bugün
- from gold from dust13
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi17
- dolar 50 tl de olsa oyum ak parti ye44
- evlenilecek erkek bulmanın gittikçe zorlaşması12
- araba kullanırken uyumak2
- rujlu kadınla öpüşmek6
- sözlük kızı için kavga eden 2 kaslı sözlük erkeği13
- vişneçürüğü tanga giyen sözlük erkeği13
- bu saatte hala uluyamama sebebi3
- çin'e demokrasi gelsin10
- ferhat gündoğdu'nun gözaltına alınması42
- truesuz sözlük8
- sözlüğün götü en güzel yazarı12
- kışın duş alırken üşümemek için öneriler7
- halka filmini izlerken telefonun çalması3
- fiziği güzel sözlük kızları48
- uzun süre ayakkabı içinde kalmış ayak6
- hastalık havası8
- gurbet3
- recep tayyip erdoğan27
- vajinanın iç sıcaklığı10
- anında dolan göz neyin belirtisidir6
- nervio23
- silikon meme gerçeğinin yerini tutar mı sorunsalı14
- silikon memenin patlaması10
- burna tuzlu su çekmek6
- geceleri yapmaktan zevk alınan şeyler5
- gece gece gelen kızarmış patates isteği3
- uykuya dalmak istememek neyin belirtisidir5
- çok makyaj yapan kız vs doğal kız10
- adalet ve kalkınma partisi4
- kopya çekmenin etiği5
- seni terkedeceğim4
- ekrem imamoğlu6
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis18
- gocu19
- samara morgan önünüze çıksa yapacaklarınız2
- dünyanın en berbat psikolojik hastalığı3
- sözlük erkeklerinin kaşar olduğu gerçeği9
- karton toplarken şarampole yuvarlanmak5
- judas'ı dayak yerken görseniz ne yaparsınız10
- iyi dostlar biriktirdim7
- fatma betül sayan kaya59
- arkadaşlar sizce bu çanta nasıl8
- radiohead seven kız3
- seni çok özledim3
- yazarların akşama dair planları9
- bastırılmış üzüntü4
- ak parti kaybedince ak troller ne yapacak12
- sümük fetişi3
entry'ler (273)
günümüz dünyasında insan olabilmektir herşey. ermeni olmuş, kürt olmuş veya türk olmuş neyin önemi varki insan olamadıktan sonra.
susturulmaya çalışılan bir nesil yetiştirilme amacı güder. bilinçaltınıza kazarlar bunu. emperyalizme,kapitalizme karşı susan ve sesini çıkarmayan bir öğrenci nesli yetişir.
kendisini çirkin hisseden kız resimleri genelde gül resimleri ve arapça allah yazılı resimlerdir. erkeklerde ise genelde silah ve araba resimleri bulunur. kadınlar kendilerini burada ortaya koymuş.
van depremi ilahi adeletse eğer; adeletinizkim dünya!!!
her tarafı bir cennet köşesi değerini bilene tabi.
yiyemiyecegin s*kin altina yatilmaz, usain bolt'a pandik atip kacilmaz...
çoğu zaman yanınızdakilerin suratına dirsek darbesiyle sonuçlanan eylem. hele ki açamazsanız rezil oldunuz demektir. bence hiç kalkışmamak daha mantıklıdır o işe.
birisi marion bartoli'ye aşık olmuş. durum vahim arkadaşlar.
"la bi kalk la, la bi kalk a.q"
taraf gazetesi ordu komutanlarıyla resmen dalga geçmiştir. türk ordusunun eski komutanlarıyla dalga geçme cesaretini nerede buldukları merak konusudur. gerçi adı üstünde taraf gazetesidir. kimin tarafında olduklarıda açıkca bellidir.
http://www.dipnot.tv/9412...ha-karpuz-kesecektik.aspx
http://www.dipnot.tv/9412...ha-karpuz-kesecektik.aspx
türkiye'de olmasını istediğim ama sadece hayalden ibaret olan yol. türk halkı için en azından.
son pişmanlığın fayda etmediğini öğrenmesi gereken yazardır.
az ama öz entry giren yazardır.
allah'ın var olmadığını savunarak belli bir çaba içine giren topluluktur. zira onların düşüncesine göre "tanrı yoktur" derler ama tanrı'nın var olmadığını ispat etmeye çalışırlar. şimdi soruyorum onlara size göre var olmayan bir şeyin neden bu kadar ispatının peşindesiniz?
nickindende anlaşıldığı gibi kahverengi bir teni olan, sanki latin amerika'dan göç etmiş sanıcağınız yazar arkadaşımızdır. ayrıca izcidir efendim kendileri.
festival tam anlamıyla cehenneme dönüştü diyebilirim. bunun birinci sebebi havanın aşırı derecede sıcak olması, ikincisi ise organizasyonun kötü olması. festivale izci gönüllüsü olarak katıldım. keşke katılmasaydım dedim. ayrıca coca cola bu kadar cimride olunmaz diyorum. kendi çalıştırdığı görevlilere bile günde 1 adet kola hakkı tanıyorsunuz. sizi tebrik ediyorum. ha bu arada tuvalet sistemi berbattı. insanlığımdan utandım diyebilirim. açık duş yeri yapmışsınız 10.000 kişinin katıldığı festivale ama 8 kişi aynı anda duş alabiliyor. sanırım sadece bu bile organizasyonun ne denli yetersiz olduğunu gösterebilir.
bunların içinde en etkileyici ve şevklendirici söz, askerlerine sarf ettiği şu sözdür ; "ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum"
siz inanıyor musunuz hz.muhammed'e hakeret eden insanın cezasız kalacağını? onun cezası burada verilmeyeceği içindir bu ayrımcılık belki.
ergen esprilerindendir. özellikle lise çağındaki çocukların ağzından sürekli duymaktayız. liseli sürç-i lisan etti.