bugün
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı8
- sözluk kız ayarlama yeri değildir11
- fenerbahçede dördüncü ismail kartal dönemi10
- en iyi yanık kremi5
- hiçbir kızın senden hoşlanmaması6
- yaş ilerledikçe anlaşılan şeyler9
- kemal derviş4
- yanlış mesleği seçtim denilen an5
- iş verenlerin aç gözlü olması11
- alternatif sözlük arayışı4
- bir gün ölecek olmak6
- kaslı erkeklerin gizli ruh hastası olması3
- sevgiliden gelen ilk canımlı mesaj3
- sokaktaki çocuk sesleri3
- e okul not girme süresinin bitişi2
- en iyi terapi6
- leblebi şekeri3
- çocukluğun bittiği an2
- ismail kartal9
- bugün ne yedin10
- ben saraca kilo verdim sizce yakışıklı olmuşmuyum4
- böceği öldürmek yerine dışarı atan insaflı kişi8
- günün şiiri7
- uludağ sözlük ai3
- kesin bilgi diye bir şey yoktur yaymayalım3
- müzik dinlemenin felsefesi5
- yanlışlıkla erkek sikmek9
- sol gözün inanilmaz acimasi4
- kızları etkileme taktiklerini başaramayan erkek3
- 2026 dünya kupası11
- şu anda ne yapıyorsun19
- güne bir şarkı bırak14
- istanbul2
- kapitalizmin gerekliliği2
- insanların kötü kalpli olması2
- sinek küçüktür ama mide bulandırır4
- kaos show2
- islam düşmanlarına epstein şoku10
- somon pişirdim yanına da şarap açarız diyen kız4
- sözlüğü botların ele geçirmesi3
- sistem patlamış3
- herkesin sevdiği saydığı sempatik bir yazar olmak2
- chp'nin marka değeri düştü3
- anın görüntüsü20
- yalancı insanların en büyük özellikleri2
- arda güler egosu6
- 30 lu yaşlar14
- hayatın anlamsız olduğu anlar3
- bugünkü bilgi ile 2000 yıl önce yaşamak4
- sözlükte kendini kadın yapan erkekler3
hakkında hiç entry girilmediğini görünce şok olduğum eski chicago bullslu new yorkun ribaund özürlüsü skorer pivotu.
günümüz basketbolunun* smallball stiline yaklaşması ve daha hızlı oynamasıyla sayıları gitgide azalan alçak post tehdidi yüksek footwork repertuarı geniş oyuncu stilinin en önemli temsilcilerindendir. bunlardan bir başkası zach randolph'un da yanına eklenmesiyle knicks kuşkusuz pota altından çok tehlikeli bir takıma dönüştü. eddy curry'nin bu yaz oyununa dış şut katmak için çok çalıştığı söyleniyor. eğer dış şutunu da geliştirirse çok komplike bir oyuncu olma yolunda ilerleyeceğine kuşku yoktur bu genç* hayvanımsı adamın.
kendisi new york knicks'imizin iyiliği için takas olabileceğini belirtmiş. tam olarak şöyleymiş haber:
New York Knicks'in sorunlu oyuncusu Eddy Curry, Knicks'in yararına olacaksa takas olmasına itirazı olmayacağını söyledi.
Eddy Curry, yaptığı açıklamada ;
''Uzun yıllardır burdayım, ben bu takımı çok daha iyi yerlerde görmek isterim. Takımdan ayrılmak istemem normal şartlarda ama benim gitmemle takımın planları hayata geçecekse o zaman takasımı bende destekliyorum.'' dedi.
New York Knicks'in sorunlu oyuncusu Eddy Curry, Knicks'in yararına olacaksa takas olmasına itirazı olmayacağını söyledi.
Eddy Curry, yaptığı açıklamada ;
''Uzun yıllardır burdayım, ben bu takımı çok daha iyi yerlerde görmek isterim. Takımdan ayrılmak istemem normal şartlarda ama benim gitmemle takımın planları hayata geçecekse o zaman takasımı bende destekliyorum.'' dedi.
yeni sezona hazırlık babında tam 23 kilo vermiş oyuncu. artık tüm nba otoriteleri kendisinden ümidi kesmiş olsa da kendisinin hala pes etmemiş olduğunu görmek sevindirici.
2001 nba draftı'nda 4. sırada chicago bulls tarafından büyük beklentilerle seçilmiştir. ama gerek iş ahlakı gerekse sakatlıkları dolayısıyla istenen seviyeye hiçbir zaman gelemedi ve gelemeyecek. new york knicks de mutlaka onu takas etmek istiyor ama nba'de onu alacak bir takım bulmak imkansız. son iki sezonda toplan 10 maça çıkabildi. bu sezonun 3'te 1'i geride kalırken sahaya hiç adımını atmadı. böyle bir oyuncudan bahsediyoruz. bu arada, 2,13 boyunda ve 134 kg ağırlığında.
new york knicks, minnesota timberwolves ve denver nuggets arasında gerçekleşen takasla timberwolves'e gitmiştir. bu takasta takımların kadrolarına kattığı oyuncular şöyle:
new york knicks: corey brewer, renaldo balkman, chauncey billups, anthony carter, carmelo anthony, shelden williams
minnesota timberwolves: anthony randolph, eddy curry
denver nuggets: danilo gallinari, kosta koufos, timofey mozgov, wilson chandler, raymond felton
new york knicks: corey brewer, renaldo balkman, chauncey billups, anthony carter, carmelo anthony, shelden williams
minnesota timberwolves: anthony randolph, eddy curry
denver nuggets: danilo gallinari, kosta koufos, timofey mozgov, wilson chandler, raymond felton
(bkz: kalıbının adamı değil)
miami heat ile sözleşme imzalamıştır. son 3 yıldır hiç basketbol oynamadı dersek yanlış olmaz herhalde. üstelik acayip de kilo aldı. eddy curry'i kadroya katmak tam anlamıyla kumar.
bu sezon 2 sayı, 1 ribaundla oynamaktadır.
2012-2013 sezonu öncesinde nba takımlarından dallas mavericks'in kadrosunda yer almaktadır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar