bugün
- evlenecek kız kalmaması9
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- kocasını seven külotsuz yatar3
- türk kızı9
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- seri eksici ibne4
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- seri eksici ezik11
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- sarapci koala75
- koşun koşun havadis var7
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması3
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- açık oy5
- gocu31
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- zorunlu eğitim21
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- tarık akan4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- akciğer kanseri3
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- cin görmüş yazarlar8
- renault 9 broadway6
- türk seküler devrimi11
- simko38
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- sırrı süreyya önder7
- anın görüntüsü19
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- s'i l v'e r m'i s t13
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- kürt faşisti5
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- gecenin şarkısı6
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- dinci mizahı3
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
entry'ler (21)
yakın ilişkilerde ilişkinin -çok afedersiniz- bir tarafına koyan şeylerden biridir. karşıdakine hiçbir şey anlatmayıp veya belli etmeyip, üstüne bir de anlayış beklemek? vallaha sinir oluyorum.
ilahiyi bilemiyorum ama sevgiliye sema gösterisi hazırlamak ve sunmak isterim. çok güzel mesaj olur. "aşıklar göğe yanar, ben sana" derim sonra da. akabinde beni bırakıp kaçması da yakındır tabi.
gazete ve dergiler. uluorta koklayamayacağım ortamlarda serinlik yapıyormuş gibi yapıp kokusunu içime çekiyorum.
yahu dakika bir gol bir. üyeliğim yeni açılmış şurda iki kelam etmeye çalışıyorum, dadandı hemen. küfür falan da ediyor. ben de ettim gerçi cevaben. işine baksın pls tşk.
olur öyle. attığı mesajın zamanına değil de içeriğine odaklanın bence. bi de gülücüğe tabii.
kuyruğu vardır. kesin.
libido sorunundandır başka bi şey değil. yeterli libido ve seks düşkünlüğü varsa her türlü sevişilir. elimde belgeler var.
bu uğurda ne yuvalar yıkıldı. oksimoronun gözü çıkarıldı bi de, tarafımdan.
genç yaşlarda kullanılmaya başlasaymış oral seksin zevki ve şiddeti dünyayı sallarmış sanırım. anca nine olunca mümkün olması can sıkıcı.
paladium yakınlarında görsel açıdan güzel ama içerik açısından(yemeklerin saatler sonra ve birbirinden çok farklı zamanlarda, soğuk şekilde gelmesi gibi) hayal kırıklığı bir mekan. gerçi o zaman yeni devralmışlardı mekanı, ondandı sanırım. çok hakkını yemeyeyim şimdi.
bunun arkasından gelen fiil üzücü olur. ya anlatanı ya bahsedileni çok üzecek bir şey olmak üzeredir.
hm bir site. deccal de deniyor kendisine. arkadaş listemde "yangında ilk silinecekler" diye grup yaptım. onların bundan haberi yok tabi ehe.
panolarındaki cem yılmaz fotoğrafını çalmamak için kendimi zor tuttum.
mütemadiyen rüyamda görüyorum. rüyalarımda yakaladığım bir iletişim var kendisiyle, aramız da çok iyi. bir önceki rüyanın devamı gibi oluyor, bir sonraki rüyamda bakıyorum daha samimiyiz, gittikçe alışıyoruz birbirimize falan. ama geçen gün biraz soğuktu. sanırım ilişki monotonlaştı ve bazı şeylerin sonuna geldik. bir daha görürsem ona küçük sürprizler yapmayı düşünüyorum.
kadının seks objesi olarak görülmesinde sakınca görmüyorum bir kadın olarak. sevişirken kendini seks objesi olarak görmekte de sakınca yok bence.
sayfalarındaki yorumlarda "fuck our government! fuck them who fuck our freedom. fucking fuck!" var bi tane. güldürdü. ayrıca çok heyecan verici bir gelişme.
melek-insan melezidir. çook çok önce adem kızlarına aşık olan pek çok melek şimdinin nephilim babalarıdır. canlarım benim. düşeni de var, düşmeyeni de tabi. böyle bir durumda düşmemek sağlam göt ister bilir misin? bende o göt yok mesela, kocamda var.
dünyada yaşamayan, dışarıdan ziyarete gelen veya gelmeyen varlıktır. geldiğini duyurmak da keyfine kalmış.
(bkz: dünya dışı varlıklar)
(bkz: dünya dışı varlıklar)
herkesin soyadıdır bu. benim ön adım; pembe kuyruklu. sizin ön adlarınız ne peki?
kuyruk sahibi. kuyruklu sürüngenler insanlar tarafından korkunç bulunurken, kuyruklu evcil hayvanlar çok sevimli bulunabiliyor. halbuki en tatlıları kuyruklu insanlardır da bilen yok. go reptilians.