bugün

/132
' orada;beni düşünüyorsun;hissettim bunu bir şiddetli rüzgar gibi;aşarak tepeleri; geçerek boğazları;ulaştı buraya; geldi dokundu bana ;düşünmen beni.'
dizelerini hatırlatan zat-ı muhterem.
son 2 gündür hakkında entry girilmeyince unutuldu sandığım..
yenilerin önünü açar.
doğum gününde mesaj atılmalı mı atılmamalı mı sorularına cevap bulamadığımdır.
eski sevgiliden dost eski kaşardan tost olmaz demiş atalarımız, o yüzden biten bitmiştir, bunun eskisi olmaz.
flopta yakalanan kent gibidir eski sevgili, güçlü hisettirir sana kendini ta ki turn ve river`da renk ile sikilene kadar.. hayatınıza renk(!) katar..
sözleşmesi bittikten sonra takımdan ayrılıp 2. lige giden futbolcu gibidir eski sevgili, takip edersin ama asla sevmezsin eskisi gibi.
altı delik ayakkabı gibidir, giymezsin ama atmaya da kıyamazsın, en olmadı bir fakire verirsin.
altı kesilmiş 2.5 lt pet şişenin altında ezilip kalan hayallerden yarım yamalak sesini duyuran şıracıdır eski sevgili.
en boktan yarışma programlarına katıldıktan sonra söylenen " önemli olan katılmaktı " sözü kadar sahtedir eski sevgili.
kupa papazı ile kupa bacağı arasına sıkışan karo kız gibidir eski sevgili, seni yanlıltır.. " batarsın "
Sürekli olarak kendini yenileme yetisi olandır. Abazanlık dönemlerinde özellikle.
ruhsatsız silah gibidir eski sevgili, hep aklındadır ama hiç bir zaman kullanamazsın.
su bardağında içilen efes extra gibidir, elini sürmek istemezsin ama giderek içinde yer edinir.
en sondan bir önce olanın daha çok anıldığı, değeri daha çok anlaşılan eski sevgilidir.

kişisel edit not: ha sevgili olursa, en son olan mantıken bir önceye kayıyor. ama yine de o yeri almayacak. bu bağlamda üstteki tanım subjektif oluyor. merhaba moderatör.
Yıllar geçtikçe anlamsızlaşan insanlar yığını. Üst üste yığılırlar, üst üste yığılırlar (yanlış anlaşılmasın bir Charlie harper değiliz, olmamayı bırak yakınından geçemeyiz) geri dönüp baktığında ise çok garip lan hiçbir şey hissetmezsin. Ne garibi çok güzel oğlum, özgürsün, önüne gelen hatunu onlarla veya birkaçıyla karşılaştırmazsın, takılırsın, geçersin, yaş 30 a gün be gün yaklaşırken Eski sevgililerin yaşı büyür kimisi evde kalır, kimisi apar topar koca bulur, kimisi işsizlikten koca bulur vs vs senin takıldığın hatunların yaşı sabittir, kafan rahattır, en fazla arada bir hasta olursun, ulan keşke şimdi seviyeli bir ilişkim olsa da Kustuğum yeri gecenin bir vaktinde hasta hasta temizlemeye uğraşmasam diye yakınırsın o kadar.

Valla güzel iş, ama 30 u geçince ne olacak merak ediyorum. şimdilik birkaç yılım daha var.
eskinin sevgilisi şimdinin ne onunla ne onsuz denilen şahsiyeti.
eski sevgililer unutulduktan sonra 2'ye ayrılır: unuttuğumuza şaşırdıklarımız ve çıktığımıza şaşırdıklarımız.
bazen hiç dönmeyecek olandır.
Önceleri çiçek isimleriyle anılıp hayvan isimleriyle bitirilen mübarek kişidir.
Düşünmek gereksiz ve rahatsız edicidir. Adı üstünde eskidir bırakın orda kalsın kurcalamaya gerek yok.
"ben seni 4 sene zaten hiç sevmedim ki" dedi...

yanlış başlığa yazıyorum sanırım.
her anıldığında yürekte azda olsa sızı bırakan kiş.
karaktersizdir.
düşünüyorum da, neyse siktir et dimi. şimdi başkasının koynunda uyuyor. düşünmeye gerek yok bu akla gelince.
© copyright 2005 - 2026