bugün
- mazotun yarım litresi 50 tl24
- para yok huzur var11
- apo'nun villası5
- dede tavsiyeleri6
- hoşgeldin kocacığım3
- rock grubu kurmak için köyden beyoğluna gelmek6
- spor yaparken tayt giymenin asıl amacı5
- sözlük erkeklerini annelerine şikayet etmek3
- erkekler neden evlenmek ister13
- muslettin amca ile edirne genelevine gidiyoruz3
- tokmakçının anlamını bilmeyen kız4
- hangi sözlük kızısın10
- diablo 53
- günün sözü11
- sizi bütün milletlere üstün kıldığımı hatırlayın5
- regl olan kadına söylenmemesi gerekenler7
- seninle şöyle olabildik6
- oy kullanmak suretiyle hükümeti devirmeye çalışmak3
- borsada dönen dönerler4
- muslettin amca ile sinagoga gidiyoruz zirvesi5
- husilerin artık çok olmaya başlaması3
- hiç bir diktatör iç savaş çıkarmadan gitmez9
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya12
- kürdü sevin21
- askerde en rahat iş2
- donald trump'un türk askerini övmesi2
- erkek aşagı erkek yukarı6
- şansın tesadüf olduğunu zannetmek3
- güne bir şarkı bırak5
- araba alınca yapılacak şımarıklıklar8
- savaşma seviş2
- çomartokrasi2
- bazen kazanmak için kaybetmek gerekir4
- arabaya acemi sürücü yazmak2
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
- rusya da çarlığı istemek2
- arap sabununu götüne süren solcu2
- hangi winx kızısın5
- güne almanca bir cümle bırak11
- sözlük yazarlarının gerçek adları41
- 2026 2027 uefa avrupa ligi şampiyonu2
- ateist5
- 17 eylül 2026 beşiktaş marsilya maçı17
- diablo2
- olympique marseille3
- yazarların cuma akşamı planları3
- ramazan ayı2
- yere çöp atan aşağılık varlıklar2
- evde kalan kızları dışarı çıkarıyoruz3
- çocukken en sevilen çizgi film3
insanları çözmemizi sağlamış sosyal paylaşım sitesi...
malumunuz türk insanı kabarık herşeyi sever, ne olursa olsun kabarık olsun...
facebook'u da bu doğrultuda kullanıyorlar...
tanımadıkları insanları ekleyip, dinlemedikleri müzik gruplarını vs. beğenip, olmadık oyunlara dalıp çevre edinmeye çalışıyorlar... her yere saldırmalarındaki sebep ne kadar çok yerde isimleri geçerse o kadar fazla arkadaş=çevre edinecekler ama neden?
ne işinize yarayacak bu çevre? bu gece intihar ediyorum, yarında sabah ezanına müteakkip cenazem var yazsan kim gelecek cenazene?
bazı insanlar var selam versen almaz ama seni facebookta ekler, eklersen hemen kabul eder...
arkadaş tamam normal adamı(okul,iş,mahalle) ekliyorsunda listende mahalle bakkalının 10 yaşındaki çırağının ne işi var anasını satayım. facebookdan sipariş mi veriyorsun? yemin ederim olmadık kızlarda tesisatçı ekli kafayı sıyırıcam ya... nedir bu kabarık liste merakı?
arkadaşlarıma facebookta bakıyorum; belirli bir doğrultuları varsa kabul ediyorum, ekliyorum...
bir insan hem pop, hem rock, hem arabesk, hem jazz, hem rap dinleyemez... ne boktan bir müzik zevkiniz var yahu... böyle herşeyden biraz, ne karaktersiz insanlarsınız.
dediğim gibi en sevdiğim insanlar belirli bir çizgileri olan insanlar. bu insanlarla her türlü arkadaşlık yapılabilir...
facebook kişilerin reklam sayfası olarak kullanılmasın, gerçekten çok sırıtıyor... utanıp yüzümü iki elimin arasına alıyorum böylelerini gördükçe...
malumunuz türk insanı kabarık herşeyi sever, ne olursa olsun kabarık olsun...
facebook'u da bu doğrultuda kullanıyorlar...
tanımadıkları insanları ekleyip, dinlemedikleri müzik gruplarını vs. beğenip, olmadık oyunlara dalıp çevre edinmeye çalışıyorlar... her yere saldırmalarındaki sebep ne kadar çok yerde isimleri geçerse o kadar fazla arkadaş=çevre edinecekler ama neden?
ne işinize yarayacak bu çevre? bu gece intihar ediyorum, yarında sabah ezanına müteakkip cenazem var yazsan kim gelecek cenazene?
bazı insanlar var selam versen almaz ama seni facebookta ekler, eklersen hemen kabul eder...
arkadaş tamam normal adamı(okul,iş,mahalle) ekliyorsunda listende mahalle bakkalının 10 yaşındaki çırağının ne işi var anasını satayım. facebookdan sipariş mi veriyorsun? yemin ederim olmadık kızlarda tesisatçı ekli kafayı sıyırıcam ya... nedir bu kabarık liste merakı?
arkadaşlarıma facebookta bakıyorum; belirli bir doğrultuları varsa kabul ediyorum, ekliyorum...
bir insan hem pop, hem rock, hem arabesk, hem jazz, hem rap dinleyemez... ne boktan bir müzik zevkiniz var yahu... böyle herşeyden biraz, ne karaktersiz insanlarsınız.
dediğim gibi en sevdiğim insanlar belirli bir çizgileri olan insanlar. bu insanlarla her türlü arkadaşlık yapılabilir...
facebook kişilerin reklam sayfası olarak kullanılmasın, gerçekten çok sırıtıyor... utanıp yüzümü iki elimin arasına alıyorum böylelerini gördükçe...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar