bugün
- mehdi saçmalığı ile kandırılan milyonlar10
- uludağ sözlük hacc organizasyonu4
- damarsız tüysüz manisa yaprağı26
- umreye gidene ve gelene ne denir3
- sözlükte iki gündür dönen erkek memesi muhabbeti8
- 14 ağustos 2026 galatasaray çorum fk maçı5
- mehdi nereye inecek sorunsalı10
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler23
- trt'nin artık tarafsızlığı da umursamaması3
- distopik film önerisi2
- bikbik akıllı olsun akıllı3
- uludağ sözlük evreni7
- chplilerin camileri ahıra çevirmesi19
- sebahattin şirin20
- mansur yavaş'ın iyi parti'ye geçmesi12
- fenerbahçe4
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz6
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği7
- sözlükte marka olmak11
- kedi tekmelemek11
- hikayeyi devam ettir2
- daha 17 dizisi aras vs teoman7
- recep tayyip erdoğan'ın kazanmasının asıl nedeni16
- diamond bosphorus kardeşimin yakışıklı olması6
- amedsporlu olmanın verdiği gurur2
- yastığa sarılarak uyuyan erkek6
- alevi kızların alev alev yanması7
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması34
- tiktokta göğüslerini sergileyen sarışın kız5
- çaycı hüseyin3
- itü kktc2
- amedspor'un erzurumspor'a döşeyeceği boru2
- iremga32
- pkklılara idam gelsin2
- demokrasi ahiret diline uygun değildir4
- kürtçülerin abd sevdası2
- benkimki5
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri8
- üst kattan gelen ah oh sesleri3
- anın görüntüsü31
- sibel can'ın uludağ sözlük nicki7
- sözlük yazarlarının manzaraları7
- filenin sultanları2
- pkklı anaları4
- tarikatsever partiler3
- erzurumspor2
- dönercide kız tavlamak5
- camide rakı içen izmirli kız7
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle11
- ısparta yaprağı3
Günümüzde, evlenenlerin yüzde ellisi boşanmaktadır.
seks yapacağız diye tonlarca borcun altına girip kılıbıklık edilirse bu şeyden soğumak normaldir. ölçülü mevcut, ekonomik şartlara göre davranan, düğün isterim diye ağlayıp zırlamayan biriyle yapılırsa keyifli olacağını düşünüyorum.
Bir şemsiye gibidir.
(bkz: göte giren şemsiye açılmaz)
(bkz: göte giren şemsiye açılmaz)
açıkçası günümüz insan profiline güvenmek çok zor kimin aldatıp aldatmadığı belli değil.
Erkek tamamen cinsel arzularla milyarlarca borcun altına girer.
Kız ise erkeğin bu zaafını kullanarak sığınacak bir liman bulur kendine.
Kız ise erkeğin bu zaafını kullanarak sığınacak bir liman bulur kendine.
Nasipse bu hafta sonunda evlenmiş biri olacağım. Güzel bir şeyse editlerim.
Doğabilecekler bebekler icin sağlıklı bir ortam oluşturmanın temelidir.
Birbirine saygı duymayan, sevmeyen, sabrı olmayan insanların kurmaması gereken birlik.
Bir insanın oturup her hareketini, sözlerini, yaptığı işi yargılayacaksan hiç evlenme daha iyi. iki tarafı da mutsuz edeceksin. Bütün işi tek taraf yapacaksa bu ilişkide sen nerdesin?
Kimse mükemmel değildir, herkesin kusurları var şu hayatta. Kimse kendini mükemmel görüpte başkalarını eleştirme hakkına sahip değildir.
Bir insanın oturup her hareketini, sözlerini, yaptığı işi yargılayacaksan hiç evlenme daha iyi. iki tarafı da mutsuz edeceksin. Bütün işi tek taraf yapacaksa bu ilişkide sen nerdesin?
Kimse mükemmel değildir, herkesin kusurları var şu hayatta. Kimse kendini mükemmel görüpte başkalarını eleştirme hakkına sahip değildir.
Evlilik işte hayatı buldum dediğin anda hayatının elinden kayıp gitmesi demektir.
biscolata erkeği olduğum için evlenmeyi tercih etmiyorum. istesem her gün kız düşürüyorum zaten.
Tek eşliliğe razı iseniz yapılması tavsiye edilen. Zamanla karşınızdakini de bunaltmayın.
korkunç.
hayatı paylaşmak için ne güzel ama amaç sadece damızlık bulmaksa yakında sıkılırsınız.
Kızların, baba evindeki baskıdan kurtulup kapağı attığı,
erkeklerin osbir çekmeyi bırakmasını sağlayan kurum.
(bkz: para çokomel)
erkeklerin osbir çekmeyi bırakmasını sağlayan kurum.
(bkz: para çokomel)
Yasal olmaması gereken durum.
hani henüz üzerine öyle büyük büyük konuşabilecek bir donanıma sahip değilim.
ancak şunu hissediyorum; insanın kendisini bilmeden ya da keşfedilecek bir kendi olduğunu farketmeden "evet" dememesi gereken bir sözmüş gibi evlilik.
yoksa o sözü çok istesende tutamazmışsın gibi..
ancak şunu hissediyorum; insanın kendisini bilmeden ya da keşfedilecek bir kendi olduğunu farketmeden "evet" dememesi gereken bir sözmüş gibi evlilik.
yoksa o sözü çok istesende tutamazmışsın gibi..
Evlilik mutlu son değil, tam aksine Her şeyin asıl başlangıcıdır. Evlenmek, birlikteliği resmiyete dökmek inan işin en kolay kısmı, mühim olan onu sağlıklı bir şekilde, saygıyı sevgiyi kaybetmeden, mutlu kalmayı başararak sürdürebilmek. Saygıyı sevgiden önce yazdım dikkat ettiysen. zaten zaman içinde, kimisi daha erken kimisi uzun yıllar sonunda bunu anlıyor her insan. Allah pişman etmesin, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Bir, iki yıla kadar içinde olmak istediğim kurum.
Çocuk için olabilir. Zaten amacı da bu gibi.
Eğer bakire olmayan bir kadın ile yapılıyorsa asla size ait olacak ve hayatınız boyunca kolay kolay sahiplenemeyeceginiz bir kadınla birlikte oluyorsunuz demektir. Ne kadar severseniz sevin, aşkınız gittiğinde bazı şeyler gözünüze batmaya başlayacak, dayanamayacak ve sonunda ayrılacaksınız.
Aşkı öldüren şey.
ciddi bir müessese değil.
Kızlar için, baba evindeki baskıdan kurtulmaktır.
Deniz simidi olarak Bir erkek bulunur. Birkaç cilve ile abazan yurdum erkeği gırtlağa kadar borca sokulur. Ve kızımız hayatını garanti altına alır.
Erkek için, yıllarca hayalini kurduğu cinselliği doya doya yaşamaktır. işten eve gelip sıcak yemek ile karnını doyurmak ve yatakta karısı ile birlikte günün yorgunluğunu atmaktır.
Yalnız evliliğin 2. Yılından sonra seks denen şey bitiyor. Aynı yatakta yatıyorsun ama dokunmak bile istemiyorsun.
Sosyal medyada çok mutlu olduğunu gösteren fotoğraflar paylaşıp kendini tatmin ediyorsun.
Deniz simidi olarak Bir erkek bulunur. Birkaç cilve ile abazan yurdum erkeği gırtlağa kadar borca sokulur. Ve kızımız hayatını garanti altına alır.
Erkek için, yıllarca hayalini kurduğu cinselliği doya doya yaşamaktır. işten eve gelip sıcak yemek ile karnını doyurmak ve yatakta karısı ile birlikte günün yorgunluğunu atmaktır.
Yalnız evliliğin 2. Yılından sonra seks denen şey bitiyor. Aynı yatakta yatıyorsun ama dokunmak bile istemiyorsun.
Sosyal medyada çok mutlu olduğunu gösteren fotoğraflar paylaşıp kendini tatmin ediyorsun.
seksi bedavaya getirme şekli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar