bugün
- erdoğan sonrası hükümet34
- her çarşamba 20 lik çıtır için aynı otele gitmek12
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız14
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri9
- kisinin 17 yasina verecegi ogut13
- gulmekicinyaratilmis15
- aykolik'in akbilini doldurmak11
- ekrem imamoğlu74
- kasko fiyatları8
- anın görüntüsü15
- yola saçılan içkileri talan eden izmirliler11
- espressolab22
- aykolik masklavi buluşması8
- galatasaray lı olmanın çok masraflı olması27
- fay hattına kazıp kontrollü kırmak27
- bantla bantla da nereye kadar12
- fay hatlarını çimentoyla doldurursak deprem olmaz11
- gezi parkını yakmak8
- okunan kitabı anlatamamak9
- asya'nın en iyi 100 üniversitesinin 4'ü türkiye de20
- pakistan ve hindistan denze düşse kimi kurtarırsın14
- en uzun bekletilmiş erkek16
- akpli arkadaşınızı banyoda yıkar mısınız8
- ermeni soykırımı için özür dileyelim kampanyası12
- deprem oldu19
- aykolik yetkili olsun kampanyası35
- 4 hak mezhep9
- aşağılık insanlar11
- yolda namaz kılan davarlar16
- sırrı süreyya önder28
- fotokopici bi erkek39
- kendisinden ayrılan kadını rahatsız eden erkek15
- kabataş yalanı17
- 27 nisan 2025 eyüpspor galatasaray maçı29
- aknaz beyaz peynir11
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye20
- erdoğan ikinci atatürk'tür13
- allah ı niçin göremiyoruz14
- papa francis'in serveti9
- kanal istanbul9
- yazarların ölüme en çok yaklaştıkları an16
- zina çoğalınca deprem olur10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak18
- cuma gitmeyen erkeğe kadınların bakışı9
- nervio'nun evleneceği adam16
- köpeğe dokunanlar değdiği kısmı 7 kez yıkamalıdır16

entry'ler (2341)
izsu türkiye'nin en pahalı suyunu satıyor tamam kabul ettik iyi de aylık ödeme planını 2 aya uygulamasına ne demeli?
2 ayda sayaclari okuyarak en az 2 kat ucret aliyor. mahkemeye versem kesinlikle geri alirım. ama niye?
2 ayda sayaclari okuyarak en az 2 kat ucret aliyor. mahkemeye versem kesinlikle geri alirım. ama niye?
iZSU Türkiye'nin en pahalı suyunu satıyor Tamam kabul ettik iyi de aylık ödeme planını 2 aya uygulamasına ne demeli?
2 ayda sayaclari okuyarak en az 2 kat ucret aliyor. Mahkemeye versem kesinlikle geri alirım. Ama niye?
2 ayda sayaclari okuyarak en az 2 kat ucret aliyor. Mahkemeye versem kesinlikle geri alirım. Ama niye?
Titreyen ellerini ceblerine atip da sonuç alamayan fenerbahçe yoneticileri olacak.
Yine gel kurtar derler de ismail gelir mi?
Maalesef gelir.
Maalesef gelir.
Yerli malı yurdun malı sarma. Markasiz.
Diğer şehirlerde de su fiyati boyle yuksek mi?
Elektrik:170
Dogalgaz: 80
Su: 365. (8 ton)
Izmir icin
Ben merak ediyorum Turkiyede oran nedir?
Elektrik:170
Dogalgaz: 80
Su: 365. (8 ton)
Izmir icin
Ben merak ediyorum Turkiyede oran nedir?
Bugun faturama baktim 8 ton 365 TL
iZMiR için diger sehirlerde durum nedir?
iZMiR için diger sehirlerde durum nedir?
Ben artık maç izlemiyorum. Yabancı seyırci getirsinler. Besiktasliydim yabanci antranor getirdiler. Besiktasi biraktim. Simdi de futbol seyretmeyi.... futbolcu yabanci. Antranor yabanci, hakem yabanci,... yoneticileri, seyircileri de yabanci olsun bitsin. Ve hukumet sakin kuluplere yardım yapmasın. Benim gencimin hakem futbolcu olmadigi bir lige devlet niye stad yapsın?
Askerde baştan geçen ilginç olmayan olay da mı var? Askeriyenin mantığı mantıksızlık... Mantığı yok etme askeri sürü haline getirme ve emre kayıtsız şartsız teslimiyeti sağlamaktır. Bu bakımdan da siviller askeriyenin bu mantığını anlamakta zorlanırlar. Sabah sağa taşınan taş, akşam sola taşınır. Böylece emir sorgulanmaz olur.
ilginç olay mı? idare binasında nöbetçiydim. sanırım nöbetçi subayı ve arkadaşları oyun oynuyorlardı. ben dağınık bir şekilde dururken bölük komutanımı karşımda buldum. eliyle sus işareti verdi. Benim silah tutuşumu düzeltti. gitti.
ilginç olay mı? idare binasında nöbetçiydim. sanırım nöbetçi subayı ve arkadaşları oyun oynuyorlardı. ben dağınık bir şekilde dururken bölük komutanımı karşımda buldum. eliyle sus işareti verdi. Benim silah tutuşumu düzeltti. gitti.
Bugün izmir belediyesini asrın projesini uygularken gördüm... Meğer ne büyük haksızlık yapmışız izmir belediyesine... göztepe metro istasyonda asansörler tuvalet olarak kullanılmış... alt geçitler üst geçitler hep pislik yuvası... biz bunlardan hareketle chp izmir belediyesine kızıyorduk..
Bugün gördüm ki büyük bir yatırım ve bütçeyle metro yürüyen merdiven, asansör ... bütün bunlardakı bir seçim dönemindeki kir temizlenmeye çalışılıyor...
Bugün gördüm ki büyük bir yatırım ve bütçeyle metro yürüyen merdiven, asansör ... bütün bunlardakı bir seçim dönemindeki kir temizlenmeye çalışılıyor...
chp kedi kedi olalı bir fare tuttu. Güzel bir başvuru ve iptali gayet güzel gelişmedir. çünkü parayı veren hükümet parayı her ne kadar memur alsa da aslında sendikalara gitmektedir. Sendika ağaları hükümetle pazarlıkta memur maaşları yerine sendika aidatlarının yükselmesi konusunda pazarlık yapabilmektedir.
neden şimdi hiçbir parti siyasi partilere hazine yardımının kesilmesi konusunda anayasa mahkemesine başvurmamaktadır. siyasi partilere hazine yardımı da mantıksız ve devlete oldukça fazla yük olmaktadır. bunun yerine kanunla devlet tvlerinde karşılıklı görüşlerin ifade edecekleri kanunla tespit edilmiş zamanlar ayarlayabilirler. hatta özel televizyonlara da belirli sürelerde oy oranlarına göre konuşma, kendilerini ifade etme hakkı tanınabilir.
neden şimdi hiçbir parti siyasi partilere hazine yardımının kesilmesi konusunda anayasa mahkemesine başvurmamaktadır. siyasi partilere hazine yardımı da mantıksız ve devlete oldukça fazla yük olmaktadır. bunun yerine kanunla devlet tvlerinde karşılıklı görüşlerin ifade edecekleri kanunla tespit edilmiş zamanlar ayarlayabilirler. hatta özel televizyonlara da belirli sürelerde oy oranlarına göre konuşma, kendilerini ifade etme hakkı tanınabilir.
Kısa yazacak kadar zamanı yoktur.
Yahudilerin yahudi olmayan çocukların kanlarını içmek için attıkları, içinde çivi olan fıçı.. Ben bunu bir masal sanıyordum ta ki Gazze'de bir Yahudi askerinin çocuk aradığını paylaştığı videoya ve Amerika'da bulunan sinagogtaki tünel ve iğneli fıçıya kadar.
Sayın Erdoğan değil de Mehmet Şimşek memurları Daha doğrusu memur emeklilerine mahvetti tabloya baktığımız zaman yıllarca çalışıp emekli olan memur kök maaş uydurmasıyla kökünden kesildi ve bunun yansımasını Önümüzdeki seçimde göreceğiz benim gibi kuruluşundan beri AK Parti dışında bir partiye oy vermeyen kişi AK Parti'ye oy vermeyecekse gerisini siz düşünün..
Mazlumun öldürülen çocuk kadının yanında. Filistini.
Senelerdir kola Coca Cola içmiyorum e hiçbir israil malı almıyorum ve bu ömrümün sonuna kadar sürecek.
Terörist olan siyonizmdir �srail devletidir ve ona çanak tutan batıdır işgal altında inim inim inleyen Filistin halkı ve Filistin halkı içerisinde Hamasın terorunden bahsetmek büyük fotoğrafı görmemek olur. Netanyahu Türkiyeyi de içine alan bir işgalden bahsediyor Hala siz onun borusunnı çalmaya çalışıyorsunuz. Öyle ya güzel kızlarını manken kızlarını asker diye gösterip reklam yapmaya çalışıyorlar.
Osmanlı olurdum.
Galiba ilk defa AKP ye oy atmayacağım. Emeklileri perişan etti.
ilk kitap hediye mi ödül mü bilmiyorum. ilk okul üçüncü sınıfta stajyer öğretmenlerin okula sorduğu 5 matematik sorusunu çözmüş ve Kaptan Grandin çocukları Robenson cruoze küçük Prens .... gibi 40 civarında kitabı kazanamamistim. Çünkü 4 sınıfta okuyan ağabeyim benden önce çözmüş kitapları eve götürmüştü bile...