bugün
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi20
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- gün tabağı diye rulolat veren sözlük kızı9
- mazotun litresi 90 lira14
- 100 bin liraya mezarlık gece bekçisi olmak9
- parti tüzüğü okumak8
- berhan şimşek'in kadına şiddet faili olması9
- üsküdar belediyesi9
- s'i l v'e r m'i s t25
- kahve yemek4
- şizofrenik hikayeler5
- ecevit ekonomisi4
- kemaliklerle ekonomi tartışmak4
- eylülde tatil yapmak7
- herkese terörist diyip sonradan 180 derece dönmek4
- masklavi'nin türkçe öğretmenine selam göndermek2
- türkiye iran savaşı7
- sarı torba10
- mutlu bey birader koştursun ama düşmesin3
- ama yeni parti tüzüğü13
- allah yoksa insanı iyi olmaya zorlayan nedir4
- yeni parti'nin kürtçü olması2
- eğitimde fırsat eşitliği3
- ahmet davutoğlu4
- türkiye iran'a bedel ödetmemize yardımcı oluyor3
- afd'ye oy veren türkler3
- yalancı su böreği10
- pkklıların kürdü türk'e karşı kışkırtmaları4
- kargalar4
- biraderin koşturmaya başlaması2
- yeni türkiye yi bir görselle özetle4
- tanımadığınız birinin sorunlarını önemser misiniz14
- 4 eylül 20262
- kapadokya8
- kıçın yarısı açıkta bikinilerin berbatlığı3
- avanos2
- 20322
- jd vance3
- prednol2
- bu koyden olsam ne olacak21
- arabeski türkiyede küçük hüsamettin bitirdi3
- yaprak dökümü ayşe3
- kadın ve erkek yazar arasında nesil farkı önmli mi4
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı8
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- münafıklık nedir nasıl anlarız2
- 5 eylül 2026 türkiye sırbistan voleybol maçı3
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- tulumba tatlısı6
- ey insan3
msn türkçesinden başka iletişimi olmayan ergenlerin, okuduğu son kitap "cin ali'nin serisi" olan vasat bünyelerin "aforizma çöplüğü" diye bok attığı dizi.
sen anadilinin özlü sözlerini anlamıyorsan dizinin kabahati ne yeğen?
sen anadilinin özlü sözlerini anlamıyorsan dizinin kabahati ne yeğen?
buyrun bu da 32.bölüm 2.fragman
http://www.youtube.com/watch?v=zBiM2Ig-Ysw
http://www.youtube.com/watch?v=zBiM2Ig-Ysw
ters köşelere mert ile devam eden dizi.
o değil de bizim converse'li katil cengizle konuşurken ne içiyordu ince belli bardakta,şeftali suyumsu bişeydi.
ezel'in zekasının bazen devre dışı olduğunu göstermiştir. be adam eyşanın intihar edeceğini anladın da ömer'in mezarına gidebileceğini hiç mi düşünemedin?
fatih-zabıta ekinin bizlere polis diye yutturulduğu dizidir.
ayrıca ezel tabikide cengiz'e gerçekleri anlatmayacaktır. ama fena ayar yedi cengiz'den. tüm ailesi tehlikede.
ayrıca ezel tabikide cengiz'e gerçekleri anlatmayacaktır. ama fena ayar yedi cengiz'den. tüm ailesi tehlikede.
kerpeten ali nin* oyunculukta yine döktürdüğü dizi...
türkiye nin gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri. senaryo bakımından eşine az rastlanır. bunu yapsa yapsa hollwood yapmıştır dedirtebilecek bir dizi. türkiye de dizilere bakışta çıtayı oldukça yükseltmiştir.*
bahar ın dakikada bir yeter dediği dizi...
ulan ulaaaaaaan, kamil'den sonra yapılır mı bu bee. ölmemeli lan bahar. ben ezel'i bir sezon boyunca bahar'ın ölüşünü izlemek için mi izledim laaan!1!
garip dizidir.
ama ben ölsün derken öyle demek istememiştim. an itibariyle yerle bir etmiş dizidir. baharı 5 saniye de harcadırlar be. *
ama ben ölsün derken öyle demek istememiştim. an itibariyle yerle bir etmiş dizidir. baharı 5 saniye de harcadırlar be. *
Yazık oldu lan bahar a demek istediğim dizi.
Bahar'ın durduk yere öldürüldüğü dizidir. Hatuna yazık olduğunu düşünmekteyim.
bahar'ın herşey iyi olacak lafını yediği dizidir. bu laf üzerine oldu mu bu şimdi ya!!
bahar'ı vurdular lan. kahpe bu dünya. böhüüü
bahar'ın hakkı rahmetine kavuştuğu dizi. önümüzde ki sezon çok büyük mevzu var.
kenan yağızının arabada can'la konuşurken yine yeni yeniden döktürdüğü dizi. ''grip olursun gelirim...'' diyerek başladığı dram dağladı yüreğimizi.
ayrıca naçizane dizinin geleceği hakkında tahminde bulunmak isterim. malum dizinin mottosu kendi sitelerinde de yazdıkları gibi; ''ihanet onları ayırdı, intikam birleştirecek.'' cengiz dahil saf değiştirecek de, alayının kenan'a karşı olan mücadelesini mi izleyeceğiz acep diye düşünüyorum, elimde değil.
ayrıca naçizane dizinin geleceği hakkında tahminde bulunmak isterim. malum dizinin mottosu kendi sitelerinde de yazdıkları gibi; ''ihanet onları ayırdı, intikam birleştirecek.'' cengiz dahil saf değiştirecek de, alayının kenan'a karşı olan mücadelesini mi izleyeceğiz acep diye düşünüyorum, elimde değil.
sezon finali olmayan bölümü oynamıştır kanımca, zira bitiminde yine bölüm sonu yazdı. hem kenan gibi bir karakteri göstermeden sezon finali olmaz. adam oynamadan dizinin en önemli karakteri oluverdi.
bir de adamlar hala tefo'yu sistem dışı bırakmanın peşindeler ya kıl oluyorum, biri * diyor ki: işi bitince ipini sal bunun yeğen. öbürü * diyor ki: onun ipi bende değil, o bana gelmedi, ali'ye geldi. noluyor lan? * diyorum size. ne yaptı olum bu adam size.
bir de adamlar hala tefo'yu sistem dışı bırakmanın peşindeler ya kıl oluyorum, biri * diyor ki: işi bitince ipini sal bunun yeğen. öbürü * diyor ki: onun ipi bende değil, o bana gelmedi, ali'ye geldi. noluyor lan? * diyorum size. ne yaptı olum bu adam size.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar