bugün
- uludağ sözlük zirvesi24
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri8
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- otizmliye cennet garanti mi13
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- anın görüntüsü8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- 80 yaşında olmak9
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması11
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10

entry'ler (518)
asıl kıyametin koptuğu an geçekleşir. kıyamet koptuğunda bir anda herşey yerle bir olur hayat son bulur kısa süreli acı çekilir. fakat o son 1 saatin her anı o kıyameti an ve an yaşayacağın, beyninde kurgulayacağın, ölümün getirdiği korkuyu yaşayacağın, ömür boyu aklını koruduğun halde o bir saat içinde aklını yitirebileceğin yani kısacası asıl kıyameti yaşayacağın andır.
göğüs kıllarının omuzlara taşıp apolet şeklinde duran erkeklerin askılı atlet giymesi ile karşılaştırıldığında oldukça doğal bir olaydır.
eğer yurtta yada bekar evinde kalıyorsa; off yaa negüzel hatunların içindeydik düştük yine sapların içine dercesine " the fuck house" olabilir.
kişilerin yer, mekan ve içinde bulunduğu şartlara göre kendisini apaçık ortaya koyması durumudur.
örneğin;
kadının kendisini kocasına sunmak.
bir fahişenin müşterisine kendisini sunması vb..
örneğin;
kadının kendisini kocasına sunmak.
bir fahişenin müşterisine kendisini sunması vb..
depremle kalkamayan, gözlerini hayata tekrardan son bir bakış atıp son sözlerini dahi söyleme fırsatı bulamayan onca insan akla geldiğinde oldukça şanslı olunan durumdur.
kadınların oturmasının pekte hoş görülşmediği ve oturması tavsiye edilmeyen bir koltuktur.
avukat ordusuyla gerçekleştirilebilecek bir durumdur. bu durum fazlasıyla kendilerinde mevcut olduğu için sanırım oldukça sıradan bir durum haline geliyor.
kimi zaman sanane , kimi zaman ise he he denilmesi olsada en etkilisi hiç cevap vermemek olsa gerek.
dibe vurmanın hayatın sonu olmadığını anlayıp bir an önce kendisini toparlamak ve motive etmek olabilir kanımca.
havada hasret, özlem ve derin bir korku.. ay gökyüzüne küsmüş, yıldızlar öksüz, geceler yalnız ve dipsiz, öyle bir korku ki bu; hava karardığında yeri göğü ışıl ışıl parlatan, eşi benzeri bulunmayan, aydınlığın abidesi olan o şaşalı ay bile perdesini çekmiş usulca, içten içe ağlıyor. nedenmi çünkü çünkü sen yoksun be gülüm sen yoksunnn... ay ışıksız, gündüz güneşsiz ve ben sensiz... (seloojann)
havada hasret, özlem ve derin bir korku.. ay gökyüzüne küsmüş, yıldızlar öksüz, geceler yalnız ve dipsiz, öyle bir korku ki bu; hava karardığında yeri göğü ışıl ışıl parlatan, eşi benzeri bulunmayan, aydınlığın abidesi olan o şaşalı ay bile perdesini çekmiş usulca, içten içe ağlıyor. nedenmi çünkü çünkü sen yoksun be gülüm sen yoksunnn... ay ışıksız, gündüz güneşsiz ve ben sensiz... (seloojann)
israil in başlattığı kampanyadır. kendilerine başarılar dileriz.
panda * .
hemen hemen her erkekte olan bir düşüncedir efenim karşılığını bulamadıkları için bu düşünceden de vazgeçmektedirler.
aşık olamıyorum ne yaptıysam aşık olamıyorum, sorun bendemi karşıma çıkanlardamı bilemiyorum.
allahım sana geliyorum ne zaman durucan bu yağmur * .
daha önceden bu konuda kazık yediği halde hala akıllanmayıp iki güzel söze kanan insandır aynı zamanda.
kanserojen madde içerdiğini, kalitesiz ve arızalı ürünler olduğunu söyleyip, sıkışınca kendini çin malı alırken bulma durumudur. günümüzde oldukça sık karşılaşılan bir durudumdur.
örneğin; çin malı telefonların hem ucuz hemde çok fonksiyonlu özelliğe sahip olmasından dolayı tercih edilme durumu oldukça fazladır.
örneğin; çin malı telefonların hem ucuz hemde çok fonksiyonlu özelliğe sahip olmasından dolayı tercih edilme durumu oldukça fazladır.
sevgilim hayallerimde yaşadığı için daha çok hayal görerek hayyalerimi ve içimdeki sevgiyi büyüttüm...