bitsin artık. azalarak değil, hemen.
dünya üzerinde hemen hemen herkesin hesabı olan site.
hayran sayfanıza kısa yoldan hoşgeldiniz sayfası yapmak istiyorsanız:

http://iframes.wildfireapp.com/
milletin doğum gününü kutlamaya yarayan zımbırtı. arada bir de video paylaştın mı bir iki de beğen'e tıkladın mı tamamdır..
başbakanımızın çok iğrenç bulduğu sitelerden birisi.
çiftler için bazen çok ama çok sakıncalı olabilen site.
çoğu ergenin popülerlik yarışı yaptığı 1 paylaşım sitesi.
Küçük çocukların doğum tarihlerini 1992 yaparak kaydolduğu sitedir.
sohbet etmeye yarayan aparatı olmasa neredeyse hiç bir b*ka yaramayacak sosyal paylaşım şeysi.
annesi msn babası my net olan site.
imkanlarından yararlanarak seks yapmanın gittikçe zorlaştığı oluşumdur. bir anda dulların ve evde kalmışların fiyatı tavan yaptı. bulmak zor. bulsan bile profil kapalı. kırk takla atman şart.
sohbet için girdiğim site. malum, messenger eskide kaldı.
10-20 yaş gençlerimizi esir eden site. tuvalete bile gidemez hale geldiklerini duyduğumda üzüldüm. nasıl bir toplum yetiştiriyoruz anlamıyorum. insan facebook'tan yorum yapacaklar, beğenecekler diye tuvaletini yapmaya gitmez mi kardeşim? bilgisayar başında kıvrana kıvrana facebook aşkı. allah sonumuzu hayretsin.
insanın uzun süre kalınca artık gereksiz insanların bile profilinde uzun süre kaldığını anladığı site. Dondurmanın en iyi şey olduğu düşüncesindeyim ve öyle de yaptım.
üzücü ama gereksizliğini yeni anladığım site. bu ne lan. dışardan bakıyorum da biz çok yanlış gelmişiz hacı.
kendilerini cool göstermek isteyen insanların vaz geçilmezi.
Devlet büyüklerinden resmi kuruluşlara her kesimin kullandığı, ama yine de sosyal olan ağdır.
2006 yılındaki entrylerle şimdikiler arasında dağlar kadar fark var...
Eski vizyonunu kaybetmiş site.
Neredeyse her aradığım kişiyi bulabileceğim ilginç bir site. Yıllar önce daha ingilizceyken kız arkadaşım kendi hesabını gösterip ' bak okul arkadaşlarımı buldum ' deyip banada açmıştı. Sikime takmamıştım okul arkadaşı muhabbetini. Sonra türkçe dil seçeneği çıkınca recep ivediğin tabiriyle ' amele gaynıyo lan burası' demeye başladım şuan. Bazen sıkılsamda siktiret deyip devam ediyorum.
http://www.facebook.com/cezinek
günümüzdeki halinden kesinlikle hoşlanmadığım sosyal paylaşım(!) sitesidir.

yine de facebook kapatılmalı diyenleri anlamıyorum. kardeşim, facebook'la veya içindeki insanlarla bir sorununuz varsa siz dondurun hesabınızı, girmeyin bir daha.

ha ben facebook'a çok mu meraklıyım? hayır. kalitesizse kalitesiz. abazan yuvasıysa abazan yuvası. bana ne! o içindeki insanların sorunu. ben facebook kullanmadığım sürece facebook'taki insanların ne yaptıkları umrumda değil.

"ben kullanamıyorsam kimse kullanmasın" isteğinin amacı ne? nedir bu çekememezlik? sanki facebook olmasa başka sosyal paylaşım sitelerine hücum etmeyecek mi bu kalitesiz insanlar? bırakın onlar facebook'ta takılsınlar, biz keyfimize bakalım. bize ne onlardan yahu!
insanların tek hobisi haline gelen bir sosyal paylaşım sitesidir.. beyinleri uyuşturan ve yabancı istihbaratların da birçok insan hakkında bilgileri bu siteden edindiği de söylenilegelmektedir...
seçim sathında normal zamanlardakinden kat be kat fazla kullandığımı farkettiğim site. akp bir oy dahi daha az alırsa emeklerim zayi olmamış olacak. seçimlerden sonra gene seni pek fazla kullanmayacağım facebook, kusura bakma.
an itibariyle sikimsonik bir hal almıştır. başka hiçbir sitede problem yaşamazken facebook'ta bir sikim yapamıyorum.
© copyright 2005 - 2026