bugün

/22
(bkz: frank Lucas)
Sozlukte bol bulunur. Fl gibi... swh.
Bende ruhumu satarım ona.
Kadının orospusundan daha fenadır.
orospu, seks emekçisidir. karaktersiz erkeği orospuya benzetmek seks emekçisine doğrudan hakeret sayılır.
sex emekçiliği diye bir şey yoktur, kendini satarak orospuluk yapan vardır.
dedenin güzellemeleri orospuya saygı duymayı sağlamaz!
orospuluk yapan kadın tövbe etse düzelir ama, erkeğin orospusu iflah olmaz. hakkı sürekli dayaktır!
Umarsızca sevdiğimdir. Böyle ağzı çok iyi laf yapsın, yumuşak yüzlü olsun, götü başı ayrı oynasın.
Kadının orospusu insana şehvet verir
Erkeğin orospusu insana dehşet verir.
Erkeğin kaşarı da denilebilir.
Bu dünyada en tehlikeli mahlukat odur. Yemin ediyorum kadının o*spusu onun yanında melek gibi kalır. Sanırım hepiniz erkeğin o*spusu nasıl olur biliyorsunuz. Hadi eyvallah..
efendimmmmmm aşkımmmmmmmmmm
Adnan Menderes'tir.
Hem siyasi hayatında.
Hemde özel hayatında.
her şartta madik atması sürpriz olmayan, tehlikeli, güvensiz ve çıkarcı modeldir.
gaşmerrrr.
Oglum sen dil ırıspısısın. Kabul et. Ehejslskskwl.

Evet
Gururla taşıdığım titrim.
ya toptur ya da jigolodur.
Etek giyip dibini vurdurursa orospu erkek olur. Kih Kih Kih
Bence bunu alınmayalım üstümüze sıkıntı yaşarız arkadaşlar.
--spoiler--
38 yaşında sıfır zina ile bugünlere geldim
--spoiler--

senin Allahına kurban. bunun nasıl bir başarı olduğunu herkes anlayamaz. bravo aleyk diyorum.
--spoiler--

senin allahına kurban. bunun nasıl bir başarı olduğunu herkes anlayamaz. bravo aleyk diyorum.

--spoiler--

Adam evli ya ondan. Karısından korkuyu karısından. Bekar olsaydı durumu değişirdi. Kih Kih Kih
--spoiler--
adam evli ya ondan.
--spoiler--

o zaman daha büyük bir başarı. çünkü bu piyasanın en hızlıları evlilerdir. şu zamanda aldatmadan sabredebilmek cidden büyük bir meziyet.
inanın bu tabirde bahsedilen erkeğin yatıp kalkması, kaç kişiyle yatıp kalktığı da değil… erkeğin biraz adamlık taşıması. Neyse sabah sabah Seda Sayan olmayalımssjjsjs.
çayı sigarası bile içilmez, oturulmaz.
kırk fahişeden daha kötüdür.
ortamda tutulmaz.
denize git üzerinden 41 dalga geçsin. her dalgada besmele çek. ya da hamama git üzerine 41 tas su dök. yine her tasda besmele çek. biz buna kırklanma diyoruz. bu usulle kaç tane oros. kurtuldu.
Tehlikelidir.
© copyright 2005 - 2026