bugün
- yazarların duşta geçirdikleri süre9
- kürt tarihi yoktur diyen kemalist6
- ciddi ciddi yulaf yiyen insan9
- benim zurna tam 45 cm3
- renkli gözlü insanlar5
- 5 ekim 2026 türkiye italya maçı4
- bana onu sormayin'a zeytin dalı uzatmak7
- türk dizileri dünyayı ele geçirdi9
- turşu yapabilen bir kızı üzmek4
- benim büyük bir yaram var5
- flört döneminde yapılan stratejik hatalar3
- bana onu sormayin15
- size sözlüğün divası kim4
- iltica27
- bana onu sormayin tatlışlığı11
- oyun dünyasının unutulmayan kadınları10
- yazarların akşam olunca yediği şeyler2
- ayağıma masaj yapacak bir sözlük erkeği bulamamak8
- anın görüntüsü26
- kılık kıyafetle uğraşan zihniyet17
- sevilmeyen yazara budaklı kütük uzatmak4
- akp seçmeni17
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak8
- mekke ortak savunma anlaşması'nın komite bildirisi3
- yarragi olan adam10
- izmir bombası4
- gunluklerim aylik olmus15
- chp'li cb adayının çin de fuhuş'tan yakalanması7
- 2000 model porche 9114
- cemil tugay akp'ye katılırsa olacaklar5
- beni almayan yaşadı2
- biri bana acil kahve4
- sözlük yazarlarının engellediği yazar sayısı6
- sözlüğün en seksi en güzel hatunu5
- yeni kullanıcı adlarını ve feykleri takip edememek4
- 5 ekim 2026 italya türkiye maçı4
- game of thrones taki kerhaneci12
- sözlük kızlarının sözlüğü adam etmesi10
- kurban olduğum şuraları bi aydınlat hele2
- 173 boyunda zengin göbekli bir erkek olmak2
- sarapci koala hatayi5
- fatma betül sayan kaya50
- allah'ın çocukları olarak insanlık4
- sözlükte tanıdığınız en iyi kişi24
- kemalistler iktidar olursa yapacakları ilk icraat10
- silvermist15
- fal bakabilen dünyalar tatlısı yazarlar10
- 1 55 boyunda fakir ve şişman bir erkek olmak2
- sizi sözlükten soğutan yazar gerçek dostunuzdur6
- from gold from dust nervio birlikteliği2
an itibariyle 5. nesil yazarlardan biridir kendileri. full metal alchemist'e kendisini çok fazla kaptırması yüzünden böyle bir kullanıcı adı almıştır. *
liseden sınıf arkadaşım. hani bazı insanlar vardır; mesela 2 sene görmemişsinizdir sonra birgün yolda karşılaşırsınız ve sanki dün de berabermişsiniz gibi bir sohbete dalarsınız. bu adam öyle bir insan işte. zeki, esprli, karakterli, kaliteli bir adam; muhabbetine doyum olmayan bir adam. senelerce görmesem de birgün bir yerde karşıma çıkarsa oturup saatlerce sohbet edebileceğim bir adam. selamlar, saygılar dostum..
hemşehrim yazar, severek okuyoruz abi *
her gördüğümde "nabıyon la" diyerek hitap etmem, onun da içten bir şekilde "sen nabıyon laaa" yı uzatarak söylemesi ve en güzeli, yıllar geçse de insanlığından, güzel dostluğundan hiçbir şey kaybetmeyen bölümdaşım, arkadaşım, kardeşim, animedaşım. şş trigun'a başladım koş koş.
sözlüğün sağlam mizahi anlayışa sahip az lafla çok şey anlatabilen kibar bobiler.örg takipçisi yazarı. Anime tutkusu önünde saygıyla eğiliyorum.*
iki kelime muhabbetimiz olmasına rağmen hemen ısındığım yazardır.
iyidir, hoştur, kibardır.
iyidir, hoştur, kibardır.
anime sevdiğini düşündüğüm, hatta emin olduğum, "full metal alchemist" sevici, counter strike oynayıcı güzel yazar.
iyidir, hoştur, kibardır*.
iyidir, hoştur, kibardır*.
şu sıralar pek bi meşgul adam. probe olarak ismini değiştiriyorum. işçisin sen işçi kal.
bursa halı sahalar bize dar part 10 zirvesinin cok degerli kameramani olan yazar.
"bazen kamerayi unutup maca kitleniyordum."* dese de cok basarili bir sekilde maci goruntulediginden eminim.
bir sonraki zirvede gorusmek dilegiyle, saygilar.
"bazen kamerayi unutup maca kitleniyordum."* dese de cok basarili bir sekilde maci goruntulediginden eminim.
bir sonraki zirvede gorusmek dilegiyle, saygilar.
evlenirken ilk davetiye yollayacağım yazar. düğün fotolarımızı da çekse süper olur.
fotoğraf konusunda yetenekli bir yazar.*
fotoğraf konusunda yetenekli bir yazar.*
sakal bırakmamasına rağmen sakalın en çok yakıştığı insanlardan biri.
bir de bıraksa...
başım döndü.
bir de bıraksa...
başım döndü.
sonunda nickinin nerden geldiğini tahmin edebildiğim yazar. kendisini full metal jacket hastası zannediyordum, meğerse fullmetal alchemist hastasıymış. haklı da hasta olunmayacak gibi değil.
son olarak kendisine touka kouka prensibini hatırlatır selam ederim.*
son olarak kendisine touka kouka prensibini hatırlatır selam ederim.*
adam kral ya aöa akıllı olması gereken zamanlar var (bkz: tavla oynamak) ama pek severim kendisini. bide fotoğrafları yollarsa dahada çok hayranı olacağım.
okulunu bitirmiş, fakat diplomasını henüz eline almamış yazardır. *
güzel resim çeker.
(#8375400)
touka kouka prensipini hiçe saymış yazar. "o" nereye gidiyor lan? o kapıyı yıkarım "o" giderse*...
dostum eğer "o" giderse dünya mahvolur. zaten seride ed'in truth diye aradığı şey "o"ndan başkası değildir.*
touka kouka prensipini hiçe saymış yazar. "o" nereye gidiyor lan? o kapıyı yıkarım "o" giderse*...
dostum eğer "o" giderse dünya mahvolur. zaten seride ed'in truth diye aradığı şey "o"ndan başkası değildir.*
kendisine özel mesaj yazmayı denediğim yazardır, çaylak olduğumu hatırlamamı sağlamıştır.
aynı liseden mezun olduğumuzu bugün döner gününde öğrendiğim yazar...
meğer o da bal mezunuymuş. meğer o da hocalarını özlemiş. meğer o da nezih bir ortamda pilav üstü döner yemek için gelmiş. meğer o da bursa'nın en iyi lisesinden mezun olmuş. ne mutlu ki bu gururu paylaşabildik. eski günleri hatırlayıp, tebessümle pilavlarımızı yerken hocalarımıza 'hoca naber sen hala okuldasın ama biz nerelere geldik' diyip rovanşımızı alabildik.
meğer o da bal mezunuymuş. meğer o da hocalarını özlemiş. meğer o da nezih bir ortamda pilav üstü döner yemek için gelmiş. meğer o da bursa'nın en iyi lisesinden mezun olmuş. ne mutlu ki bu gururu paylaşabildik. eski günleri hatırlayıp, tebessümle pilavlarımızı yerken hocalarımıza 'hoca naber sen hala okuldasın ama biz nerelere geldik' diyip rovanşımızı alabildik.
bembeyaz dişleri vardır. kardan daha beyaz bir şey varsa full metal'in dişleri.
(bkz: hagane no)
satıcı yazarın tekidir!!!!* *
kanka diyorum içmeye gidiyoruz. ben, sen, o, biz, siz, onlar tamam diyor, sözleşiyoruz. sözleştiğimiz gün ise kesin bi bahane çıkıyor genelde de ya bizim düğün yaklaştı abi onun hazırlığı var diye palavra atıyor.
başka bir zaman oluyor kanka bak alem yapacaz diyom. her türlü kanka gelirim ayıpsın diyor. yine aynı bahane.
başka bir zaman bir yerde zirve oluyor biz gitmeyecez kanka diyoruz zirve capsleri elimize ulaşınca fotoğrafların en önünde beyaz dişleriyle bize sırıtıyor.
1,5 ay sonra yine soracam kanka içmeye gidiyoruz diye yine düğün derse* nick altına laflar hazırlayacam hatta bir de şahin k capsi koyacam.
adam ol lan
kanka diyorum içmeye gidiyoruz. ben, sen, o, biz, siz, onlar tamam diyor, sözleşiyoruz. sözleştiğimiz gün ise kesin bi bahane çıkıyor genelde de ya bizim düğün yaklaştı abi onun hazırlığı var diye palavra atıyor.
başka bir zaman oluyor kanka bak alem yapacaz diyom. her türlü kanka gelirim ayıpsın diyor. yine aynı bahane.
başka bir zaman bir yerde zirve oluyor biz gitmeyecez kanka diyoruz zirve capsleri elimize ulaşınca fotoğrafların en önünde beyaz dişleriyle bize sırıtıyor.
1,5 ay sonra yine soracam kanka içmeye gidiyoruz diye yine düğün derse* nick altına laflar hazırlayacam hatta bir de şahin k capsi koyacam.
adam ol lan
nerdesin sen diye sorup kulaklarını çekmek istediğim kardeşimdir.çok özledim ama ben ya.hayırsızlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar