bugün
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- tekerlek toplayan cocuk14
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka7
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması7
- kız troller6
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- çöp yanına torbada bırakılan kitaplar2
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- kedi yada köpeği olmayan kadın4
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum15
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- yazarların anlık durumları9
- çocuklar niye sünnet edilir7
- avokado yiyen insan8
- uykudan ağlayarak uyanmak4
- mafya kızı olma isteği6
- kedilerin yedigi ilginc seyler16
- kız kankanızı banyoda yıkar mısınız3
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- boğaz ağrısı7
- kaslı ve yakışıklı mahalle bakkalı5
- feminen erkek davranışları6
- eurovision song contest asia4
- tayt vs mini etek5
- hayatını renklendirmek isteyenlere tavsiyeler6
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- mersin de yolsuzluk soruşturmasında döviz ve altın2
- bol sucuklu tereyağlı çift yumurta6
- özel sektör de çalışmak11
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- yazarlara sözlükten gelen son mesaj6
- uludağ sözlük görükle ofisi3
- feminizm2
- şeker hastalığı9
- galatasaray büyüklüğü14
- gece gece 600 e yakın online insanın yaptıkları3
- kalabalığı seviyor musunuz5
- kova ve oğlak burçlarını sözlükten atmak7
- 3 ekim 2026 hırvatistan ingiltere maçı7
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- pontiac firebird2
- arkadaşlar bakar mısınız14
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- sözlükdaşlarım beni seviyor musunuz4
- venüs retrosu4
sözlüğü yanlış ve niteliksiz karakterlerle dolduran gereksiz bir veri tabanı şişiricisi.
harc-ı alem ve donanımsız. ateş olsa yakmaz.
harc-ı alem ve donanımsız. ateş olsa yakmaz.
kendisine en derun sevgilerimi yolladığım yazar.
%40 falan oy alınca biti kanlanan kesimin eli internet tutanlarından.
dikkat çekmek için son hareketi taşaklarını pergel şeklinde açıp havada yarasa gibi asılı kalmak olmasından korktuğum yazar.
(bkz: case closed)
(bkz: case closed)
'meyve veren ağaç taşlanır' atasözümüzden yola çıkarak kendisine olan tepkilere şaşırmadığım yazar.
(bkz: Vurmayın artık adam öldü)
Dinci yazardır,bize*ayar verdiğini sanıp ayarın babasını yemiştir.
edit:Eksile eksile artık takmıyorum çöpteki kondom kadar değeriniz var.
Dinci yazardır,bize*ayar verdiğini sanıp ayarın babasını yemiştir.
edit:Eksile eksile artık takmıyorum çöpteki kondom kadar değeriniz var.
bu da silik. noluyor lan.
kaliteli yazar.
çıldırtıcı bir durum yaratan nickin sahibi yazar. nedense bu nick günün belli saatlerinde aklıma gelir, saatler boyunca beynimde birisi ara ara bu nicki söyler durur.. offf..
sözlüğün kaliteli yazarlarından biri. duyduk ki silik olmuş. ne sebeple silindi ya da kendi mi hesabını sildirdi bilemiyorum ama her türlü sözlüğün aleyhine sonuçlanmış olaydır. sözlük sürekli altıncı nesil alımı yapmak yerine biraz da bünyesindeki kaliteli yazarları kaybetmemeye çalışsa daha iyi olacak.
terk-i diyar eylemiş yazar. bekle geliyorum anacığım. *
eski günlerin hatrına bişiler yazmasam eksik olur diye düşünmekteyim, o yüzden yazıcam. oysa buraya budur işte entrylerimden birine bakmaya girmiştim, şöyle dolanayım derken önce bu rumuza baktım. ve silik. kaç hafta oluyo bana ekşiden mesaj atalı? anca uluya girince anımsadım rumuzu. gerçekten ihtiyarlıyorum sanırım.
iyi yapmışsın be enderun. zaten değmiyo burda çıldırmana. benim gibi, bir süre sonra sen de sıkılacaktın. yine çok iyi dayandın. attılar geldin, attılar geldin, belki hala burdasın ama en azından bu rumuzda ve bu etiketlerle değil. hayat kısa, değmiyor kızlara ve oğlanlara. salla gitsin. memleket kurtarmak bize kalmadı, kalmayacak da bu kafayla. pc başında tırnak yiyip diş sıkmakla hiçbişi düzelmiyo, sen kafayı yediğinle kalıyosun. ben sevindim silinmene, senin adına.
irtibatı kendi isteğimle keseli çok oldu. belki geç kalmış bi cümle ama, yine de yazmalıyım.
yolun açık olsun.
pardon, bi de tanım lazım değil mi? silinmiş yobaz yazar. oley.
edit: yine bissürü eksi yemişim. hey gidi günler hey.
iyi yapmışsın be enderun. zaten değmiyo burda çıldırmana. benim gibi, bir süre sonra sen de sıkılacaktın. yine çok iyi dayandın. attılar geldin, attılar geldin, belki hala burdasın ama en azından bu rumuzda ve bu etiketlerle değil. hayat kısa, değmiyor kızlara ve oğlanlara. salla gitsin. memleket kurtarmak bize kalmadı, kalmayacak da bu kafayla. pc başında tırnak yiyip diş sıkmakla hiçbişi düzelmiyo, sen kafayı yediğinle kalıyosun. ben sevindim silinmene, senin adına.
irtibatı kendi isteğimle keseli çok oldu. belki geç kalmış bi cümle ama, yine de yazmalıyım.
yolun açık olsun.
pardon, bi de tanım lazım değil mi? silinmiş yobaz yazar. oley.
edit: yine bissürü eksi yemişim. hey gidi günler hey.
bir adaşım varmış yeni haberim oldu.
(bkz: niye sildiniz uleyn)
(bkz: niye sildiniz uleyn)
arada bir de olsa geldiğim şu sanal platformda gerçek olanlardandı.. oysa buraya gelmeme vesile idi.. evet ihmalkar yapımla ben tembellik ettim yazmakta lakin bu demek değildi ki okumuyorum.. kendini mi intihar etti yoksam öldürdüler mi diye araştırmalardayım şimdi.. neredesun uşağum ha ? tamam sol frame hızlı aksın bırak, ben de sabredip yazarım hem..* ii haberlerini beklediğimizdir..
beşinci nesil silik.
(bkz: özlüyoruz reyiz)
çoğu konuda fikir çatışması yaşadım kendisiyle, ama birgün olmadığını farkettim meğer silinmiş. yokluğunu farkettiren yazar, keşke buralarda olsa tekrar..
sozluk un eski dindar-kurt kanadini basini ceken bir yazardi.
sözlüğün eski "dinci", "kürtçü"lerin başını çeken bir yazardı. "Dindar" ile "dinci"nin, "Kürt" ile "Kürtçü"nün ayrımı çok belirgin olmakla beraber bunları birmiş gibi göstermek dine de, dindarlara da; ülkede yaşayan aklı başında kürtlere de büyük zarar verir.
Gündemdeki Haberler