bugün

facebook

insanları çözmemizi sağlamış sosyal paylaşım sitesi...

malumunuz türk insanı kabarık herşeyi sever, ne olursa olsun kabarık olsun...

facebook'u da bu doğrultuda kullanıyorlar...

tanımadıkları insanları ekleyip, dinlemedikleri müzik gruplarını vs. beğenip, olmadık oyunlara dalıp çevre edinmeye çalışıyorlar... her yere saldırmalarındaki sebep ne kadar çok yerde isimleri geçerse o kadar fazla arkadaş=çevre edinecekler ama neden?

ne işinize yarayacak bu çevre? bu gece intihar ediyorum, yarında sabah ezanına müteakkip cenazem var yazsan kim gelecek cenazene?

bazı insanlar var selam versen almaz ama seni facebookta ekler, eklersen hemen kabul eder...

arkadaş tamam normal adamı(okul,iş,mahalle) ekliyorsunda listende mahalle bakkalının 10 yaşındaki çırağının ne işi var anasını satayım. facebookdan sipariş mi veriyorsun? yemin ederim olmadık kızlarda tesisatçı ekli kafayı sıyırıcam ya... nedir bu kabarık liste merakı?

arkadaşlarıma facebookta bakıyorum; belirli bir doğrultuları varsa kabul ediyorum, ekliyorum...

bir insan hem pop, hem rock, hem arabesk, hem jazz, hem rap dinleyemez... ne boktan bir müzik zevkiniz var yahu... böyle herşeyden biraz, ne karaktersiz insanlarsınız.

dediğim gibi en sevdiğim insanlar belirli bir çizgileri olan insanlar. bu insanlarla her türlü arkadaşlık yapılabilir...

facebook kişilerin reklam sayfası olarak kullanılmasın, gerçekten çok sırıtıyor... utanıp yüzümü iki elimin arasına alıyorum böylelerini gördükçe...
güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026