bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- bardağı taşıran son damla5
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi5
- milli maçı izlemeyen erkek22
- mantı abartılmış balon bir yemektir6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi8
- herkesin bir yerde yanlış olduğu4
- avustralya9
- türkiye12
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak2
- onu anlatsana biraz4
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum3
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı3
- evlenmeyi başaramamış kadın3
- bir mekanın kazıkçı olduğunu gösteren detaylar2
- malum2
- yunan adaları3
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık6
- bulutsuzluk özlemi2
- türkiye gruptan çıkar mı2
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- vincenzo montella8
- tuğba kuruyemiş3
- squat yapan kız2
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- manidar pekmez2
- bir kızı doyurmak7
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı3
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll7
- kadınlar neyden hoşlanır8
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- anın görüntüsü17
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- chp'nin hali ne olacak58
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- bir şeyler söyle9
- en iyi antidepresan18
- uysaljakoben9
- nakliyat2
iddia ediyorum ki önümüzdeki 2 yıl içinde zararları hakkında akademik çalışmalar başlayacak ve yine 5 yıl içinde insanlar ciddi biçimde facebook hastalığın muzdarip, psikologların kapılarını aşındıracakları, sosyal platformdur.
XXX:
uyuyorum 23,00 dan sonra qelicmm.
böyle ergenleri bünyesinde barındıran oluşum.
uyuyorum 23,00 dan sonra qelicmm.
böyle ergenleri bünyesinde barındıran oluşum.
18 yaş altı, 45 yaş üstü kişilerin artmasından sonra popilaritesini yitiren sitedir.
Veeee ilkokul arkadaşlarından biri seni arkadaş olarak ekler.
kabul edersin.
beklersin.
günler geçer.
beklersin.
aylar geçer.
beklersin.
-la neden ekledin beni bir selam kelam yok, psikopat mısınız lan hepiniz.
demezsin tabii.
böyle bir şey işte.
kabul edersin.
beklersin.
günler geçer.
beklersin.
aylar geçer.
beklersin.
-la neden ekledin beni bir selam kelam yok, psikopat mısınız lan hepiniz.
demezsin tabii.
böyle bir şey işte.
aşırı müdavimi değilim, fakat bir arkadaşın facebookta düzenlediği zirve sayesinde ilkokul arkadaşlarımla buluşup, eğlendiğim bir günü geride bıraktım. meğer baya özlemişim arkadaşlarımı...
teşekkürler mark zuckerberg...
teşekkürler mark zuckerberg...
ilkokulda yanyana oturduğum sümüklü ahmet ile karşılaştığım site. yok sümüklü şu videoyu paylaştı, bunu beğenmeni önerdi, şu kadar kişi olalım dedi falan. çık lan hayatımdan sümüklü ahmet. bu kadar fazla bile sana.
an itibariyle ulaşım sağlanamayan sitedir.
google'ın twitter'a yaptığı 10 milyar dolarlık teklife nasıl bir karşılık vereceği merak konusu olan, internetin diğer yarısı.
10 milyar facebook için büyük para. hatta bu kadar parası yok.
google, çekmeceden çıkarır.
10 milyar facebook için büyük para. hatta bu kadar parası yok.
google, çekmeceden çıkarır.
sadece bende mi problem bilmiyorum ama değişik bir resim gösterme sistemine geçmiş (olabilir emin değilim) sitedir. ana sayfadaki herhangi bir arkadaşınızın resmine tıkladığınızda farklı bir pencerede resimler gelmekte.
üyelerinin sürekli kendı burçlarını unutması sonucu duvarlarında yayınlayarak hatırladıkları site.
ilkokulda öğretmenlerin facebook açan öğrencilere "ilkokul arkadaşlarınızı mı bulacaksınız" diyerek facebooktan soğumama neden olan sosyal paylaşım sitesi.
şu an mesajlaşmalarda sorun var galiba. genel bir sorun ya da bana özel de olabilir, bilemedim şimdi..
içinde ergenlerin bol olduğu, bütün sayfalarda ''xdxd'' gibi ifadelerin olduğu, kızların çoğunun fake olduğu bir sosyal paylaşım sitesidir. şuan da üyeliğim bulunmamaktadır. bunun sebebi, saçma sapan sayfa önerileri ve hiç arkadaşımın olmamasıdır.
listenizdeki insanların parmak kamera reklamı yaptığını görebileceğiniz bir ortamdır.
yeni fotoğraf gösterme olayı afedersiniz ama bok gibi olmuştur.
0.facebook.com sayesinde sms devrini kapayan sitedir. *
ben ve birçok insana göre ayağa düşmüş sitedir niyeyse bi yerde herkes ordaysa hoşuma gitmiyor, kesin cılkı çıkıyor zaten 11 yaşındaki yeğenimin bile bisürü fake hesabı varsa ben orda yokum twitter'e geçtim eğer yeğenim oradada karşıma çıkarsa artık bakacaz çaresine
anlamıyorum, vallahi anlamıyorum. biz facebook tan bu kadar uzaklaşmaya, kaçmaya çalışırken aileler nasıl çocuklarının böyle bir siteye üye olmasına izin veriyorlar anlamıyorum.
faacebook benim için bitmiştir. biliyordum bir sürü yaşı tutmayan çocuğun olduğunu ama bu son oldu artık. böyle git gide iğrençleşen sitelere çocuklarının üye olmalarına izin veren ve ne yaptıklarına bakmayan, onları izlemeyen aileler varlığını sürdürdüğü sürece bu böyle...
not: cümlelerimin bazıları çok anlamsız oldu. ama özet geçmek gerekirse; kedisine, köpeğine facebook açan, 10 tane fake hesabı olan, kaşarlık ve abazanlıktan ağzı sulanmış malların bulunduğu ortama çocuklarını hiç bir şekilde takip etmeden bırakan aileleri kınıyorum.sosyal paylaşım siteleri gibi her şeyin ifşa edildiği, dedikodunun tavan yaptığı yerler yüzünden olanları hepiniz görüyorsunuz. çocukların iyi yetişmesi için biraz duyarlı olun, lütfen.
not2: bazıları yabancıları düzgün kullanıyor diye düşünebilir. benim derdim zaten yabancılar değil, türkler. zaten türklerin üye olduğu hangi site düzgün kullanılmış ki?
faacebook benim için bitmiştir. biliyordum bir sürü yaşı tutmayan çocuğun olduğunu ama bu son oldu artık. böyle git gide iğrençleşen sitelere çocuklarının üye olmalarına izin veren ve ne yaptıklarına bakmayan, onları izlemeyen aileler varlığını sürdürdüğü sürece bu böyle...
not: cümlelerimin bazıları çok anlamsız oldu. ama özet geçmek gerekirse; kedisine, köpeğine facebook açan, 10 tane fake hesabı olan, kaşarlık ve abazanlıktan ağzı sulanmış malların bulunduğu ortama çocuklarını hiç bir şekilde takip etmeden bırakan aileleri kınıyorum.sosyal paylaşım siteleri gibi her şeyin ifşa edildiği, dedikodunun tavan yaptığı yerler yüzünden olanları hepiniz görüyorsunuz. çocukların iyi yetişmesi için biraz duyarlı olun, lütfen.
not2: bazıları yabancıları düzgün kullanıyor diye düşünebilir. benim derdim zaten yabancılar değil, türkler. zaten türklerin üye olduğu hangi site düzgün kullanılmış ki?
--spoiler--
o denizdeki dansını ezberlediğim ismail yk parçası. klibin beni benden alan bir başka sahnesi de o denizdeki dans zaten. o dansçılar denizin içinden nasıl geldi, helikoptere tutundu ama dansçılar kaldı orda. kızın hihhh diye elini ağzına götürmesi de hahahahaha kelimelerle ifade edilecek gibi değil.
--spoiler--
--spoiler--
mesajlaşmaları da ayrı bir yarmıştır.
ismail yk: neden kendi fotolarını koymuyorsun?
kız: onlar benim zaten * asıl sen kendi fotolarını koymuyorsun bence
ismail: cam açalım mı?
alemsin ismail abi, kral değilsin maalesef kıro.
--spoiler--
o denizdeki dansını ezberlediğim ismail yk parçası. klibin beni benden alan bir başka sahnesi de o denizdeki dans zaten. o dansçılar denizin içinden nasıl geldi, helikoptere tutundu ama dansçılar kaldı orda. kızın hihhh diye elini ağzına götürmesi de hahahahaha kelimelerle ifade edilecek gibi değil.
--spoiler--
--spoiler--
mesajlaşmaları da ayrı bir yarmıştır.
ismail yk: neden kendi fotolarını koymuyorsun?
kız: onlar benim zaten * asıl sen kendi fotolarını koymuyorsun bence
ismail: cam açalım mı?
alemsin ismail abi, kral değilsin maalesef kıro.
--spoiler--
bir nevi altın günüdür.
49 kardeşe sahip insanlar topluluğu.
2 dakika girip çıkayım dediğim ama saatlerce başından kalkamadığım site. Vakit öldürmekten başka birşeye yaradığıda yok aslında.
ergenlerin bol olduğu, kendilerini daha çok duyurmalarını, klavye delikanlılığı gibi vs. işler için kullanılan bi sosyal ağ.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar