bugün
- her yer bok kokuyor arkadaş her yer5
- öküz gibi araba süren öküz5
- cahilin çok bilmişi5
- pazartesi işe gitmek3
- inanç ayrılığı3
- 3 numara saç kirli sakal8
- sabah sporu3
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları14
- kadın gülüşü3
- en iyi türk filmleri3
- laik teyzelerin fenotipi34
- iki barbar yalaka biri laik diğeri şeriatçı2
- minibüs şoförleri2
- geceye bir şiir bırak6
- kahve2
- sözlüğü bırakıyorum ajitasyonu12
- eğitim sistemi sorgulaması2
- ümit dikbayır'ın akp'ye geçmesi2
- recep tayyip erdoğan12
- z kuşağı kitap okuyor mu10
- arkadaşlar kararsız kaldım hangisini alayım18
- yeni parti9
- dem partili yazar7
- akp oyları yüzde 10'un üzerinde10
- mhp akp iyi anahtar bbp ittifakı5
- beşiktaş11
- yavuz ağıralioğlu7
- osuruktan şiirler67
- islam barış dinidir13
- mansur yavaş11
- ekrem imamoğlu8
- kadınların o güzel ciğerleri3
- 23 ağustos 2026 alanyaspor beşiktaş maçı6
- bir insanı hayatının merkezine koymak7
- milliyetçi hareket partisi4
- 2028 cumhurbaşkanlığı seçimleri6
- kalp ritmini hızlandıran şeyler5
- honore de balzac4
- yazarların favori oyun karakteri15
- mhp dem kardeştir ayrım yapan kalleştir4
- davranışlardaki küçük ayrıntıları kafaya takmak5
- selahattin demirtaş4
- dolar isterse 100 olsun41
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı19
- yeni başlayanlar için soruşturma4
- tayyip erdoğan'a oy vermeye karar vermek8
- futbol15
- hukuk okuyan tiplerin biraz ezik olması9
- cumhuriyet halk partisi6
- kitap okumaya geç başlamak4
entry'ler (273)
günümüz dünyasında insan olabilmektir herşey. ermeni olmuş, kürt olmuş veya türk olmuş neyin önemi varki insan olamadıktan sonra.
susturulmaya çalışılan bir nesil yetiştirilme amacı güder. bilinçaltınıza kazarlar bunu. emperyalizme,kapitalizme karşı susan ve sesini çıkarmayan bir öğrenci nesli yetişir.
kendisini çirkin hisseden kız resimleri genelde gül resimleri ve arapça allah yazılı resimlerdir. erkeklerde ise genelde silah ve araba resimleri bulunur. kadınlar kendilerini burada ortaya koymuş.
van depremi ilahi adeletse eğer; adeletinizkim dünya!!!
her tarafı bir cennet köşesi değerini bilene tabi.
yiyemiyecegin s*kin altina yatilmaz, usain bolt'a pandik atip kacilmaz...
çoğu zaman yanınızdakilerin suratına dirsek darbesiyle sonuçlanan eylem. hele ki açamazsanız rezil oldunuz demektir. bence hiç kalkışmamak daha mantıklıdır o işe.
birisi marion bartoli'ye aşık olmuş. durum vahim arkadaşlar.
"la bi kalk la, la bi kalk a.q"
taraf gazetesi ordu komutanlarıyla resmen dalga geçmiştir. türk ordusunun eski komutanlarıyla dalga geçme cesaretini nerede buldukları merak konusudur. gerçi adı üstünde taraf gazetesidir. kimin tarafında olduklarıda açıkca bellidir.
http://www.dipnot.tv/9412...ha-karpuz-kesecektik.aspx
http://www.dipnot.tv/9412...ha-karpuz-kesecektik.aspx
türkiye'de olmasını istediğim ama sadece hayalden ibaret olan yol. türk halkı için en azından.
son pişmanlığın fayda etmediğini öğrenmesi gereken yazardır.
az ama öz entry giren yazardır.
allah'ın var olmadığını savunarak belli bir çaba içine giren topluluktur. zira onların düşüncesine göre "tanrı yoktur" derler ama tanrı'nın var olmadığını ispat etmeye çalışırlar. şimdi soruyorum onlara size göre var olmayan bir şeyin neden bu kadar ispatının peşindesiniz?
nickindende anlaşıldığı gibi kahverengi bir teni olan, sanki latin amerika'dan göç etmiş sanıcağınız yazar arkadaşımızdır. ayrıca izcidir efendim kendileri.
festival tam anlamıyla cehenneme dönüştü diyebilirim. bunun birinci sebebi havanın aşırı derecede sıcak olması, ikincisi ise organizasyonun kötü olması. festivale izci gönüllüsü olarak katıldım. keşke katılmasaydım dedim. ayrıca coca cola bu kadar cimride olunmaz diyorum. kendi çalıştırdığı görevlilere bile günde 1 adet kola hakkı tanıyorsunuz. sizi tebrik ediyorum. ha bu arada tuvalet sistemi berbattı. insanlığımdan utandım diyebilirim. açık duş yeri yapmışsınız 10.000 kişinin katıldığı festivale ama 8 kişi aynı anda duş alabiliyor. sanırım sadece bu bile organizasyonun ne denli yetersiz olduğunu gösterebilir.
bunların içinde en etkileyici ve şevklendirici söz, askerlerine sarf ettiği şu sözdür ; "ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum"
siz inanıyor musunuz hz.muhammed'e hakeret eden insanın cezasız kalacağını? onun cezası burada verilmeyeceği içindir bu ayrımcılık belki.
ergen esprilerindendir. özellikle lise çağındaki çocukların ağzından sürekli duymaktayız. liseli sürç-i lisan etti.