bugün
- aşk acısı çekiyorum sözlük20
- manifest dinleyen erkek9
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- deprem2
- muğla2
- marmaris2
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- gram altın4
- yaz yemekleri5
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi6
- scooter'a 6 kişi binmek5
- nirmal purja2
- taksici muhabbeti5
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- ismet gürbüz mehdi mi mesih mi sorunsalı2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması9
- 7 ağustos 20012
- spiderman mi döver batman mi5
- gocu bay bey birader3
- gammazların çok kötü insanlar olması3
- evlenilmeyecek 4 erkek10
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- can kolukısa4
- petrol4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı3
- elalem ne der4
- stres yönetimi6
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- doğuda yaşayan yazarlar5
- gulmekicinyaratilmis11
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- türkiye5
- yüz yaşından büyük binada yaşamak3
- solcu dövmek2
- stres3
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- david bowie yi tanımayan insan2
- bu saatte bu kadar sıcak mı olur lan2
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı3
- taksim delisi cenk2
- aylık 449 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- tai lung9
- rüşvet5
- 1 50 boyundaki kızın benden kork demesi4
- ekşi mayalı tam buğday ekmeği4
- kuran ı kerim meali6
- fenerbahçe6
(bkz: cuckold)a ilk adımdır. Hayırlı olsuuun.
çok korkutucu bi kelime. insan düşününce daha çok korkuyor. çok saçma lan
evlilik iyidir lâkin her halükârda haniminiz size kan kusturacak, ama yinede iyidir evlenin ulan konuşturmayın adamı *
sorumluluk almaktır.
iki kez kapısından döndüm.fazla yorum yapamayacağım.
Bekar evliye sormuş: evleneyim mi evlenmeyeyim mi?
Evli cevap vermiş: ister evlen ister evlenme nasıl olsa ikisinin sonunda da pişmanlık var.
Evli cevap vermiş: ister evlen ister evlenme nasıl olsa ikisinin sonunda da pişmanlık var.
Pazar günü kendisine katılacağım kurumdur..
Pis insanların sevişmek için yaptığı,temiz insanların ise kendine hayat arkadaşı aradığı için yaptığı bir şey.
Günümüzde oyun edilmiştir.
Günümüzde oyun edilmiştir.
Bir sıkıntı anında kafa kafaya verip çözüm ararsınız. Hasta olunca bir tas çorba, ilgi ve sevgi sizi iyi eder. Herşey maddiyat değildir.
Adam haklı bir yerde. Üzüldüm.
Bir müessese, henüz başa gelmediği için yorum yapılamayan.
Bir müessese, henüz başa gelmediği için yorum yapılamayan.
Kuşkusuz çok yakın zamanda rabbimin inayetiyle gerçekleştireceğimdir. Mevlidli olacak inşaallah. Kafasıkopukus hariç herkesi çağıracağım.
Evliyim. Mutsuzum nokta.
ailelerin de seviştiğinizi kabul etmesi için yapılan boş kağıt imzalama vs yemin verme töreni.
evlilik özgürlüğü kısıtlamaktır ve biz erkekler özgürlüğe düskünuz evlilik planlarım arasında yok (şuan).
Haftaya gireceğim yoldur kendileri, evlilikten sadece erkekler korkmaz arkadaşlar kadınlar da kapana kısılmış gibi hisseder ve bu yolda anladığım en iyi şey ise sizi kapana kısılmış gibi hissettirmeyen birini bulmak. Yolun başında tavsiyelerim bu kadar ilerde ki süreçlerde editlerim.
2020 yılı gerçeklerine ve sosyal düzenine uygun olmayan hede.
doğru insanı bulunca tadından yenmeyecek olandır.
tabi bu doğru insanın ailesinin de düzgün insanlar olması şart.
tabi bu doğru insanın ailesinin de düzgün insanlar olması şart.
Hayatım boyunca kulaklarımın işittiği en ürkütücü şey olabilir.
Hiç yaşamadım..
Dünyanın en çürük kurumudur. Anne, babalarımız, dede, ninelerimiz sürdürmüşse de ekonomik şartlardan katlanmıştır.
Ben 2 kez yaptım. Bunu söylemekten hiç çekinmem. Aslanlar gibi evlendim boşandım. Ohh mis.
Ben mutluydum aslında da noldu bilmiyom sonradan aşk bitti sanırım.
Hiç yapmamışlar için yapılması gereken, benim gibileri için boş ve gereksiz eylem.
Fuckbuddy müessesesi de ciddi bir müessese.
Ben mutluydum aslında da noldu bilmiyom sonradan aşk bitti sanırım.
Hiç yapmamışlar için yapılması gereken, benim gibileri için boş ve gereksiz eylem.
Fuckbuddy müessesesi de ciddi bir müessese.
Aşık olduğu kişi ile evlenebilcek kadar beyinsiz insanlara özendiğim kadar hiçbir şeye özenmiyorum bu hayatta. Harbi diyorum bak mallıkları sayesinde dünyada cenneti yaşıyolar. Bir diğer aklıma getirmek istemediğim ihtimal kendi mallığım. 24 yaşındayım, iyi kötü bi manitacılık sinemalarımız oldu. En son birine fena tutuldum, dedim ben buna nikahı basarım. Ama öyle böyle değil. Ufak tefek pürüzlerin farkındaydım mevzunun en başında da ama öyle bi aşık olduk ki dedim tamam burdan yürür bu iş. Yarrağımı yürür. O zaman evlilik falan aklımın ucundan geçmiyor tabi, ne bileyim bi zaman sonra olayları o şekil değerlendireceğimi. Bilsem baştan hiç bulaşmazdım asjslwmsowlala. Aşık olduğum tipin sorumlulukla alakası yok aynı benim gibi ipsiz sapsız bişiy. işin kötüsü hoşlandığım tipleme bu, genel.
Geçen annem evlenmelik bi çocuk gösterdi. Yani tanıyom çocuğu zaten de aklıma sokmaya çalıştı, yeminle içim bayıldı. Çok başarılı çok beyefendi amk fevkaladenin fevkinde diyecem o derece bi velet. Dedim anne bu bana fazla temiz kirletilmeyi bekleyen bi sayfa gibi bunun aklını alır masumiyetiyle beraber pazara çıkarırım dedim.
Yani özet olarak, evlenmelik tipler bayıyor, it kopukla boşa kürek çektiğimi kabul ettiğimden dolayı da aşk evliliği yapabilceğime olan inancım bitti, dibi kazındı. Böyle hayatın anasını sikeyim kurgusal geleceğime bakın...
Edit: entryi bi daha okucak kadar işsiz olduğum için okudum ve şunu farkettim. Aşk evlililiği yapanlarla aşk ve mantık evliliğini bir arada yapmayı başaranları ayırmayı unutmuşum. Entrynin en başında ettiğim hakaretler aynen devam edip, aşkla mantığı evlilik kurumunda birleştirebilen o muhteşem beyinlere, ne istediğini bilme duygusuna olan hakimiyetlerine saygılarımı sunarım....
Geçen annem evlenmelik bi çocuk gösterdi. Yani tanıyom çocuğu zaten de aklıma sokmaya çalıştı, yeminle içim bayıldı. Çok başarılı çok beyefendi amk fevkaladenin fevkinde diyecem o derece bi velet. Dedim anne bu bana fazla temiz kirletilmeyi bekleyen bi sayfa gibi bunun aklını alır masumiyetiyle beraber pazara çıkarırım dedim.
Yani özet olarak, evlenmelik tipler bayıyor, it kopukla boşa kürek çektiğimi kabul ettiğimden dolayı da aşk evliliği yapabilceğime olan inancım bitti, dibi kazındı. Böyle hayatın anasını sikeyim kurgusal geleceğime bakın...
Edit: entryi bi daha okucak kadar işsiz olduğum için okudum ve şunu farkettim. Aşk evlililiği yapanlarla aşk ve mantık evliliğini bir arada yapmayı başaranları ayırmayı unutmuşum. Entrynin en başında ettiğim hakaretler aynen devam edip, aşkla mantığı evlilik kurumunda birleştirebilen o muhteşem beyinlere, ne istediğini bilme duygusuna olan hakimiyetlerine saygılarımı sunarım....
Iki kez kapisindan dondugum kurum.bu saatten sonra da çok zor.
yapanların çoğu mutlu değil. neden?
Evli olup da mutlu olanı hiç görmedim ve mutlu olmayıp da devam etmeleri tam bir akıl tutulması.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar