bugün
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- eş değiştirme nedeniyle travma yaşayan kadın3
- buz gibi süt içmek3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- ciddi ciddi uludağsözlükte aktif olmak3
- cehaletln cazibesi11
- allah atatürk ten razı olsun4
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- pandela4
- sekerlivanilinn4
- hazreti musa israillileri görse ne derdi2
- memur olma umuduyla üniversite okumak2
- kağıt toplayan çocuklar3
- zeytin salatası2
- ona bir şey söyle17
- devletin görev ve sorumlulukları2
- komşunun çaya davet etmesi3
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak2
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri3
- günün şiiri7
- emeklilik sisteminin artık sürdürülememesi3
- saygılı olmak3
- edip cansever in daktilosu3
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- edip cansever okumak4
- 18 haziran 2026 isviçre bosna hersek maçı2
- yunan kültürü vs türk kültürü8
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- 18 haziran 2026 cemil tugay'ın chp den istifası3
- uludede2
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak8
- erkeğin kadını benimsemiş olmasının en net kanıtı2
- atarax2
- yapay zeka ile flört uygulamaları2
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- kilo verdiren gıda7
- yalnızlıktan keyif almak4
- cemil tugay3
- en son ne aldınız5
- bebek aspirini2
- prof dr yılmaz önal3
- kafakoparan dede3
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- başkan2
- myammar da katledilen müslümanlar2
- deliler4
- islam düşmanlarına epstein şoku14
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak5
- ankara4
- minik kurbaga4
çok güzel bi icat, içinde butonlar var, kızlar var, resimler var, süper bir site.
Eskiden sadece zamani gençlerinin temel ihtiyaçlarından biri haline geldiğini düşünürdüm. Lakin o da ne dedemi orda görünce şok oldum. Dedim senin neyine facebook. Vahim çok vahim
hüseyin kaya ve hidayet birtane'nin memleketi.
Bu gunlerde duzgun calismayan , bildirimlerimi bana iletmeyen lanet.
an itibari ile biraz önce arkadaşımın şifresini kırıp profil resmine zafer işareti koymuşlardır.
Sanırım ilk facebook cinayetine tanıklık edeceğim çünkü olayın içine ana-baba ve türevleri de dahil oldu. saatler ilerledikçe şöhret kokusunu alıyorum...
Sanırım ilk facebook cinayetine tanıklık edeceğim çünkü olayın içine ana-baba ve türevleri de dahil oldu. saatler ilerledikçe şöhret kokusunu alıyorum...
türk insanına yaramamış olan, 7 den 77 ye her türlü insanın akın ettiği kaçanın kurtulduğu sosyal paylaşım ağı.
bugünlerde bir bozukluk mu var anlayamadığım site. beğeniyorum 10 dk geçiyor begenilmemiş vs. mal mal hareketler. derdin ne birader?
14 şubat dolayısıyla kariyer.net'e dönen sosyal ağ. gençler eleman arar gibi sevgili arıyor.
change style geldi yani artık tema değiştirilebiliyor.
beni yıllar sonra ortaokul arkadaşlarımla somut bir şekilde buluşturan soyut ortam.
Genellikler abaza türk erkeklerinin coğunlukta kullandığı ve karı kız düşürme amacıyla fake kişilere yavrum hepsi senin mi ? , tanışalım mı ? , sevişelim mi ? vb. gibi kötü emellere alet edilen ve artık cidden amele kaynadığını anlamıs oldugum bir sosyal paylasım sitesidir.
Benim tavsiyem (bkz: twitter)
Benim tavsiyem (bkz: twitter)
facebook o kadar gelişti ki ilkokulda kaybolan silgimi buldum.
- ayşe bak feysbuktan ben doğduğumda yan tarafta doğan kızı buldum.
ne kadarda büyümüş iyiki aramışım .
ne kadarda büyümüş iyiki aramışım .
bağımlılık yaratan suna olmazsa olmazım olan bir site.
türkiye'de neden bu kadar çok tutulduğunu yeni yeni anladığım site.
yahu bundan yıllar önce millet saadet mektupları, zincir halkasıyla falan uğraşıyordu. kimden geldiği belli olmayan bir mektubu bilmem kaç kişiye göndererek bir şeyler elde etme peşindeydi herkes ama modası geçti tabi.
sonraları msn ve forward mail çılgınlığı başladı. teknolojiyle geç tanışan bir nesil olarak herkes hoşuna giden sözü, resimi, hikayeyi vs. vs bir birine forward etmeye başladı. tabi bunun da modası geçti.
twitter 'la aşağı yukarı aynı mantığa sahip olan facebook'un artısı burada işte. milletimiz paylaşmayı seviyor. biz de bir düğün olduğu zaman herkese davetiye gönderilir, bu da yetmez düğün esnasında havaya ateş edilir davul, zurna eşliğinde. bak ahali bugün bizim mutluluk günümüzdür dercesine. ya da ölüm olduğunda ağıt yakılır, helva kavrulur eşe dosta dağıtılır, acı paylaşılır. yani biz sevincimizi de acımızı da paylaşmayı seviyoruz. hoşumuza giden bir şey varsa bunu başkaları da görsün, bilsin onlar da sebeplensin istiyoruz toplum olarak.
e hal böyleyken facebook'un bu kadar yaygın kullanılmasına şaşmamak lazım.
yahu bundan yıllar önce millet saadet mektupları, zincir halkasıyla falan uğraşıyordu. kimden geldiği belli olmayan bir mektubu bilmem kaç kişiye göndererek bir şeyler elde etme peşindeydi herkes ama modası geçti tabi.
sonraları msn ve forward mail çılgınlığı başladı. teknolojiyle geç tanışan bir nesil olarak herkes hoşuna giden sözü, resimi, hikayeyi vs. vs bir birine forward etmeye başladı. tabi bunun da modası geçti.
twitter 'la aşağı yukarı aynı mantığa sahip olan facebook'un artısı burada işte. milletimiz paylaşmayı seviyor. biz de bir düğün olduğu zaman herkese davetiye gönderilir, bu da yetmez düğün esnasında havaya ateş edilir davul, zurna eşliğinde. bak ahali bugün bizim mutluluk günümüzdür dercesine. ya da ölüm olduğunda ağıt yakılır, helva kavrulur eşe dosta dağıtılır, acı paylaşılır. yani biz sevincimizi de acımızı da paylaşmayı seviyoruz. hoşumuza giden bir şey varsa bunu başkaları da görsün, bilsin onlar da sebeplensin istiyoruz toplum olarak.
e hal böyleyken facebook'un bu kadar yaygın kullanılmasına şaşmamak lazım.
gündemin çok çabuk değiştiği site. defne joy foster fotoğrafları varken son zamanlarda profil resimlerine bebek fotoğrafı konuluyor. acaba bebek haftasımı bebek mi öldürüldü bilmem ama olağanüstü olaylar olduğu zaman gerçek hayatta hiç tepki koyup eylem yapmayan kişilerin sanal alemden eylem yaptığını görmüş bulunmaktayım. buda bir gelişme asosyal kişiler için.
ana itibariyle dumura uğramama neden olan site.
olaylar şöyle gelişti,
kız: böyle diyenleri hiç sevmem ama bi iddia varda profil resmimi beğenip yorumlar mısın?
centilmen t1p7: tabiki
beğendim ve yorum olarak " çok tatlı çıkmışsın. * " yazdım. kız yorumu gördükten sonra,
kız: gerçekten mi? :d
dumurun kralına uğradım. hem kendi beğendirip yorum yazdırdı hem de bana o yazdığımın gerçek olup olmadığını sordu. ben o fotoğrafı görmeme rağmen söylemese 40 yıl yorum yazmayacağımı bildiği halde! ya bu kızların ego problemlerine çözdüm bulalım arkadaşlar! (bkz: yazarların kızların ego problemini çözmesi için önerileri)
dumurun etkisini atlattıktan sonra centilmen t1p7 olarak " tabiki de doğru " cevabını verdim ve facebook sekmesini kapattım.
olaylar şöyle gelişti,
kız: böyle diyenleri hiç sevmem ama bi iddia varda profil resmimi beğenip yorumlar mısın?
centilmen t1p7: tabiki
beğendim ve yorum olarak " çok tatlı çıkmışsın. * " yazdım. kız yorumu gördükten sonra,
kız: gerçekten mi? :d
dumurun kralına uğradım. hem kendi beğendirip yorum yazdırdı hem de bana o yazdığımın gerçek olup olmadığını sordu. ben o fotoğrafı görmeme rağmen söylemese 40 yıl yorum yazmayacağımı bildiği halde! ya bu kızların ego problemlerine çözdüm bulalım arkadaşlar! (bkz: yazarların kızların ego problemini çözmesi için önerileri)
dumurun etkisini atlattıktan sonra centilmen t1p7 olarak " tabiki de doğru " cevabını verdim ve facebook sekmesini kapattım.
günden güne amele sayısı artıyor.
facebook, facebook sayfası yenilemek gibi can sıkıntısı anında boş zaman aktivitesi türemesine neden olmuştur.
klip,video,haber,yazı vs. zaman zaman fena olmuyor hani.
klip,video,haber,yazı vs. zaman zaman fena olmuyor hani.
erkeklerin kız sayfası açıp lezbiyenim diye piyasaya çıktığı popüler sitedir.
an itibariyle dondurmayıp sildiğim hesap.14 gün içinde girmezsem tamamen silinecekmiş.eğer siz de kurtulmak isterseniz;
https://ssl.facebook.com/...?show_form=delete_account
https://ssl.facebook.com/...?show_form=delete_account
ilkokul çocuklarının anlattığı boktan fıkraları başbakana uyarlayınca komik olduğunu zanneden dallamalarla dolu sosyal muhalefet ağı.
şu ara twitter aplikasyonu sıçmış site.
tweetler duvara geçmiyor.
tweetler duvara geçmiyor.
ergen kitlesi yüzünden soğuduğum bir paylaşım sitesi
komple sıçmış sitedir. sohbet ve bildirimler de 2 gündür kendinde değil.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar