bugün
- 5 eylül 2026 fenerbahçe beşiktaş maçı40
- yarın kpssye girecek yazarlar10
- iş kazasında ölen işçiye tali kusur3
- kumral erkek3
- ölüm9
- enayimiknatisii36
- dansöz izleme keyfi12
- reis2
- aziz yıldırım12
- sözlük yazarlarının salatalıkları21
- flört uygulaması eşleşme algoritması2
- insan olmaya ceyrek kala26
- hangi renksiniz17
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı13
- serhat kılıç13
- amerikada hasidik yahudi avı başlaması8
- güneş kremimi yenilemem lazım diyen erkek12
- açık oylayan yazar ne demek istiyor13
- 05 09 2026 silvermist'e ciğer ısmarlamam14
- ne yazarsanız yazın anında gerçeğe dönüşseydi8
- ismail kartal9
- ölümün delilinin olmadığı gerçeği4
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu21
- online listesinden manita beğenmek7
- özledim mesajına verilecek cevaplar13
- kerem aktürkoğlu8
- fusya semsiyeli yabanci8
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı32
- gocu50
- saraca finch house2
- tai lung42
- uzak durulası insan modelleri5
- sözlükteki şer çetesi12
- kendin hakkında gereksiz bir bilgi bırak6
- yeğen4
- geceye bir söz bırak8
- bik bik dondurma yapsın da görelim6
- geleneksel ciğer ısrmarlama şenlikleri9
- sözlükte herkesin avcı olması12
- sözlükteki zorbalar12
- öylesine bir şeyler yaz3
- anın görüntüsü24
- s'i l v'e r m'i s t29
- evde dondurma yapmak5
- sözlükteki fenerbahçeliler6
- flat white4
- 5 eylül 2026 köprülerin özelleştirilmesi13
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi28
- sürekli ilgi bekleyen erkek9
- milan skriniar5
bu kadar bilgisiz olup bu kadar çok ben bilirimcilik taslayabilme kapasitesine sahip yazar.
yani gerçekten yazdığı yazıların bir çoğu kaynaksız, hiç bir ilim'e uymayan deli saçması şeyler. Ama bakıyoruz bu kişiye inanan ve onun söylediklerini ciddiye alan öyle bir güruh var ki bu adamı tutup en beğenilenler listesine sokuyorlar. gerçekten yazık.
Kendisinin takke ve cüppeyle entry girdiği gibi bir izlenime kapılıyorum her defasında. Şekilci,bağnaz, anlamak için değil ezberlemek için okuyan bir tip bence, çünkü anlamak için birşeyler okuyan ve bunu akıl süzgecinden geçiren hiç kimse bu kişinin yazdığı gibi entryler yazmaz.
ayrıca mahlasına ilk gördüğüm günden beri gıcık oluyorum. neden bilmiyorum. sevgi bu adamın mahlasında bulunmaması gereken bir kelime çünkü her entrysinde insanların içine nefret tohumları ekiyor.
midemi bulandıran bir mahlası var.
son olarak biliyorsan konus adam desinler bilmiyorsan sus bisey sansinlar.
Edit; Gizli bakınız içindeki cümle bir hakaret değil bir ata sözüdür. Atalarımızın sözünü hakaret saymazsınız umarım.* *
yani gerçekten yazdığı yazıların bir çoğu kaynaksız, hiç bir ilim'e uymayan deli saçması şeyler. Ama bakıyoruz bu kişiye inanan ve onun söylediklerini ciddiye alan öyle bir güruh var ki bu adamı tutup en beğenilenler listesine sokuyorlar. gerçekten yazık.
Kendisinin takke ve cüppeyle entry girdiği gibi bir izlenime kapılıyorum her defasında. Şekilci,bağnaz, anlamak için değil ezberlemek için okuyan bir tip bence, çünkü anlamak için birşeyler okuyan ve bunu akıl süzgecinden geçiren hiç kimse bu kişinin yazdığı gibi entryler yazmaz.
ayrıca mahlasına ilk gördüğüm günden beri gıcık oluyorum. neden bilmiyorum. sevgi bu adamın mahlasında bulunmaması gereken bir kelime çünkü her entrysinde insanların içine nefret tohumları ekiyor.
midemi bulandıran bir mahlası var.
son olarak biliyorsan konus adam desinler bilmiyorsan sus bisey sansinlar.
Edit; Gizli bakınız içindeki cümle bir hakaret değil bir ata sözüdür. Atalarımızın sözünü hakaret saymazsınız umarım.* *
siyaset ve tarih konularındaki vb. konulardaki entryleri bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmak eylemine post modern bir boyut kazandıran, en hafif tabiriyle aşırı şaçmalayan yazar kişisi.
(bkz: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz)*
(#4590860)*
(#4600939)
(#4601760)
söz meclisten dışarı ama:
(bkz: çok konuşan çok hata yapar)
(bkz: bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunmaz)*
(#4590860)*
(#4600939)
(#4601760)
söz meclisten dışarı ama:
(bkz: çok konuşan çok hata yapar)
1. enderun sevgiler/#4591707 murteci
2. enderun sevgiler/#4591521 grand ekinoks
10.enderun sevgiler/#4593953 zivallione
12.enderun sevgiler/#4594040 sultanfirardasenneredesin
15.enderun sevgiler/#4593843 carriye roxalina
bu be$ ki$inin ortak noktası güzide yazar. sayesinde istatistiklere girebiliyoruz.**
2. enderun sevgiler/#4591521 grand ekinoks
10.enderun sevgiler/#4593953 zivallione
12.enderun sevgiler/#4594040 sultanfirardasenneredesin
15.enderun sevgiler/#4593843 carriye roxalina
bu be$ ki$inin ortak noktası güzide yazar. sayesinde istatistiklere girebiliyoruz.**
#4601039 entrysiyle demokrasi-seçilen-seçen arasında düz mantık bağlantılar kuranlara cevabı "eklemlemiş" kişidir.
ayarmatör.
başbakan olsan ya la sen. yakışır. *
başbakan olsan ya la sen. yakışır. *
seri artı oy vermeye meylettiren, bazı entrylerinin bir değil bin artıyı hak ettiği yazar.
edit: sevmeyeni sahiden çokmuş. hazmedemeyen herkese el sallıyor opucuklerımı yolluyorum ama cok calsmaları lazım. hedefim * 10 eksi.
edit: sevmeyeni sahiden çokmuş. hazmedemeyen herkese el sallıyor opucuklerımı yolluyorum ama cok calsmaları lazım. hedefim * 10 eksi.
5. nesil caylak.
15 gün boyunca eksikliği hissedilecek olan yazar kardeşim. ekşi sözlükten transfer teklifi aldığı söyleniyor.
belli periyotlarla çaylak yapılmasının sebebi, fikirlerine tahammül edemediği kişilere hakaret etmeden yazamıyor oluşudur.
şakşak yapan kanka yazarların da gazıyla, ayar vermek adı altında sözlükte hakaret, küfür gırla gidiyor. moderasyon artık el atmış duruma. herkes ona göre yazacak, formata uyacak. o kadar.
şakşak yapan kanka yazarların da gazıyla, ayar vermek adı altında sözlükte hakaret, küfür gırla gidiyor. moderasyon artık el atmış duruma. herkes ona göre yazacak, formata uyacak. o kadar.
tamamen zıt görüşlerde olsak da, gözlemlediğim kadarıyla görüşlerini belirtirken bi çok kankasına göre daha saygılı ve yumuşak bir üslup kullananan yazardı. tabi çaylak edilmesinin özel bir nedeni var mıdır bilemiyorum.
çaylak yapılması, moderasyonun yazarları siyasi görüşlerine göre çaylak yapmayı alışkanlık haline getirdiğinin kanıtıdır.
(bkz: miberal)
ilk günden beri mahlasına gıcık olduğum yazar. bokum gibi bişi. sevmiom işte banane banane.
edi: senin yüzünden karmam düştü gene lan!
edi: senin yüzünden karmam düştü gene lan!
mahlasına, kendisine her birşeyine gıcık olduğum yazar, zaten yazdıklarını da anlamıyorum, anlıyorsam zenci olayım.
uzun aradan sonra tekrar burda yazmaya ba$larken kendisinin çaylak olmasını ayıplıyorum. *
onurlu insan.
nurlu insan.
urlu insan dememi bekleme, allah korusun. *
turlu insan.
pek kurlu biri.*
gururlu insan.
zorlu insan.
kurlu insan.
seniyy hinzir seniyy.
seniyy hinzir seniyy.
seveni bol insan. bok atanları çok insan.
şuurlu insan. dağılın lan!*
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar