bugün
- kin tutmayı beceremeyen insan6
- ciddi ciddi voleybol maçı izleyen insan olması9
- tai lung39
- en sevdiğiniz sözlük yazarı9
- yalnız ölmek4
- sözlükte psikolojik delilerin olması10
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı18
- claudian clouds22
- namazlarınızın yaradan için hiçbir kıymeti yok11
- kadını kurtarmak isterken bıçaklanan'u y4
- en sevmediğin insan tipleri3
- islam'ın hak dini olması6
- bu koyden olsam ne olacak ve sarı şeker12
- askerliğin gençler için faydalı olması3
- uludağ sözlük benim için ancak mezarda biter5
- bir sonsuzluk ifadesi olarak antipanik depresyonu3
- yalnızlık edebiyatı2
- namazın amacı6
- uludağ itiraf10
- bizim cacıklar2
- ikinci defa askere gitmek4
- askerde ahmet kaya dinleyen tip3
- sözlüğün en hamarat yazarı8
- filenin sultanlarının avrupa şampiyonu olması6
- entrylerimin hala beğenilmesi2
- hoşlanılan kıza atılan mesajın sevgiliye gitmesi3
- friedrich hegel la bi cay icek12
- bir viski doldurup kızların final maçını izlemek12
- melissa vargas7
- demokrasinin meşruiyet sorunu5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı18
- düşün ki o bunu okuyor10
- sözlük whatsapp grupları13
- özbek kadınlar14
- türkiye ermenileri ve azerbaycan türkleri2
- iğrenme eşiği olmayan erkek9
- islak kek2
- filenin sultanları5
- askerde çok fazla kürtçü olması2
- kendinle ilgili bir özellik bırak4
- özbek pilavına kaşık saplamak7
- libidosu olmasa true'nun aslında iyi insan olması6
- sarapci koala47
- şu an ki ruh halim2
- aslında italyanın kazanması4
- sözlükteki kızlara çok mu yüz vermek3
- geceye bir ahmet kaya şarkısı bırak2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı17
- ağlıyorum sözlük4
- sözlüğün en tembel yazarı5
üçüncü nesil çaylak. eminim ki kaliteli yazılar yazmakta şu sıralar, bir an önce yazar olmak için. merakla beklemekteyiz. ailecek takip ediyoruz...
(bkz: ilk entryin ben olayım dedim)
(bkz: ilk entryin ben olayım dedim)
bana üşengeç yaftası yapıştırmış zatı muhterem... "ulan ben senin aç karnını bizim evimizde doyurduğun günleri bilirim be" demek istemekteyimdir kendisine. "evimizin medarı iftiharı mehdi annemiz olmasaydı sen çok zor hayat bulurdun şu sıralar, açlıktan nefesin kokarken biz adam ettik lan seni" diye de eklemeyi bi borç bilirim.
ayrıca yazar olmuş kendileri tebrik ederim. kaliteli yazılarını beklemekteyiz...
ayrıca yazar olmuş kendileri tebrik ederim. kaliteli yazılarını beklemekteyiz...
m.ö. dokuzuncu yuzyılda bir ibrani peygamberi olan ilyas peygamber.
çay dökerek elimi yakmış olan yazar.*
askeri mülakat telaşesini daha askere gitmeden bir askere yaverlik ederek öğrenecek olan yazar.teşekküre şayan bir yazar.işte o kadar.
askeri mülakat telaşesini daha askere gitmeden bir askere yaverlik ederek öğrenecek olan yazar.teşekküre şayan bir yazar.işte o kadar.
askerligi kutahyaya dusmus zirve kisisidir.kendisine Dur bakalım gelicem ziyaretine diyor buradan allah kolaylık versin diyorum. Gelirken unutmayacaklarının listesi
(bkz: has yün uzun don)
(bkz: has yun fanila)
(bkz: mavi renk iç camasiri) * *
bu kadar yeter.
(bkz: has yün uzun don)
(bkz: has yun fanila)
(bkz: mavi renk iç camasiri) * *
bu kadar yeter.
kütahyadan bol bol hava indiren 313. dönem kısa dönem er. allah iniş takımlarına zeval vermesin diyor şafak kaçta askerim türküsünü çığırıyorum kendi kendisine...
(bkz: yahya)
kütahya havacılıkta acemi eğitimi tamamlayarak 12 ocak 2007 tarihinde yemin edecek olan yazar. usta dağıtımı orduya çıkmıştır. hani şu il olan ordu var ya oraya...
an itibarıyla ordunun derelerının artık yukarı akamıyacagı ılde vatan borcunu odeyen sahsıyet ; kendi gözcagızlarımla gördüm denize dogru akıyor walla *
rıza pehlevidir kendileri. abuzittindir...özlemişimdir mehdi ilen mahmut ulan anmışımdır da gözlerim yaşarmıştır. ercan da askerliği bitirmiştir ha bilesin torun tombalak seni...
ne ara bitirdin de terhis oldun la diyeceğim kişilik. pek yakında... düğüne yetiş haaa ceza filan alma diyorum kendisine. gece çavuşum benim...
gerçekler acı ama neylersın gönül diyen yazardır . *
iyi yazardır. her dediğinin altına imzamı atarım dediğim yazardır. üstüne de atarım lan darılma.
edit : ediğim yazmışım dediğim olarak düzetildi.
edit : ediğim yazmışım dediğim olarak düzetildi.
adam fawer'e ait empeti kitabındaki bir karakterdir.
(bkz: elijah cohen) *
yahudi, hıristiyan ve müslüman referans noktalarına göre, 2 kez dirilen 2 peygamberden birisidir. diğeri, isa dır.
bundandır ki aynı soydan gelmeseler de, yeni ahit anlatılarında, hem havari hem de musevi halkı tarafından, isa sıklıkla, yeniden gelmesi öngörülen ilyas peygamberle karıştırılmıştır.
isa kendisine ilyas olup olmadığını soran öğrencilerine, "o nun kıymeti bilinmedi, benden önce geldi, ama öldürüldü" diyerek, yahya peygambere işaret etmesi de, ilginçtir.
bundandır ki aynı soydan gelmeseler de, yeni ahit anlatılarında, hem havari hem de musevi halkı tarafından, isa sıklıkla, yeniden gelmesi öngörülen ilyas peygamberle karıştırılmıştır.
isa kendisine ilyas olup olmadığını soran öğrencilerine, "o nun kıymeti bilinmedi, benden önce geldi, ama öldürüldü" diyerek, yahya peygambere işaret etmesi de, ilginçtir.
(bkz: elijah wood)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar