bugün

kocaeli kümede kalsın zirvesine katılan ve iyi de eden yazardır. ortama çabuk uyum sağlamıştır. hani sadece 5 yazardan oluşan bir zirvede diğer 4 yazar birbirlerini daha önceden tanıyorlarsa ve bir de araları da iyiyse o ortama girebilmek meziyet işidir. işte kendisi bu ortama girebilmiştir.
(bkz: #5127182) vay ibne.
yeni buton gelicekse bu adamın ismine gelmelidir. iyi eh işte ve enderun sevgiler
(bkz: amin)

dost yazar.
poser moser ama, masum torrent adamcığıdır kendisi.**
kendisi, uludağ sözlük' ün nurullah ataç' ıdır... bilirsiniz nurullah ataç, iyi bir eleştirmen, iyi bir gözlemcidir. fakat, son zamanlardaki u dönüşlerini gördükçe enderun sevgiler' in, hafızamdaki nurullah ataç imajı yerle bir oldu. bu sebepten, artık bu saatten sonra kendisine '' nurullah topaç '' diyeceğim. canımsın...
arap milliyetçisi değil faşistlik düşmanı yazardır. sözlüğümüzün medar-ı iftiharıdır. *
(#5233063) dağıtmış, parçalamış amiyane tabiriyle "ortalığın mna gomuş" yazardır.
farklı düşünceleri savunmakla yobazlığı birbirine karıştırmış olan yazardır.
gereksiz yere polemik yaratan yazarlardan. kendini bilir, zaten ilim de budur.
hakkında 632 entry girilmesi enteresan. troll desen ömrü bellidir. bu derce dımdızlak, belli eksende iki üç cümle kurabilmek haricinde olayı olmayan bir adam ancak bu tip bir sözlükte bu kadar uzun-ara popüler olurdu herhalde. kısa ara yirmi-yirmibeş entrysini okudum, yazık dedim. sevene de yazık dedim.

akıl dediğin kıvrak olmalı. hakkındaki altı yüz yorum müridliğinle alakalıysa kaç git buralardan be enderun. bastığın tuş sayısına yazıktır.
alengirli, uzun, noktalama işareti olmayan cümleleri sevmeyen yazar. söyleyeceğini kıvırmaz, kol gibi söyler, alamayanlar, yan gelenler nickaltında saldırırlar. öyle bir adamdır.
savunduğu fikirleri, oy ve karma tasası olmadan dile getiren yazardır. adam sizin inançsızlığınıza karışmaz, siz de onun inancına karışmayın yeter!
''enderun uu uuuu uuuuu kalbim seni ignor etti beybii''

yüce insan grand ekinoks'un hatrı için daha falza üzerine varmadığım yazardır. emir büyük yerden.
fikirlerimiz çok ama çok zıt olsa da sözlüğün demokratik ahenginde bir renktir.
ısrarlarına dayanamayıp sözlüğe teşrif ettiğim profesyonel sözlük yazarı.

not: hoşbulduk*
sinema için nuri bilge ceylan neyse, yazar için de enderun sevgiler o'dur.
futbol için sabri sarıoğlu neyse, yazar için de enderun sevgiler odur.
öğrenci için makarna neyse, yazar içinde enderun sevgiler o'dur.
viski için jack daniels neyse, yazar içinde enderun graaghh estafurullah..
edebiyat için charles bukowski neyse, yazar için de enderun sevgiler o'dur.
hurriyet gazetesi için ayşe arman neyse, yazar içinde enderun o dur.
insan için sevgi neyse yazar için enderun sevgiler odur.
yılmaz için cevat ağası neyse, yazar içinde enderun sevgiler o'dur.
senin için ben neysem, benim için de enderun sevgiler odur. *