bugün
- rafael leao22
- günün sözü20
- türkiye12
- sarapci koala69
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- biraderlerin vurduyor olması12
- gram altın4
- erkeklerin istediği tek şey16
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- şarapçı koala ile viski içmek5
- ayarını bozduğun kantar gün gelir seni tartar2
- en son ne zaman namaz kıldın13
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi22
- açıkta bacak olunca herkesin bakması2
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı8
- sarapci diye nick alan akpli17
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- hapoel beer sheva4
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- fener balı15
- iş yerinde sözlükte takılmak14
- manifest11
- anın görüntüsü19
- sosyalizm her ülkede farklı tecelli eder6
- yavşak koala5
- neden sosyalizm'e karşısınız ve ne istiyorsunuz5
- kadınların yaşlanmaması haksızlıktır5
- ona bir şey söyle6
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- sağlık2
- bir yazarı savunmak4
- manifest menajeri tolga akış'ın tutuklanması2
- namaz kılmayan erkekle evlenir misiniz4
- zorunlu eğitim15
- trabzonspor10
- yediğiniz eriğin bile bilinci var4
- fenerbahçe vs galatasaray26
- birader baylar birader beyefendilerdir4
- sosyal antropoloji2
- hiç çalışası olmamak5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- game of thrones taki kerhaneci13
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız4
- 26 mart 2000 galatasaray fenerbahçe maçı4
- kapadokya23
- instagram3
- sözlükten kaç sevgili edindiniz6
- mutlu bey birader birader beydir4
- biraderlerin mafyalaşması3
entry'ler (273)
günümüz dünyasında insan olabilmektir herşey. ermeni olmuş, kürt olmuş veya türk olmuş neyin önemi varki insan olamadıktan sonra.
susturulmaya çalışılan bir nesil yetiştirilme amacı güder. bilinçaltınıza kazarlar bunu. emperyalizme,kapitalizme karşı susan ve sesini çıkarmayan bir öğrenci nesli yetişir.
kendisini çirkin hisseden kız resimleri genelde gül resimleri ve arapça allah yazılı resimlerdir. erkeklerde ise genelde silah ve araba resimleri bulunur. kadınlar kendilerini burada ortaya koymuş.
van depremi ilahi adeletse eğer; adeletinizkim dünya!!!
her tarafı bir cennet köşesi değerini bilene tabi.
yiyemiyecegin s*kin altina yatilmaz, usain bolt'a pandik atip kacilmaz...
çoğu zaman yanınızdakilerin suratına dirsek darbesiyle sonuçlanan eylem. hele ki açamazsanız rezil oldunuz demektir. bence hiç kalkışmamak daha mantıklıdır o işe.
birisi marion bartoli'ye aşık olmuş. durum vahim arkadaşlar.
"la bi kalk la, la bi kalk a.q"
taraf gazetesi ordu komutanlarıyla resmen dalga geçmiştir. türk ordusunun eski komutanlarıyla dalga geçme cesaretini nerede buldukları merak konusudur. gerçi adı üstünde taraf gazetesidir. kimin tarafında olduklarıda açıkca bellidir.
http://www.dipnot.tv/9412...ha-karpuz-kesecektik.aspx
http://www.dipnot.tv/9412...ha-karpuz-kesecektik.aspx
türkiye'de olmasını istediğim ama sadece hayalden ibaret olan yol. türk halkı için en azından.
son pişmanlığın fayda etmediğini öğrenmesi gereken yazardır.
az ama öz entry giren yazardır.
allah'ın var olmadığını savunarak belli bir çaba içine giren topluluktur. zira onların düşüncesine göre "tanrı yoktur" derler ama tanrı'nın var olmadığını ispat etmeye çalışırlar. şimdi soruyorum onlara size göre var olmayan bir şeyin neden bu kadar ispatının peşindesiniz?
nickindende anlaşıldığı gibi kahverengi bir teni olan, sanki latin amerika'dan göç etmiş sanıcağınız yazar arkadaşımızdır. ayrıca izcidir efendim kendileri.
festival tam anlamıyla cehenneme dönüştü diyebilirim. bunun birinci sebebi havanın aşırı derecede sıcak olması, ikincisi ise organizasyonun kötü olması. festivale izci gönüllüsü olarak katıldım. keşke katılmasaydım dedim. ayrıca coca cola bu kadar cimride olunmaz diyorum. kendi çalıştırdığı görevlilere bile günde 1 adet kola hakkı tanıyorsunuz. sizi tebrik ediyorum. ha bu arada tuvalet sistemi berbattı. insanlığımdan utandım diyebilirim. açık duş yeri yapmışsınız 10.000 kişinin katıldığı festivale ama 8 kişi aynı anda duş alabiliyor. sanırım sadece bu bile organizasyonun ne denli yetersiz olduğunu gösterebilir.
bunların içinde en etkileyici ve şevklendirici söz, askerlerine sarf ettiği şu sözdür ; "ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum"
siz inanıyor musunuz hz.muhammed'e hakeret eden insanın cezasız kalacağını? onun cezası burada verilmeyeceği içindir bu ayrımcılık belki.
ergen esprilerindendir. özellikle lise çağındaki çocukların ağzından sürekli duymaktayız. liseli sürç-i lisan etti.