bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum26
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin11
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir6
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü4
- ayı saldırınca yapılması gerekenler13
- uysaljakoben21
- gammaz olmuşum13
- gece yarısı çalan telefon7
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- bayrakları bayrak yapan bayrak imalatçılarıdır2
- her şeyin sanalda olmadığı gerçeği2
- reha muhtar25
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- hayatın artık aşırı monoton gelmesi2
- aquila bicipite8
- kadınların zeka seviyesi3
- türkiye dünyanın 16 avrupa'nın 6 ekonomisidir2
- denize sıfır bir ev sahibi olmak3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak3
- koca2
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- geceye bir söz bırak3
- minyon kadın siniri5
- eski dizileri izlemek3
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kemal kılıçdaroğlu35
- kel erkek3
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- elit olmak için gerekenler13
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- ankarada masaj yaptırmak2
- ona bir şey söyle16
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- gocu26
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ikinci evliliği yapanları anlayamamak21
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- hapse düşünce hemen koğuş ağasını dövmek9
- tek arkadaşının olmaması10
entry'ler (80)
Eğer bu genel bir istatistlik ise istatistlik sonucunda doğru veriye ulaşmak için her yüz kişiden 80 kişide aynı veriye ulaşılması gerekir yani ; 12 burç olduğuna göre her aynı burçtan 100 kişi ile sevişip sonra bunları birbiri ile seviştirip yüzde 80 oranında aynı veriyi elde etmek gerekir bunu söyleyen arkadaşın bu sonuca ulaşırken katettiği yolu ve onca çabayı düşününce helal olsun oğlak burcu erkeğine ve kadınına demekten kendimi alamıyorum
Tamam sevmesin demiyorum biz yokken yine sevsin .
Çocukları severdi. Hatta biraz fazla severdi. çokçokçok çok severdi bir kaç tanesini diğerlerinden de fazla sevmişliği vardır.
Bir anarşist ulus ve ya millet ismi ile sıfatlandırılamaz. Yani; anarşistin türkü, kürdü olmaz.
demek ki neymiş sinkaf kötü bir şeymiş veeee... her boku şablonlardan okuyup ezbere sağa sola küfür etmemek gerekirmiş.
demek ki neymiş sinkaf kötü bir şeymiş veeee... her boku şablonlardan okuyup ezbere sağa sola küfür etmemek gerekirmiş.
Sinkaflı entry lerin kalıp, giriş entrysinin silinmesi ilginç.
Faşist slogan.
Rabbin kendini cam dan at dedi. atcak mısın ?
Annesi nickini bilse sorar dı.
Annesi nickini bilse sorar dı.
Atatürk'e laf söyleyenin dinci sanılması sorunsalı.
Peygamber muhammedin de, mustafa kemal'in de iyi ve kötü tarafları vardır bunları bilmek sosyolojik ve, veya psikolojik olarak bakmak ( ya da bakmamak işte bütün mesele bu ) gerekir .
içki varsa ben de gelirim hacı ama kimseye tapmam tapsam bob marley gibi rastafari a tapardım.
Peygamber muhammedin de, mustafa kemal'in de iyi ve kötü tarafları vardır bunları bilmek sosyolojik ve, veya psikolojik olarak bakmak ( ya da bakmamak işte bütün mesele bu ) gerekir .
içki varsa ben de gelirim hacı ama kimseye tapmam tapsam bob marley gibi rastafari a tapardım.
Türkiye'de pek çok kemalistin kendini solcu sanması.
Bura da kemalist alimler ikiye ayrılır kimi şaraplı ayin yapmalı derken kimileri rakı içip attürk rozeti dağıtmanın daha sevap olduğunu söylerler.
Tıktık tıktık...
Jason gann'ın yazıp oynadığı mükkemmel ötesi dizi.
Bir köpekle manik depresif bir tipin cigara tripleri
Bir köpekle manik depresif bir tipin cigara tripleri
Atatürkün öldüğü gerçeğini kabul edememek.
Alper tunga öldü mü?
ıssız acun kaldı mü: ))
Alper tunga öldü mü?
ıssız acun kaldı mü: ))
(bkz: Rocco Siffredi) isimli amerikalı aktirst cuma namazını kılmak için gitti Sultan Ahmed Camiin de Güvenlik gerekçesiyle namaza alınmadı.
Konu hakkında sorularımızı yanıtlayan imam " Bizce bir sakınca yok ama, cemaat secde ve rüku ya yatmayacağı yatsa bile Allah ı düşünemeyeceği panik ve korku olacağı düşüncesiyle namaza almadım " dedi.
Aynı imam biz cemaat ne isterse onu yapmakla mükellefiz diyerek kendini savundu
Konu hakkında sorularımızı yanıtlayan imam " Bizce bir sakınca yok ama, cemaat secde ve rüku ya yatmayacağı yatsa bile Allah ı düşünemeyeceği panik ve korku olacağı düşüncesiyle namaza almadım " dedi.
Aynı imam biz cemaat ne isterse onu yapmakla mükellefiz diyerek kendini savundu
Kimlik devletin birey üzerinde kurduğu baskının ve kontrol'ün bir göstergesidir.
Polis kanuni olarak belli bir miktar idari para cezası kesebilir ve, veya 24 saat göz altına alabilir başka hiç bir şey olmaz.
Polis kanuni olarak belli bir miktar idari para cezası kesebilir ve, veya 24 saat göz altına alabilir başka hiç bir şey olmaz.
yasaklar yasaklanmalıdır.
götüne bir şey sokmak için bahane arayan insan modeli.
Bu geyik senelerdir vardır hatta büyük büyük dedemin söylediği sözü tekrarlar dedem; çanakkale savaşı sırasında komutanı ( hani tepeyi söz verdiği zamanda alamayıp intahar eden k0omutan varya işte o ) söylemiş "adımız türk olduğu sürece bu toplar başımızdan eksik olamaz diye.
senelerdir de devam eder gider hiç bir mantıklı açıklaması yoktur hükümetlerin ve halkların basiretsizliğini dış mihraklara atma çabasıdır.
senelerdir de devam eder gider hiç bir mantıklı açıklaması yoktur hükümetlerin ve halkların basiretsizliğini dış mihraklara atma çabasıdır.