bugün
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı14
- cehaletln cazibesi6
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak8
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması9
- ankara4
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- yalnızlıktan keyif almak3
- son 3 günde sadece 5 saat uyumuş olmak5
- yunan kültürü vs türk kültürü7
- akp2
- iki gözlüğü üst üste takmak2
- her şey farklı olabilirdi hissi2
- minik kurbaga4
- karısını puanlayıp sosyal medyada paylaşan erkek17
- susam sokağı sakinleri2
- zeki biriyle sohbet etmek4
- susam sokağı2
- ismail kartal vs okan buruk2
- baba ile içki içmek4
- kilo verdiren gıda5
- evrene bir mesaj bırak8
- kendini zeki sanan biriyle sohbet etmek3
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler14
- prof dr yılmaz önal2
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı9
- deliler3
- yürüyüşe çıkmak2
- kamyoncuların durduğu mola yeri iyidir goygoyu4
- beşar esad vs kemal kılıçdaroğlu5
- daredevil2
- hoşlanılan kızın çiğköfte yoğurdum gelsene demesi4
- koala akıllı olsun akıllı3
- dinlerle geçen dört beş bin yıl3
- konuşuyorsun bu yalanı2
- düşün ki o bunu okuyor2
- ismail kartal12
- rusya ukrayna savaşı3
- asansörde kalmak5
- alışverişe gidiyorum siz entry girin2
- barbarlık temeline cila çekmek2
- evrenin simülasyon olduğunun kanıtı3
- devlet bahçeli7
- sözlük erkekleri kadın olsa nasıl görünürdü8
- anın görüntüsü14
- milli takım'ın paraguay maçı hazırlığı3
- abd ve iran'ın bugün masaya oturmaması2
- cristiano ronaldo vs lionel messi6
- sandra bullock2
- altin2
- sözluk kız ayarlama yeri değildir12
hakkında hiç entry girilmediğini görünce şok olduğum eski chicago bullslu new yorkun ribaund özürlüsü skorer pivotu.
günümüz basketbolunun* smallball stiline yaklaşması ve daha hızlı oynamasıyla sayıları gitgide azalan alçak post tehdidi yüksek footwork repertuarı geniş oyuncu stilinin en önemli temsilcilerindendir. bunlardan bir başkası zach randolph'un da yanına eklenmesiyle knicks kuşkusuz pota altından çok tehlikeli bir takıma dönüştü. eddy curry'nin bu yaz oyununa dış şut katmak için çok çalıştığı söyleniyor. eğer dış şutunu da geliştirirse çok komplike bir oyuncu olma yolunda ilerleyeceğine kuşku yoktur bu genç* hayvanımsı adamın.
kendisi new york knicks'imizin iyiliği için takas olabileceğini belirtmiş. tam olarak şöyleymiş haber:
New York Knicks'in sorunlu oyuncusu Eddy Curry, Knicks'in yararına olacaksa takas olmasına itirazı olmayacağını söyledi.
Eddy Curry, yaptığı açıklamada ;
''Uzun yıllardır burdayım, ben bu takımı çok daha iyi yerlerde görmek isterim. Takımdan ayrılmak istemem normal şartlarda ama benim gitmemle takımın planları hayata geçecekse o zaman takasımı bende destekliyorum.'' dedi.
New York Knicks'in sorunlu oyuncusu Eddy Curry, Knicks'in yararına olacaksa takas olmasına itirazı olmayacağını söyledi.
Eddy Curry, yaptığı açıklamada ;
''Uzun yıllardır burdayım, ben bu takımı çok daha iyi yerlerde görmek isterim. Takımdan ayrılmak istemem normal şartlarda ama benim gitmemle takımın planları hayata geçecekse o zaman takasımı bende destekliyorum.'' dedi.
yeni sezona hazırlık babında tam 23 kilo vermiş oyuncu. artık tüm nba otoriteleri kendisinden ümidi kesmiş olsa da kendisinin hala pes etmemiş olduğunu görmek sevindirici.
2001 nba draftı'nda 4. sırada chicago bulls tarafından büyük beklentilerle seçilmiştir. ama gerek iş ahlakı gerekse sakatlıkları dolayısıyla istenen seviyeye hiçbir zaman gelemedi ve gelemeyecek. new york knicks de mutlaka onu takas etmek istiyor ama nba'de onu alacak bir takım bulmak imkansız. son iki sezonda toplan 10 maça çıkabildi. bu sezonun 3'te 1'i geride kalırken sahaya hiç adımını atmadı. böyle bir oyuncudan bahsediyoruz. bu arada, 2,13 boyunda ve 134 kg ağırlığında.
new york knicks, minnesota timberwolves ve denver nuggets arasında gerçekleşen takasla timberwolves'e gitmiştir. bu takasta takımların kadrolarına kattığı oyuncular şöyle:
new york knicks: corey brewer, renaldo balkman, chauncey billups, anthony carter, carmelo anthony, shelden williams
minnesota timberwolves: anthony randolph, eddy curry
denver nuggets: danilo gallinari, kosta koufos, timofey mozgov, wilson chandler, raymond felton
new york knicks: corey brewer, renaldo balkman, chauncey billups, anthony carter, carmelo anthony, shelden williams
minnesota timberwolves: anthony randolph, eddy curry
denver nuggets: danilo gallinari, kosta koufos, timofey mozgov, wilson chandler, raymond felton
(bkz: kalıbının adamı değil)
miami heat ile sözleşme imzalamıştır. son 3 yıldır hiç basketbol oynamadı dersek yanlış olmaz herhalde. üstelik acayip de kilo aldı. eddy curry'i kadroya katmak tam anlamıyla kumar.
bu sezon 2 sayı, 1 ribaundla oynamaktadır.
2012-2013 sezonu öncesinde nba takımlarından dallas mavericks'in kadrosunda yer almaktadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar