bugün
- true denilen yazar10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı5
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek12
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması5
- gammazlar çetesi17
- bir sözlük kızını aşırı seksi bulmak4
- zaman baba birader bey birader4
- iç sıkıntısından intihar etmek11
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- diyanetin abd'deki villaları5
- uzun yolculuk sonrası esenler'e inmek2
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- true denen hadsiz namussuz karaktersiz2
- mor semsiyeli yabanci16
- sadettin saran'ın sarı siteye ilan vermesi2
- pembe ojeli hatun2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- klima çarpması3
- 20 cm iyi midir3
- tek başına tatile çıkmak4
- en iyi türkçe klip2
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- aylık asgari ücret iyi midir sorunsalı2
- aylık 341 bin lira iyi para mıdır sorunsalı2
- dünya kupası maçı olunca trt'nin şifrelenmesi2
- karamanoğlu beyliğinin bayrağı6
- dişçinin kucağına oturmak2
- izmir merkezli feto operasyonu3
- cilgincapkin220
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- türkiye13
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- yazarların şu an istediği şey4
- polat alemdar3
- sarı yeleli aslan trump8
- yazarları gülümseten şeyler6
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması2
- nargile tütünü3
- hababam sınıfı semra hoca7
- kontrat fosfor karburator4
- iran'ın hürmüz boğazı nı kapatması8
- kuş besleyen akciğeri hastalığı2
- 60 saat boyunca uyumayan insan4
- 1 dakikada 47 mekik çekmek2
- zallın fake hesabı var mı9
- iş sıkıntısı olmasa okuyacağınız bölüm4
izmir bornovada genelde öğrencilerin takıldığı rockbar. buraya takılan buralara da takıldı,
(bkz: ooze)
(bkz: beri blues)
(bkz: bios)
(bkz: ooze)
(bkz: beri blues)
(bkz: bios)
izmir e gelen rock gruplarının genelde konser verdikleri yer. dışarda içilip girilen mekan. bu akşam redd in sahne alacagı mekan.
(bkz: zindan)
ooze un yanindaki bufe nin satin aldigi soyleniyor. ne kadar dogrudur bilemiyorum ama ooze girmeden once hemen hemen herkesin o bufede bir bira ictigi dusunulurse gayet mantikli olabilecek bir olay.
efenim bunlar ooze ile birlikte yan yanadirlar.. (bkz: ooze)'a gore daha sert kacar..bilmeyenler icin soyliyim ooze ya da dungeon'a gidilirse eger, iceride icilmez,neden ? cunku hemen kapinin karsisinda bi tekel bayi vardir ki ucer beser alip biralari icilesidir,genclik boyle yapar,yapmalidir hesaplidir * birani ictikten sonra girer muzigini de bi guzel dinnersin,sonra cikar bi daha icersin,bu rituel tekel bayi kapanana kadar gider..
cuma geceleri makine grubunun sahne aldığı, giriş ücretinin ve içkinin benzerlerine göre çok daha uygun olduğu rock bar.
ilk girişten sonra kola vurulan damgayla * istenildiği taktirde istenilen miktarda girilip çıkılan yer.
ve tuvalet önünde saçmalyanları izleyip gülmeye, eğlenmeye müsait yer.
+şimdi sıktım kaslarımı hadi vur.
-şimdi sıra bende ben vurujam.
+hazır mısın sıra bende...
şeklinde uzayan ve güvenliğin bu iki sabiyi dışarı atmasıyla sonuçlanan eğlence. *
ayrıca (bkz: yaş sınırı 21 olsun)
ve tuvalet önünde saçmalyanları izleyip gülmeye, eğlenmeye müsait yer.
+şimdi sıktım kaslarımı hadi vur.
-şimdi sıra bende ben vurujam.
+hazır mısın sıra bende...
şeklinde uzayan ve güvenliğin bu iki sabiyi dışarı atmasıyla sonuçlanan eğlence. *
ayrıca (bkz: yaş sınırı 21 olsun)
hafıza şampiyonu melik duyar'ın zindanda kalan bir kişinin hazin öyküsünü anlatmaktaydı. bu kişi dan çın diye zindanın parmaklıklarına vurmaktaydı. hala yüreğime saplanan bir hançerdir bu dram.
darkness kelimesiyle birlikte türk gençliğinin dimağından silinmesini umduğum kelime. ulan adam zindan diyor, ne var bunda tapılacak. darkness'lı, dungeon'lu nick sahipleri, "grup kurduk abi, dancın kelimesi bizi ifade ediyor"cu arkadaşlar, rica ediyorum düşünün şu silinme konusunu.
izmir bornova'da bir rock bar.çarşamba,cuma ve cumartesileri açık olan dungeon'ın en rağbet gören grubu makinadır.
izmir'de yapılan konserlerin büyük cogunluguna ev sahipligi yapmıs, her çarşamba makina'yı sahnesine cıkartan ve bu nedenle iyi tepkiler alan iç mekanını adına uygun sekile sokmus zindan.
kanca gitti gideli hepten bozmus bornova bari.
ulan ben buraya 7 tane sap erkek olarak girdiğimi hatırlıyorum. geçen hafta dedim madem izmire gittim bi atraksiyon yapalım eski günleri yad edelim diye bi arkadaşla girelim dedik. saat gecenin zaten 1.5u. 2 tane badigard koymuşlar ikiside benim 3 katım boyutunda. " Damsız almıyoruz arkadaşım" diye kovdular bizi ulan be dungeon ne hallere düşmüşsün. "etiler ve ooze venue civarında" dolaşan piyasa hatunların hepsi artık seninde kapında. izmirde bi alsancak kalmış hacı gerisi yalan. tanım olayına gelirsek: sıçıp batırmış mekan.
izmirde bir ortam idi.. türküsü de vardır:
dungeon geceleri
dungeon oluruz
dungeon'ın içinde
fitil oluruz..
dungeon geceleri
dungeon oluruz
dungeon'ın içinde
fitil oluruz..
and Dragons
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar