bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak5
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- oytunkaran'ı özlemek6
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- yılan hikayesi erkan2
- antipanik8
- o son birayı içmek5
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar2
- kitap okuyan erkek10
- benim liderim özgür özel dir3
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- rastgele diyalog etkileşimi2
- beş büyük kişilik özelliği3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- erkeklerin fetişleri8
- silvermist8
- çok osurmak4
- üniversite okumak5
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
entry'ler (430)
"tek atarım arkamı döner yatarım" diyen adamdır.
biz çocukken 3 şey vardı. isim, şehir, hayvan. şimdi 4 şey var. isim, şehit, hayvan, tron! aldığım güne kadar arkadaşlarımdan belasını duyduğum, aldığım gündem beri her gün benim “allah belanı versin tron” dediğim coin. yeryüzünde bela okumayan zengin Çinli’miz dahil kimse yoktur.
Allah belanı versin tron.
Allah belanı versin tron.
sevinçtendir o. kendini ifade edememenin verdiği duygusal boşalımdır.
Böyle bir şey de varmış. Bugün yaşayarak öğrendim.
Bu nedir arkadaş, bunca yıl, defalarca farklı kadın ve yaşanılan faklı sonuç. Tam doruklarda her şey güzelken bir anda hissedilen bir sıcaklık ve ne olduğunu anlayamama durumu.
tabi biraz araştırdım hatun gidince. Oluyormuş bunlar ben yabancıymışım *
Bu nedir arkadaş, bunca yıl, defalarca farklı kadın ve yaşanılan faklı sonuç. Tam doruklarda her şey güzelken bir anda hissedilen bir sıcaklık ve ne olduğunu anlayamama durumu.
tabi biraz araştırdım hatun gidince. Oluyormuş bunlar ben yabancıymışım *
John Fante serisi.
Baharı bekle Bandini.
Toz'a sor.
Baharı bekle Bandini.
Toz'a sor.
xrp'in mevcut durumundan sonra berbat.
sürekli aldatılıp kandırıldığı içindir.
Günümüze bakınca neden kaldırıldığının daha rahat anlaşılması gerekli.
daha çok paradır.
geri gelmeyecek tek şey, zaman!
Kadındır o kadın ;))
Keyifle içtiğim, kimilerince kız birası denilen içecek. Ulan anlamıyorum, Efes le aradıysa 0,3 lük fark varken neyi tartışıyorsunuz. Efes'in acımsı tadını bana unutturan içecek. Bu kadar!
Birisi yoktan bir ülke yaratmıştır. Ömrünü savaş meydanlarında geçirerek toprak için, bağımsızlık için uğraşmıştır. Ulusalcı olmuştur, emperyalizm denen şeyin varlığını yıllar önce görmüştür. Yıllar önce bile ülkenin yaşayabileceği durumları görmüş ve tek tek satırlarına dökmüştür. Cumhuriyet demiştir, tam bağımsızlık demiştir, istiklal demiştir. Yoktan bir ülkeyi yokluklar içinde, millet ile el birliği yaparak kurmuştur.
Diğeri ise yaratılan o ülkenin tüm dinamiklerini, Cumhuriyet değerlerini, bağımsızlık değerlerini hiçe saymıştır. Yıllarca savaşla, kan ile kazanılan toprakları masa başı oyunları ile, özgürlük, bağımsızlık, ekonomik güç adı altında riske atmıştır. Hala da devam etmektedir, nede olsa gemicikleri onu kurtaracaktır. Yıllar sonra ülkede sen ben biz kaldığımızda burada olacağı bile meçhuldür.
Demokrasi her zaman doğruyu söylemez, yaşadığımız günler ise bunun en büyük kanıtıdır.
Diğeri ise yaratılan o ülkenin tüm dinamiklerini, Cumhuriyet değerlerini, bağımsızlık değerlerini hiçe saymıştır. Yıllarca savaşla, kan ile kazanılan toprakları masa başı oyunları ile, özgürlük, bağımsızlık, ekonomik güç adı altında riske atmıştır. Hala da devam etmektedir, nede olsa gemicikleri onu kurtaracaktır. Yıllar sonra ülkede sen ben biz kaldığımızda burada olacağı bile meçhuldür.
Demokrasi her zaman doğruyu söylemez, yaşadığımız günler ise bunun en büyük kanıtıdır.
Kimlere kaldın, nasıl düşüncelere teslim oldun sen ey sözlük dedirten iğrenÇ entry. Bu ne arkadas bel altı, her türlü Çarpık düşünce, bilimum ağza alınmayacak söz sözcük birikimi, cümleden yoksun anlamdan uzak, edep sınırlarını asan kelimeler serbestce yazılabilir olmuş sözlüğüme. Tam anlamı ile yeter artık dedirten entry.
takip edilesi yazar. evet *
gidin mutlaka oranın kültürünü de bir tatmak gerekli ama fazla derine dalmayın çıkamazsınız, çıkarmazlar.
kapışalım diyeceğim oyundur.