bugün

/262
onayımı almadan, zoraki olarak yeni profil sistemine geçişimi gerçekleştirdiği için artık gözümden iyice düşmüş olan site. istemiyorum kardeşim, nedir zorunuz.
madem zorla yeni profile geçirecektin, o zaman neden "yeni profile geçmek istiyor musunuz" diye öneride bulundun demek istediğim site.
hesabımı kapatırken, "arkadaşların cindy, niki, irina v.s. üzülecek!" deyip, beni kararımdan döndüren site.
(bkz: olmazsa ne yapardık)
Yaklaşık 3 haftadır kendisinden kurtulduğum, ondan aldığım bütün zamanımı sözlüğe verdiğim site. artık para verseler dönmem o siteye. *
google, msn, twitter, youtube, oyun vs. sitelerin toplam özelliklerine sahiptir.
amelelerin, emoların, tikicanların vazgeçilmez bookluğu.
eğerki kapanırsa günün 14 saatini facebook'ta geçiren kesim için ne olucağını merak ettiğim oluşum.
bu siteyi yerden vere vuranlar kendileri sabahtan akşama kadar bu sitenin içindeler. bu nasıl bir iş anlamaıyorum.
dünya genelinde 500 milyon, türkiye'de ise 23 milyon kullanıcıya sahip sosyal ağ. Türkiye dünyada en çok facebook kullanıcısının olduğu 4. ülkeymiş efendim.
her gün arayıp durduğumdur.
Kapatılsa da kurtulsak dediğim site.
bir nevi kendini satılığa çıkarma sitesidir. ben böyleyim ben şöyleyim al bu da fotoğrafım falan. yazık çok yazık..
messenger'ı açık bırakıp uyuma furyasından sonra, facebook sohbet bölümünü açık bırakıp uyuyanlar var artık. messenger'ın pabucu dama atıldı.
orta okul ergenlerinin eline düşmüş zavallı site.

evet gerçek bir olayı canlandırıyorum;
-kardeşim face'ine girip oraya buraya bakrken az önce bir şey paylaşmış bir kızın ona mesajı;
-"ltfn durumumu beqenirmisn bebeqimm XD: XD:"

evet maalesef durum bu.
sitenin müthiş üyeleri mevcut!
şimdi size o üyelerden birisinin, kendi hakkında yazdığı cümleyi aynen kopyalıyorum;

"çok yumuşak kalbli romantik sözünde duran efendi delikanlı anlayışlı bir yapımı var"
sabahtan akşama kadar takılan gençler vardır bu siteye. okurlar, yazarlar, izlerler. hastalık gibi bir şey...
bugün farkettim...
yaşamanın en ucuz yolu feysbukk. hatta ismayil yk bunla ilgili şarkı yaptığında anlamalıydım. üzüldüm...
anladım ki, damarlarıma işlemiş bu illet. kafayı çekipte dertleşecek kimseleri bulamama endişem yoktu bilinçaltımda yıllardır. nedeni feysmiş meğer.

ama bunu yazarken şunu anladım ki, en iyi dostum sözlükmüş, taki sözlüğü çekiştirebileceğim bi yer bulana kadar. dost acı söyler be sözlükcüğüm.
kafam güzel olsa feyse yazardım. kötü gün dostum.
bu yıl içinde fotoğraf etiketleme kısmında yüz tanımı sistemi geliştirecek olan site.
son zamanlarda beni fazlasıyla sıkan, bunaltan, muhtemelen en kısa zamanda hesabımı tamamen kapatacağım ayrıca yeni nesil kızların her an neler yaptığını öğrenmek zorunda kaldığımız terkedilesi sosyal paylaşım sitesi.
her türden paylaşımların bulunduğu seviyeli bir site.
bkz: görsel
Ergen yuvasına dönen sosyal paylaşım sitesi.
birkaç ay kullandığım, fakat sonra gereksizce vakit kaybedip gereksizce başkalarının hayatı hakkında bilgi sahibi olmaya başladığımı fark edip kullanmaktan vaz geçtiğim, ama etrafımdaki herkesin yeni bir hesap açmam için neredeyse beni zorladığı sosyal paylaşım sitesi. *
dürtmek gibi ilkel bi terim harici kaliteli.
© copyright 2005 - 2026