bugün

/176
inşallah sözlük yazarlarınıda konuk olarak alır programa .
--spoiler--
stüdyoya black swan girmiş.
--spoiler--
(bkz: helin avşar)
helin avşarın seyirciye bir hayli sinirlendiği çılgın projeden bir iki kişi eksiğiyle haberdar program.
Uludağ sözlüğü es geçmemiş programdır. Helin Avşar da sözlüklere tepkili. Ayna var ayna insaf.
bu gece haremlik selamlık olmuştur.
fırat tanışın kafasının güzel çıktığı programdır an itibariyle.
fırat tanışın gözlükleri çok hoş. okan rica ediyorum dalga geçmeyi bırak.
(bkz: optik fırat)
ebru şam a aşık olduğum bir program bu geceki program.
asıl helin avşarın kafasının güzel olduğu programdır.
(bkz: sözlüklere savaş açtı)
an itibariyle başbaşkanı eleştiren yönetmenin sözlerine katıldığım programdır.
yarın öbür gün ergenekondan alınmasında yönetmen.
veya öğrencilere başbakanı eleştirdiler diye keyfi cezalar verilmesi gibi ona da verilmesin.
sosyal medyayı takip etmesi münasebetiyle takdirimi kazanan okan bayülge'nin her cumartesi uykumdan kısıp sevgiyle ve ilgiyle izlediğim içinde ince bir hiciv de bulunan sempatik program.

teşekkürler okan bayülgen...
program çıkışı ergenekondan içeri alınması muhtemel olan müthiş konukları barındıran program.
sabah 7'de işe gittim. akşam 9 buçuk'ta işten geldim. ayakta uyuyorum. yorgunluktan midem bulanıyor. hala izliyorum, hala izliyorum, hala izz zzz.
an itibariyle sosyalizmle ilgili bir filmin tanıtıldığı program.* demek ki bir yönetmen isteyince hükümete karşı bir politik tavır sergileyip kendi görüşlerini yansıtabiliyormuş.
edit:imla
yürekli insanların olduğunu gösteriyor bize an itibariyle. yönetmeni takdir ettim. levent ülgen'i de.

sonrasında garip bi abla çıkıp kıytırık bi şarkı söylüyor. böle enteresan bi program.
interaktif özelliği ile, sözlüklere verdiği önem ile takdirimi toplamış, başını okşatmış ve benden de bi ''afferin oğlum'' lafı almıştır.

(bkz: severek izliyoruz)
sosyalist yönetmenin kapitalist sinema piyasasında ne kadar para kazanacağı merak konusu olmuş program.
memeli şovunun başladığı programdır. Sesini kapatıp sadece izleyin.
en hardcore sosyalizm çağrılarından 3 dk sonra en light'ından pop şarkısı çıktı. bu sebeple seviyorum bu programı. herkes fikrini rahatça sözleyebiliyor. kimse kimseyi yargılamıyor.
devrimden sonra filminin üzerine popo sallayan kırmızı elbiseli demet akalın taklidi şahane oldu. hep bu anı bekliyoduk
konuklar tayyipe sallamaya başlayınca okan daha fazla dayanamayıp göğüs dekolteli kırmızılıyı sahneye çıkardı, ortamın gazını almak için. ayrıca canlı yayında emniyet baskın yapabilir biraz önceki konuşmalardan sonra*. emniyet teşkilatinin sosyalist olması gerektiğini falan söyledi levent ülger. ilk defa okan'ın sessiz kaldığı bi konu konuşuldu, ilginçti.

edit: şu an kırmızılı popçu çıktı sahnede saçma sapan bişeler söylüyo, tamam da her hafta biz bunlara katlanmak zorunda mıyız ?
kumandanın mute tuşuna basa basa bi hal olduk.
az sonra polis tarafından basılması muhtemel program.
makinanın makinisti, her cumartesi akşamı kanal d'de uzun süren bir talk show programı.
stüdyonun tam ortalarında kırmızı mini elbiseli hafif kavruk kıvırcık birşey orasını burasını sallıyor okan ortalarda yok sevgili sözlük.
(bkz: devrimden sonra)
© copyright 2005 - 2026