bugün
- am meme ve göt üçgenindeki favori organınız11
- hayatını garantiye almak isteyenlere tavsiyeler8
- allah her şeyi kuşatmıştır7
- kızılay avm11
- ağır müslüm gürses sözleri9
- birden akla gelen sözlüğü bırakma düşüncesi5
- yahudilerin hepsi iyi insan değil8
- flört10
- dünya iyi midir4
- sözlükte kavga olmayacak hissi14
- sözlük sapıkları3
- kıymalı üzümlü börek5
- kiraz cicegi kolonyasi30
- fenerbahçe biraz sert biraz katı16
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı21
- türbanlı azgınlığı2
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- kitap okumak4
- ağırlık kaldıramayan erkek8
- dedikodu yapınca kendini kötü hissetmek3
- ben troll üm7
- takip ettiğiniz israilli haber kaynakları6
- kendini çok önemli sanan yazar14
- börekitas3
- kim cha eon sözlüğün en iyi yazarıdır5
- çerçioğlu ailesinin togg tedarikçisi olması3
- abd ve çin'i takip etmek için kanallar öner4
- kars kaşarı vs izmir kaşarı6
- erkek yazarların yaptığı son yemek5
- fenerbahçe17
- türkiye nin girişine yazılması gereken söz8
- çok sıkıcısın be sözlük6
- ekmeği ayaklar altında çiğnemek5
- ruhi çenet13
- brooks nader3
- üniversiteli eskort kadınlar10
- üst geçit4
- bazı insanların birbirini kırmaktan zevk alması5
- en son ne yediniz9
- ucuz apart otel kokusu2
- rüyaları bir süre kaydedip filmini çekmek3
- tarhana kurutmak3
- beyaz giyince kesin üstüne yemek dökmek6
- şahin siyonistle islamcı kardeştir6
- ahmet kaya3
- pisa ortalamasında avrupaya çakmamız5
- hiç yalan söyleyememek ister miydin5
- közmatik3
- tai lung'un sürekli yanlış bilgi vermesi4
- türk kızı6
fullmetal alchemist karakteri. transmutation circle 'a ihtiyacı olmadan simya yapabilmesi ve 12 yaşında state alchemist olmayı başarması en önemli özelliklerindendir.
müthiş sevimli, bir o kadar güçlü bir ulusal simyacıdır. karakterimiz erkektir, ama romi paku adlı bir hatun tarafından çok başarılı bir şekilde seslendirilmektedir. zaten seriyi izledikten sonra "ondan başkası da seslendiremezdi" diyesi gelir insanın.
görsel
---
bu da edward'ın kendisidir; sağ kolunu ve sol bacağını malum olay sonrası kaybetmiş ve auto-mail denen metalik protezler takmıştır. fullmetal ünvanını da bu şekilde vermişlerdir kendisine. e tabi acayip de güçlenmiştir bundan sonra;
http://www.alchemistproje...tal_alchemist_13-1280.jpg
ayrıca boyu çok kısadır. *
görsel
---
bu da edward'ın kendisidir; sağ kolunu ve sol bacağını malum olay sonrası kaybetmiş ve auto-mail denen metalik protezler takmıştır. fullmetal ünvanını da bu şekilde vermişlerdir kendisine. e tabi acayip de güçlenmiştir bundan sonra;
http://www.alchemistproje...tal_alchemist_13-1280.jpg
ayrıca boyu çok kısadır. *
o da kapıyı görmüştür.
boyu ile ilgili herhangi bir gönderme yaparsanız göz açıp kapayana kadar yere bir dönüşüm çemberi çizip kıçınıza girmesi için koca bir odun yaratır, en büyük kompleksi odur.
güçlü bir simyacıdır eşşolusu.
güçlü bir simyacıdır eşşolusu.
edward elric: şu raftan kavanozu alayım.
alphonse elric: abi ulaşamayacaksan yardım edeyim istersen?
edward elric (gözleri simsiyah, saldırmak için çırpınıyor): sen bana nasıl "o kadar kısa boylu ki ancak mikroskopla görülüyor, üstüne basmamak için çok dikkatli bakmak zorunda kalıyorum" dersin!!
işte boy kompleksi bu derecede olan karakterdir kendisi.*
alphonse elric: abi ulaşamayacaksan yardım edeyim istersen?
edward elric (gözleri simsiyah, saldırmak için çırpınıyor): sen bana nasıl "o kadar kısa boylu ki ancak mikroskopla görülüyor, üstüne basmamak için çok dikkatli bakmak zorunda kalıyorum" dersin!!
işte boy kompleksi bu derecede olan karakterdir kendisi.*
kardeşi için kendini feda etmiştir. sağlam çizilmiş full metal alchemist karakteridir. hatta full metal'in ta kendisidir.
ilk seriyi ve filmi bitirmiş biri olarak söylüyorum: filmin sonunda yediği halta tek mana veremediğim bencil karakter.
yalvarıyorum biri gelsin desin ki, ed filmin sonunda şu şu yüzden böyle yaptı. 18 saattir arguvazdayım. imdat!
yalvarıyorum biri gelsin desin ki, ed filmin sonunda şu şu yüzden böyle yaptı. 18 saattir arguvazdayım. imdat!
ateisttir.
animedeki telaffuzu daha çok eduardo elric şeklindedir.
bütün fanlar tarafından winry rockbell ile yakıştırılan alchemist.
animeye adını veren karakterdir. *
yepisyeni, fullmetal alchemist' çi yazar. hoşgelmiş.
kardeşi için hayatta her şeyi göze almış, asla pes etmeyen, sağlam yürekli fulmetall alchemist manga/anime'sinin ana karakteridir.
brotherhood serisi boyunca bizi hem güldürmüş, hem ağlatmış - zırlatmış, kendimle özdeşleştirdiğim 2 anime karakterinden biri. diğer için (bkz: nara shikamaru)
en sevdiğim animenin baş karakteridir kendileri ayrıca. kusoooo diye bağırması ve kısa olmasıyla alay edilmesinde sinirlenmesiyle gönülleri fethetmektedir.
en sevdiğim animenin baş karakteridir kendileri ayrıca. kusoooo diye bağırması ve kısa olmasıyla alay edilmesinde sinirlenmesiyle gönülleri fethetmektedir.
iğrenç bir geçmişi (babası evi terkeder, annesi ölür, annesini diriltirken kardeşinin bedeni kaybolduğuda duyduğu suçluluk duygusu) olan ateist anime karakteri.
Kendisi 12 yaşında ulusal simyacı olmuştur. Harika bir abidir kardeşi için herşeyi yapar. Bir yetişkin gibi davranır
boyu konusunda çok hassastır. Boyunun kısa olmasının nedeni annesini diriltirken bacağını kaybetmesi ve kardeşinin ruhunu zırha bağlarken kolunu kaybetmesinden dolayı oto zırh takmasıdır.
Bir keresinde kendi yarattıkları annelerinin homonkulusunu öldürmüştür. Bu yüzden kararlı ve cesurdur. izlemenizi tavsiye ederim
Kendisi 12 yaşında ulusal simyacı olmuştur. Harika bir abidir kardeşi için herşeyi yapar. Bir yetişkin gibi davranır
boyu konusunda çok hassastır. Boyunun kısa olmasının nedeni annesini diriltirken bacağını kaybetmesi ve kardeşinin ruhunu zırha bağlarken kolunu kaybetmesinden dolayı oto zırh takmasıdır.
Bir keresinde kendi yarattıkları annelerinin homonkulusunu öldürmüştür. Bu yüzden kararlı ve cesurdur. izlemenizi tavsiye ederim
görünce ultra hiper super chibi chibi demek istediğim karakter.
Annelerini diriltmeye çalışırken kardeşinin vücudunu yok edip annesini homonculus yapan acemi simyager namı diğer metal simyager.
ikinci seride karekteri biraz daha oturur, olmuş bu diyeceğiniz ender karekterlerdendir, abartılı biri değildir bizden biridir.
son of aleric le alakası var mı??
Metal simyacıdır boyuna aldanmayın bir o kadarda yerin altında var.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar