bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- neden okula gitmek zorundayız2
- herkes yatsın iyi geceler9
- beyaz ekmek yiyen vatan hainleri4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- ölmeyi dilemek2
- en sevilmeyen ev işleri3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- kabataş olayı görüntüleri8
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- oğlum çok güzel lan6
- oğuzhan uğur12
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- slavko vincic15
- velvet13
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- horoz hayası çorbası5
- aklını yitirmek4
- ispanya20
- nervio11
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- bira cips6
- 2026 dünya kupası25
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- tememda kenka nalaka10
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- manyak olmaya karar verdim9
- laptop5
- kadim kültürler4
- ona bir şey söyle9
- manifest grubu3
- aga be şarkılar5
- futbol14
aşktır...
ve mevlana aşk için ''ikinin bir olmasıdır'' der...
üstada saygımız sonsuzdur elbet; yinede genelde bana evlilik 'yarım bir hayatın tam olması' gibi gelir ...
her halükarda 1' e ulaşmaktır evlilik.
ve mevlana aşk için ''ikinin bir olmasıdır'' der...
üstada saygımız sonsuzdur elbet; yinede genelde bana evlilik 'yarım bir hayatın tam olması' gibi gelir ...
her halükarda 1' e ulaşmaktır evlilik.
bir abazan söylemiyle: sınırsız seks
bu ekonomik krizde işsizlikle beraber ortaya çıkan hayal ürünü.
iKi FARKLI RUHUN TEK BEDENDE BULUŞMASIDIR. AŞKIN, SEVGiNiN, SAYGININ, SADAKATiN HARMANLANMASIDIR. ANCAK ARTIK iNSANLAR YAVRULAMAK AMACIYLA YERiNE GETiRiYORLAR HEMDE BUNU BASiT SIRADAN MEDENi KANUNA GÖRE BELiRLENMiŞ SÖZLEŞME GiBi GÖREREL. ESKiDEN EVLiLiKLER ÖYLEMiYDi YA?
SON ZAMANLARDA CiDDi CiDDi DÜŞÜNÜYORUM ACABA BEN NASIL EVLENiRiM DiYE. iNSANLARIN HALLERiNi GÖRDÜKTEN SONRA ENDiŞELERiM GiTTiKÇE ARTMAKTA. TEK TAŞ KARNE iLE SATILMALI, HER TEK TAŞINI, TRiA SINI ALAN KAPIMIZI ÇALMAMALI. YOK YANi BÖYLE BiR ŞEY. NEDEN BENiMLE EVLENMEK iSTiYORSUN SORUSUNUN CEVABI ÇOK GÜZELSiN OLMAMALI.
SON ZAMANLARDA CiDDi CiDDi DÜŞÜNÜYORUM ACABA BEN NASIL EVLENiRiM DiYE. iNSANLARIN HALLERiNi GÖRDÜKTEN SONRA ENDiŞELERiM GiTTiKÇE ARTMAKTA. TEK TAŞ KARNE iLE SATILMALI, HER TEK TAŞINI, TRiA SINI ALAN KAPIMIZI ÇALMAMALI. YOK YANi BÖYLE BiR ŞEY. NEDEN BENiMLE EVLENMEK iSTiYORSUN SORUSUNUN CEVABI ÇOK GÜZELSiN OLMAMALI.
denemeden dünyanın kaç bucak olduğu anlaşılmayandır. deneyenler tavsiye etmemektedir.
* * (bkz: diş macununu ortadan sıkmak) * *
* * (bkz: diş macununu ortadan sıkmak) * *
(bkz: elveda elizabeth)
sevdiğinin yanında uyanmanın verdiği huzuru tatmak için atılan son adım:)
erkek yorgun düştüğü için evlenir, kadın merak duyduğu için.
sevgisiz ortamda; ikiside hayal kırıklığına uğrar.
sevgisiz ortamda; ikiside hayal kırıklığına uğrar.
ciddi bir sorumluluk almak.
aynı yastıkta, göt göte çürümek..
hem gerekli hem gereksiz bir olay.sanki herkes evlenmek zorunda gibi bir anlayış olmasıda çok saçmadır.
dünya üzerinde yaşatılan en büyük gelenek.
düzenli ve yerleşik hayata geçiş.
hayatta en büyük ikinci tecrübedir. birincisi ise çocuk sahibi olmaktır.
imparatorluk'a atılan adımdır.
benim yediğim en büyük lokma.mideme oturmaz umarım.
zaten kötü giden hayatını "daha ne kadar kötü olabilir ki?" düşüncesiyle renkleneceğini sanıp asrın hatasını yaptığını bir kaç sene sonunda farkeden çaresiz insan.
hayatını tapulatmak.
o ana kadar "bekarlık sultanlıktır" tezini benimsemiş olup, hayatını bu yönde sürdüren kişilerin, bir kadınla nikah masasına oturması neticesinde bugüne kadar benimsediği bu düşünce yapısının nekadar gereksiz olduğunu ve aslının olmadığını ortaya koymaya yarayan en büyük hadisedir.
askerden sonra düşündüğüm şey. düzenli hayata geçmek. mutlaka evlenmek isityorum be. kızım olsun yani.
Melih Cevdet'e sormuşlar 'evlilik nedir' diye.Eskiden demiş, kız tarafının ve oğlan tarafının ailesi biraraya gelir, yeni çiftin kuracağı yuva için beraber hazırlık yapılır, beraberce yeni ev düzülürdü. Tabi o zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna 'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evliler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar, bu yüzden artık evlilik 'katlanmaktır' demiş.'
evlilik ekonomi gibidir. istikrar arayışı hiç bitmez.
esra erol'da evlenmek bi başkadır. elektrik olmadan evlenilmez. elektriksiz evlilik, tuzsuz yemeğe benzer. elektriklerinizi kontrol edin genşler.
Can sıkıcı dairlerden birinde, tanımadığımız bir adamın bizi birleştirmek görevine boyun eğmek. (bkz: aylak adam)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar