bugün

/176
(bkz: kendi ne lan)
+17 yaş sınırlaması koysunlar bu ne ya kreş gibi.
an itibariyle çok güzel hareketler bunlar a dönen program. liseliler sarmış stüdyoyu.
okanın muhabbet kralındaki haliyle şuanki hali nasıl bu kadar değişik olabiliyor? talk show yapmak illa içi boşaltılmış kavramlar sunmak mıdır? o kırmızı elbiseli kadının yüzüme fırlayacakmış gibi duran göğüslerini artık görmek istemiyorum!!!
Kendi'nin yaşı ne ola ki?

Çocuk taklidi yapan sarışın tipi hala sexsi geliyor mu insanlara? O üretimi yapan fabrika kapanmadı mı?

Bu bir imaj çalışması mı?

Yoksa orijinal Mi?
disko gazinosuna hoşgeldiniz.
meyhane gibi oldu orası rakı dağıtılırsa hiç şaşılmasın.
of arif baba. kulağımızın pası silindi be. o zottiriklerden sonra.

--spoiler--
an itibarıyla arif susamdan geliyor:ben seni ölümsüz sevdim
--spoiler--
bir yerde biebercılar bir yanda susamcılar bir daha kolay kolay bulunamayacak kitledir.
Arabesk Türk müziğinin blues u dur be Okan
az evvel sosyalizm propagandası yapan bir program gibiydi. okanı işte bu yüzden seviyorum. herşeyi söyleyebiliyor. konuklarına yalakalık yapmıyor. beyaz la arasındaki fark işte..
izdivaç yapmadıkları kaldı bi.
https://www.youtube.com/watch?v=X9C4ByOkB7Y
okan bayülgen Türkiye'ye bir beden büyük insan. göstermek istedikleri görmek zorunda olduklarımız aslında fakat o gösterdikten sonra bile anlamayanlar var.
işte budur bayülgen sen işçi bayramını kutladın beni de burda coşturdun.
inci sözlük anketine saldırmıştır. ben de diyorum neden açılmıyor bu anket sayfası diye.
inci sözlüğü resmen saldırıya davet etmiş olan program.
(bkz: canlarına susamış olmalılar)
bu akşam en iyi iş çıkartanların yönetmen ve jimmy jib operatörünün olduğu garip bir program. hala, programda ne yapılmaya çalışıldığını anlayamadım. ama anladığım kadarıyla 1 Mayıs ile sosyalizmi kaynaştırmaya çalışmışlar. halbuki Türkiye'deki işçilerin çoğu sosyalist değildirler, hatta tam tersine çoğu sol partilere oy bile vermezler, kıyı şeridinde yaşamazlar, devrim gibi bir dertleri de hiç olmamıştır.
nedir bu inciye yavşama olayı? kıçıkırık bi anketi hacklediler diye bukadar abartmayın editörcükler.
yazıklar olsun. ne demek helin avşar. kıyamam. çok güzel ben beğeniyorum kendisini.
hep inciden bahseded garip program .ama işçi bayramını kutlaması çok önemliydi .
bu adama inciciler saldırıyor adam hiç bir şey demiyor! onları savunuyor bu hala ergen inciciler okanın programına, anketine saldırıyor. lan ne istiyorsunuz??!
an itibariyle uludağ sözlük yazarlarının entrylerini söyleyen program.
mükemmel üçlünün gitmesinden sonra bir anlamı kalmayan şey, ayrıca daha önce yazdığım gibi sözlükleri foruma dönüştürmek dışında bir işe yaramamaktadır, keşke facebook ve twitter la yetinseydi.
güzel program,hoş program da oradaki 12 yaşındaki kızlar neden orada?
biri şu aslı kökçeye nahide ekengili hatırlatsın lütfen.
© copyright 2005 - 2026