bugün
- velvet34
- migros'a sorulacak tek soru13
- arkadaşlar çok hastayım ya5
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi5
- victor osimhen15
- tostumu yaptım5
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- now tv neden gelmedi3
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
- gocu abi buraya yumruk havaya2
- koşer ürün alan müslüman2
- livakovic'in barcelona transferi5
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi3
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası4
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi4
- devletin bireye müdahalesi2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı6
- osuruktan şiirler58
- ikinci entrynin başlık üzerindeki muazzam etkisi2
- adnan menderes'in yıktırdığı tarihi eserler3
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- aleksey batrakov20
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- genelev3
- abdullah öcalan13
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- bik bik kız kaçırdı9
- alparslan kuytul13
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- tarhana çorbası7
- babo dünyayı düzdün doymadın4
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız12
- şarapçı koala'nın ulusalcı nefreti8
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu12
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması10
- yazarlara gelen son mesaj3
- yılmaz güney filmleri6
- ismail kartal16
- avanosun nevşehirde olması5
- kredi kartı2
- yıllık izin3
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi10
- ona bir şey söyle5
- bugün ne yapsam9
- reels izleme bağımlılığı6
an itibariyle 5. nesil yazarlardan biridir kendileri. full metal alchemist'e kendisini çok fazla kaptırması yüzünden böyle bir kullanıcı adı almıştır. *
liseden sınıf arkadaşım. hani bazı insanlar vardır; mesela 2 sene görmemişsinizdir sonra birgün yolda karşılaşırsınız ve sanki dün de berabermişsiniz gibi bir sohbete dalarsınız. bu adam öyle bir insan işte. zeki, esprli, karakterli, kaliteli bir adam; muhabbetine doyum olmayan bir adam. senelerce görmesem de birgün bir yerde karşıma çıkarsa oturup saatlerce sohbet edebileceğim bir adam. selamlar, saygılar dostum..
hemşehrim yazar, severek okuyoruz abi *
her gördüğümde "nabıyon la" diyerek hitap etmem, onun da içten bir şekilde "sen nabıyon laaa" yı uzatarak söylemesi ve en güzeli, yıllar geçse de insanlığından, güzel dostluğundan hiçbir şey kaybetmeyen bölümdaşım, arkadaşım, kardeşim, animedaşım. şş trigun'a başladım koş koş.
sözlüğün sağlam mizahi anlayışa sahip az lafla çok şey anlatabilen kibar bobiler.örg takipçisi yazarı. Anime tutkusu önünde saygıyla eğiliyorum.*
iki kelime muhabbetimiz olmasına rağmen hemen ısındığım yazardır.
iyidir, hoştur, kibardır.
iyidir, hoştur, kibardır.
anime sevdiğini düşündüğüm, hatta emin olduğum, "full metal alchemist" sevici, counter strike oynayıcı güzel yazar.
iyidir, hoştur, kibardır*.
iyidir, hoştur, kibardır*.
şu sıralar pek bi meşgul adam. probe olarak ismini değiştiriyorum. işçisin sen işçi kal.
bursa halı sahalar bize dar part 10 zirvesinin cok degerli kameramani olan yazar.
"bazen kamerayi unutup maca kitleniyordum."* dese de cok basarili bir sekilde maci goruntulediginden eminim.
bir sonraki zirvede gorusmek dilegiyle, saygilar.
"bazen kamerayi unutup maca kitleniyordum."* dese de cok basarili bir sekilde maci goruntulediginden eminim.
bir sonraki zirvede gorusmek dilegiyle, saygilar.
evlenirken ilk davetiye yollayacağım yazar. düğün fotolarımızı da çekse süper olur.
fotoğraf konusunda yetenekli bir yazar.*
fotoğraf konusunda yetenekli bir yazar.*
sakal bırakmamasına rağmen sakalın en çok yakıştığı insanlardan biri.
bir de bıraksa...
başım döndü.
bir de bıraksa...
başım döndü.
sonunda nickinin nerden geldiğini tahmin edebildiğim yazar. kendisini full metal jacket hastası zannediyordum, meğerse fullmetal alchemist hastasıymış. haklı da hasta olunmayacak gibi değil.
son olarak kendisine touka kouka prensibini hatırlatır selam ederim.*
son olarak kendisine touka kouka prensibini hatırlatır selam ederim.*
adam kral ya aöa akıllı olması gereken zamanlar var (bkz: tavla oynamak) ama pek severim kendisini. bide fotoğrafları yollarsa dahada çok hayranı olacağım.
okulunu bitirmiş, fakat diplomasını henüz eline almamış yazardır. *
güzel resim çeker.
(#8375400)
touka kouka prensipini hiçe saymış yazar. "o" nereye gidiyor lan? o kapıyı yıkarım "o" giderse*...
dostum eğer "o" giderse dünya mahvolur. zaten seride ed'in truth diye aradığı şey "o"ndan başkası değildir.*
touka kouka prensipini hiçe saymış yazar. "o" nereye gidiyor lan? o kapıyı yıkarım "o" giderse*...
dostum eğer "o" giderse dünya mahvolur. zaten seride ed'in truth diye aradığı şey "o"ndan başkası değildir.*
kendisine özel mesaj yazmayı denediğim yazardır, çaylak olduğumu hatırlamamı sağlamıştır.
aynı liseden mezun olduğumuzu bugün döner gününde öğrendiğim yazar...
meğer o da bal mezunuymuş. meğer o da hocalarını özlemiş. meğer o da nezih bir ortamda pilav üstü döner yemek için gelmiş. meğer o da bursa'nın en iyi lisesinden mezun olmuş. ne mutlu ki bu gururu paylaşabildik. eski günleri hatırlayıp, tebessümle pilavlarımızı yerken hocalarımıza 'hoca naber sen hala okuldasın ama biz nerelere geldik' diyip rovanşımızı alabildik.
meğer o da bal mezunuymuş. meğer o da hocalarını özlemiş. meğer o da nezih bir ortamda pilav üstü döner yemek için gelmiş. meğer o da bursa'nın en iyi lisesinden mezun olmuş. ne mutlu ki bu gururu paylaşabildik. eski günleri hatırlayıp, tebessümle pilavlarımızı yerken hocalarımıza 'hoca naber sen hala okuldasın ama biz nerelere geldik' diyip rovanşımızı alabildik.
bembeyaz dişleri vardır. kardan daha beyaz bir şey varsa full metal'in dişleri.
(bkz: hagane no)
satıcı yazarın tekidir!!!!* *
kanka diyorum içmeye gidiyoruz. ben, sen, o, biz, siz, onlar tamam diyor, sözleşiyoruz. sözleştiğimiz gün ise kesin bi bahane çıkıyor genelde de ya bizim düğün yaklaştı abi onun hazırlığı var diye palavra atıyor.
başka bir zaman oluyor kanka bak alem yapacaz diyom. her türlü kanka gelirim ayıpsın diyor. yine aynı bahane.
başka bir zaman bir yerde zirve oluyor biz gitmeyecez kanka diyoruz zirve capsleri elimize ulaşınca fotoğrafların en önünde beyaz dişleriyle bize sırıtıyor.
1,5 ay sonra yine soracam kanka içmeye gidiyoruz diye yine düğün derse* nick altına laflar hazırlayacam hatta bir de şahin k capsi koyacam.
adam ol lan
kanka diyorum içmeye gidiyoruz. ben, sen, o, biz, siz, onlar tamam diyor, sözleşiyoruz. sözleştiğimiz gün ise kesin bi bahane çıkıyor genelde de ya bizim düğün yaklaştı abi onun hazırlığı var diye palavra atıyor.
başka bir zaman oluyor kanka bak alem yapacaz diyom. her türlü kanka gelirim ayıpsın diyor. yine aynı bahane.
başka bir zaman bir yerde zirve oluyor biz gitmeyecez kanka diyoruz zirve capsleri elimize ulaşınca fotoğrafların en önünde beyaz dişleriyle bize sırıtıyor.
1,5 ay sonra yine soracam kanka içmeye gidiyoruz diye yine düğün derse* nick altına laflar hazırlayacam hatta bir de şahin k capsi koyacam.
adam ol lan
nerdesin sen diye sorup kulaklarını çekmek istediğim kardeşimdir.çok özledim ama ben ya.hayırsızlar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar