bugün

facebook

anlamıyorum, vallahi anlamıyorum. biz facebook tan bu kadar uzaklaşmaya, kaçmaya çalışırken aileler nasıl çocuklarının böyle bir siteye üye olmasına izin veriyorlar anlamıyorum.

faacebook benim için bitmiştir. biliyordum bir sürü yaşı tutmayan çocuğun olduğunu ama bu son oldu artık. böyle git gide iğrençleşen sitelere çocuklarının üye olmalarına izin veren ve ne yaptıklarına bakmayan, onları izlemeyen aileler varlığını sürdürdüğü sürece bu böyle...

not: cümlelerimin bazıları çok anlamsız oldu. ama özet geçmek gerekirse; kedisine, köpeğine facebook açan, 10 tane fake hesabı olan, kaşarlık ve abazanlıktan ağzı sulanmış malların bulunduğu ortama çocuklarını hiç bir şekilde takip etmeden bırakan aileleri kınıyorum.sosyal paylaşım siteleri gibi her şeyin ifşa edildiği, dedikodunun tavan yaptığı yerler yüzünden olanları hepiniz görüyorsunuz. çocukların iyi yetişmesi için biraz duyarlı olun, lütfen.

not2: bazıları yabancıları düzgün kullanıyor diye düşünebilir. benim derdim zaten yabancılar değil, türkler. zaten türklerin üye olduğu hangi site düzgün kullanılmış ki?
© copyright 2005 - 2026