bugün
- al sözlükteki bütün amlar senin olsun9
- bu daha büyümüyor mu diyen kız5
- gocu30
- askerde starbucks bardağıyla komutana selam vermek4
- yedekte feyk hesap tutmak3
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i15
- fakir ekeği annesi sevsin2
- annenin sizi ayıplaması2
- vanlı kara haydar2
- s'i l v'e r m'i s t35
- yazarların benzedikleri ünlüler5
- çomar sürüsü3
- her gördüğü yeşillikte mangal yakan insan3
- true koş3
- nasıl birisiniz7
- türkçe 25000 kelimeden oluşan kısıtlı bir dildir10
- kız düşürmenin kısa yolu16
- usualsuspect'e uma thurman'ı atıp kaçmak2
- sürekli geçmişe dönmek isteyen insan5
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması14
- mavi kart2
- galatasaray'ın sporting maçı kamp kadrosu2
- kuşburnu marmelatı3
- doğru kişiyle yanlış zamanda karşılaşmak6
- muslettin amca10
- enayimiknatisii34
- faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz2
- al bundy2
- bugünkü halinden memnun olan insan3
- dün fetöcu olanlar bugün bize fetöcü diyor2
- bir anda gelen temizlik perileri2
- lan birak ayak yapmayi2
- her şeyi hatırlayan insan4
- uzungöl2
- modern dünyanın en büyük sorunu2
- kızılcık marmelatı2
- makarna ve kömüre oy satan insan2
- serhat kılıç24
- kadınların o güzel ayak tabanları2
- gelecek seçimlerde akepenin beklentisi2
- tuvalette nasıl görünürdün trendi2
- anın görüntüsü24
- yörük kızı15
- ansızın gelen benim burada ne işim var hissi3
- uludağ sözlük size ne kattı23
- sürekli gelen trollerle uğraşmamız4
- fenerbahçe14
- davar tereyağı4
- bazı insanların sizi değiştirmesi4
- ben bu yazıyı seri eksicime yazdım4
entry'ler (518)
asıl kıyametin koptuğu an geçekleşir. kıyamet koptuğunda bir anda herşey yerle bir olur hayat son bulur kısa süreli acı çekilir. fakat o son 1 saatin her anı o kıyameti an ve an yaşayacağın, beyninde kurgulayacağın, ölümün getirdiği korkuyu yaşayacağın, ömür boyu aklını koruduğun halde o bir saat içinde aklını yitirebileceğin yani kısacası asıl kıyameti yaşayacağın andır.
göğüs kıllarının omuzlara taşıp apolet şeklinde duran erkeklerin askılı atlet giymesi ile karşılaştırıldığında oldukça doğal bir olaydır.
eğer yurtta yada bekar evinde kalıyorsa; off yaa negüzel hatunların içindeydik düştük yine sapların içine dercesine " the fuck house" olabilir.
kişilerin yer, mekan ve içinde bulunduğu şartlara göre kendisini apaçık ortaya koyması durumudur.
örneğin;
kadının kendisini kocasına sunmak.
bir fahişenin müşterisine kendisini sunması vb..
örneğin;
kadının kendisini kocasına sunmak.
bir fahişenin müşterisine kendisini sunması vb..
depremle kalkamayan, gözlerini hayata tekrardan son bir bakış atıp son sözlerini dahi söyleme fırsatı bulamayan onca insan akla geldiğinde oldukça şanslı olunan durumdur.
kadınların oturmasının pekte hoş görülşmediği ve oturması tavsiye edilmeyen bir koltuktur.
avukat ordusuyla gerçekleştirilebilecek bir durumdur. bu durum fazlasıyla kendilerinde mevcut olduğu için sanırım oldukça sıradan bir durum haline geliyor.
kimi zaman sanane , kimi zaman ise he he denilmesi olsada en etkilisi hiç cevap vermemek olsa gerek.
dibe vurmanın hayatın sonu olmadığını anlayıp bir an önce kendisini toparlamak ve motive etmek olabilir kanımca.
havada hasret, özlem ve derin bir korku.. ay gökyüzüne küsmüş, yıldızlar öksüz, geceler yalnız ve dipsiz, öyle bir korku ki bu; hava karardığında yeri göğü ışıl ışıl parlatan, eşi benzeri bulunmayan, aydınlığın abidesi olan o şaşalı ay bile perdesini çekmiş usulca, içten içe ağlıyor. nedenmi çünkü çünkü sen yoksun be gülüm sen yoksunnn... ay ışıksız, gündüz güneşsiz ve ben sensiz... (seloojann)
havada hasret, özlem ve derin bir korku.. ay gökyüzüne küsmüş, yıldızlar öksüz, geceler yalnız ve dipsiz, öyle bir korku ki bu; hava karardığında yeri göğü ışıl ışıl parlatan, eşi benzeri bulunmayan, aydınlığın abidesi olan o şaşalı ay bile perdesini çekmiş usulca, içten içe ağlıyor. nedenmi çünkü çünkü sen yoksun be gülüm sen yoksunnn... ay ışıksız, gündüz güneşsiz ve ben sensiz... (seloojann)
israil in başlattığı kampanyadır. kendilerine başarılar dileriz.
panda * .
hemen hemen her erkekte olan bir düşüncedir efenim karşılığını bulamadıkları için bu düşünceden de vazgeçmektedirler.
aşık olamıyorum ne yaptıysam aşık olamıyorum, sorun bendemi karşıma çıkanlardamı bilemiyorum.
allahım sana geliyorum ne zaman durucan bu yağmur * .
daha önceden bu konuda kazık yediği halde hala akıllanmayıp iki güzel söze kanan insandır aynı zamanda.
kanserojen madde içerdiğini, kalitesiz ve arızalı ürünler olduğunu söyleyip, sıkışınca kendini çin malı alırken bulma durumudur. günümüzde oldukça sık karşılaşılan bir durudumdur.
örneğin; çin malı telefonların hem ucuz hemde çok fonksiyonlu özelliğe sahip olmasından dolayı tercih edilme durumu oldukça fazladır.
örneğin; çin malı telefonların hem ucuz hemde çok fonksiyonlu özelliğe sahip olmasından dolayı tercih edilme durumu oldukça fazladır.
sevgilim hayallerimde yaşadığı için daha çok hayal görerek hayyalerimi ve içimdeki sevgiyi büyüttüm...